pepan Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 Policajt přišel domů ze služební cesty a hned lákal manželku do postele , ale ona se vykrucovala, že musí ještě vařit, prát.... Po dlouhém přemlouvání se oba svlíkli, policajt přehodil deku přes oba dva a říká: -Podívej se, jak mně svítí digitálky!-
tarmi Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 "Pane vrchní, to jídlo smrdí." Vrchní udělá dva kroky zpátky a říká: "Ještě?"
hufnor Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 Neco na chronomagorismus! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Tada Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 Chcete humor? Včera tomu byl rok, co jsem se tady zaregistroval :D
nAscA Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 Chcete humor? Včera tomu byl rok, co jsem se tady zaregistroval :D Tado gratuluji, koukam, ze mam rok prave dnes.
Návštěvník Tada Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 Tado gratuluji, koukam, ze mam rok prave dnes. Tak to taky gratuluju Ale jak tak koukám, byl jsem 3x tak aktivní co ty Ale moc k dobru věci to nebylo
nAscA Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 V pohode, me ty zabomysi valky docela bavily
Adam99 Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 Recept na rychlou svíčkovou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jakubisko Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 Neco na chronomagorismus! Hledal jsem na guglu, kde se to da koupit a nic jsem nenasel. Tak musim pockat az mi do mailu prijde nejaka nabidka na viagru a optam se jich... Ale take jsem cetl, ze to ma velky dopad na osobnost - na PMWF popisuji, ze ti, kdo to byli pak dost vygumovani
cortes1990 Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 Chcete humor? Včera tomu byl rok, co jsem se tady zaregistroval :D Nápodobne
Diamondking Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 Když bude to dvacáté výročí....
vendy Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 Pro YPO.Než jsem si otevřel odkaz,tak moje první myšlenka byla vyjádřit se v tom smyslu,že tohle je ta správná výbava pro výletní plavbu u somálských břehů.Po otevření odkazu ovšem uznávám,že ten zdvojený půlpalec je jinší kafe.
PepaSFI Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 námět pro sborový zpěv na srazu www.stastnevdovy.cz/videa/hudba/to-je-hul.html promiňte lehce politický námět písně odkazující na dobu dávno minulou. Opravdu nejsem autorem.
Heky Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 námět pro sborový zpěv na srazu www.stastnevdovy.cz/videa/hudba/to-je-hul.html promiňte lehce politický námět písně odkazující na dobu dávno minulou. Opravdu nejsem autorem. Tak to je výborný!
gerhard Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 15. výročie svadby. Manžel chodí o tretej ráno skrčený po kuchyni a manželka sa ho pýta: - Čo je ti drahý? - Miloval by som sa.... Viac - Tak poď rýchlo do postele! - Ďakujem, ja to radšej rozchodím. Mne sa tento páčil: Ide Meciar s Ficom po moste a zrazu im cestu skrizi cervik.Fico hned priskoci a cervika rozmliazdi. Meciar: "Co si to spravil? Nemozes znicit kazdeho, kto sa nam postavi do cesty. Je demokracia a kazdy ma pravo ist svojou vlastnou cestou."... Viac Idu dalej a zrazu pred nimi zacne poskakovat zaba. Meciar zrychli a jedinym sliapnutim ju rozpuci na kasu. Fico nechapavo kruti hlavou: "Ale ved pred chvilou si vravel, ze kazdy moze ist svojou cestou...! "Meciar: "Ale maju sa plazit a nie vyskakovat!"
uzivatel1 Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Jeste nevim, mel bych jit do haly na fotbal..... ( mlada je uz dva tydny v americe..). Aha aha tak panackovi se nechtelo na pivo, tak to svedl na svoji mladou...hmm hezky hezky Dane...
Doporučené příspěvky