Chumpus Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 marosh: ještě Killer Joke A našlo by se toho ještě víc...
Gilius Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Tak...a trochu ubereme,ať se to tu nezvrhne.....rasistické a xenofobní poznámky bych tu dál viděl velmi nerad. Pokud ano,ponesete si následky. To je první a poslední varování......!!!!!
VS Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 (upraveno) Tak...a trochu ubereme,ať se to tu nezvrhne.....rasistické a xenofobní poznámky bych tu dál viděl velmi nerad. Pokud ano,ponesete si následky. To je první a poslední varování......!!!!! Tady máš konečně pořádné digi http://gadgets.zive.cz/manualni-digitalky/...61/default.aspx Upraveno 3. listopadu 2009 uživatelem VS
VS Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 vole Kup si se stopkama, aspoň se zabavíš. Ještě rád si pak koupíš Steinharty, které se natahují jednou za dva dny
Hasňa Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Jeste sem nekdo od Pythonu hodte cheese shop sketch. To je bomba.
911 Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Jeste sem nekdo od Pythonu hodte cheese shop sketch. To je bomba.
bandicoot Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 to bylo ve schránce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
HonzaX Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 http://www.venstim.cz/?6266cd62f9b2e870ee46b8f515eb811e
Bonebreakers Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Alespon je videt jak to mame v zivote tezke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bonebreakers Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Nej vetsi sranda jsou posledni dva, kdyz sam "netopyr" zakopne na benzine a potom s policistou co meri rychlost
bandicoot Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 (upraveno) přišlo mi to mailem, převzato z časopisu Autocar FOCUS RS VS. OCTAVIA Dobrý den, chtěl bych Vám napsat o mém zážitku z jednodenního ježdějí s novým Focusem RS. Opravdu zábavné auto, i když zpočátku mě vůbec navzalo a přišlo mi, že moc nejede. Zvuk je opravdu dobrý a dělá u tohoto auta 40 procent rychlosti. Jezdili jsme s ním celý den, najeli jsme asi 1300 km většinou po okreskách s průměrnou spotřebou okolo 23 litrů. Opravdu jsme z toho auta byli nadšení do okamžiku, než jsem vzal svojí Octavii RS TSFI (přiznávám, že čiplou na 240k) a Focus na dálnici při překročení 190km/h zmizel ve zpětném zrcátku. Když jsem sedl do oktávky, tak jsem si připadal, že někdo přes noc vyndal motor a přišlo mi, že jedu pomalu a nebudu mít proti focusu vůbec šanci, ale opak je pravdou. Asi za to může velký aerodynamický odpor Fordu, ale to auto nad 220 prostě vůbec nechce jet. Na rozjezd mi trošku cukne, ale během pár set metrů rozdíl stáhnu. Už jsem byl rozhodnutý, že do toho auta půjdu - zvlášť se mi líbilo, jak se auto po ubrání plynu krásně přetáčí, ale po tom, co předvedloproti oktávce, jsem si to rozmyslel. CHápu, že to není žádný dálniční křižník, ale stačil jsem mu i v zatáčkách a v té táhlé dlouhé, co se najíždí z Černého mostu směrem na jižní spojku, jsem mu cuknul asi o 50 metrů a věřte, že to nebylo o řidiči. SIce se oktávka v zatáčkách naklání a různě tancuje, ale ve finále se stejně udrží za Focusem a na každodenní ježdění je to prostě lepší auto. PS: nepodceňujte oktávky. podepsán XY Upraveno 4. listopadu 2009 uživatelem bandicoot
Alessio Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 přišlo mi to mailem, převzato z časopisu Autocar FOCUS RS VS. OCTAVIA Dobrý den, chtěl bych Vám napsat o mém zážitku z jednodenního ježdějí s novým Focusem RS. Opravdu zábavné auto, i když zpočátku mě vůbec navzalo a přišlo mi, že moc nejede. Zvuk je opravdu dobrý a dělá u tohoto auta 40 procent rychlosti. Jezdili jsme s ním celý den, najeli jsme asi 1300 km většinou po okreskách s průměrnou spotřebou okolo 23 litrů. Opravdu jsme z toho auta byli nadšení do okamžiku, než jsem vzal svojí Octavii RS TSFI (přiznávám, že čiplou na 240k) a Focus na dálnici při překročení 190km/h zmizel ve zpětném zrcátku. Když jsem sedl do oktávky, tak jsem si připadal, že někdo přes noc vyndal motor a přišlo mi, že jedu pomalu a nebudu mít proti focusu vůbec šanci, ale opak je pravdou. Asi za to může velký aerodynamický odpor Fordu, ale to auto nad 220 prostě vůbec nechce jet. Na rozjezd mi trošku cukne, ale během pár set metrů rozdíl stáhnu. Už jsem byl rozhodnutý, že do toho auta půjdu - zvlášť se mi líbilo, jak se auto po ubrání plynu krásně přetáčí, ale po tom, co předvedloproti oktávce, jsem si to rozmyslel. CHápu, že to není žádný dálniční křižník, ale stačil jsem mu i v zatáčkách a v té táhlé dlouhé, co se najíždí z Černého mostu směrem na jižní spojku, jsem mu cuknul asi o 50 metrů a věřte, že to nebylo o řidiči. SIce se oktávka v zatáčkách naklání a různě tancuje, ale ve finále se stejně udrží za Focusem a na každodenní ježdění je to prostě lepší auto. PS: nepodceňujte oktávky. podepsán XY ..no mě se třeba v Focusu RS ve 220 km/h rozvibrovala kapota, takže jsem to rychleji nezkoušel...a to ani nemám čiplou octávku
KFL Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 ..no mě se třeba v Focusu RS ve 220 km/h rozvibrovala kapota, takže jsem to rychleji nezkoušel...a to ani nemám čiplou octávku To je celkem běžná záležitost u dost Fordů. U mýho původního Focusu RS kapota poskakovala od 80 km/h. Není se čeho bát
pavel_h Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Dopis čtenáře AUTOCAR následovaný poměrně ostrým flame na téma Octavia RS (čiplá na plnokrevných 240 šemíků) kontra Focus RS 300 Hp .......
Gilius Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Kdo je odkojenej škodovkama(100,105,120),tak ho nějaké vibrace a různé další zvuky NEMOHOU vyvést z klidu.....
Dantechno Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 http://www.super.cz/bulvar/verte-neverte/3...tni-vaginy.html
Alessio Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 http://www.super.cz/bulvar/verte-neverte/3...tni-vaginy.html Teda, nekterá umělecká díla mají jisté části vytahané jako mokrou cejchu, jak by řekl borat. Nechci vidět paní designérku... :-D
Návštěvník Tada Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Nej vetsi sranda jsou posledni dva, kdyz sam "netopyr" zakopne na benzine a potom s policistou co meri rychlost Perfektní, hodně jsem se nasmál
Duke650 Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 přišlo mi to mailem, převzato z časopisu Autocar FOCUS RS VS. OCTAVIA Dobrý den, chtěl bych Vám napsat o mém zážitku z jednodenního ježdějí s novým Focusem RS. Opravdu zábavné auto, i když zpočátku mě vůbec navzalo a přišlo mi, že moc nejede. Zvuk je opravdu dobrý a dělá u tohoto auta 40 procent rychlosti. Jezdili jsme s ním celý den, najeli jsme asi 1300 km většinou po okreskách s průměrnou spotřebou okolo 23 litrů. Opravdu jsme z toho auta byli nadšení do okamžiku, než jsem vzal svojí Octavii RS TSFI (přiznávám, že čiplou na 240k) a Focus na dálnici při překročení 190km/h zmizel ve zpětném zrcátku. Když jsem sedl do oktávky, tak jsem si připadal, že někdo přes noc vyndal motor a přišlo mi, že jedu pomalu a nebudu mít proti focusu vůbec šanci, ale opak je pravdou. Asi za to může velký aerodynamický odpor Fordu, ale to auto nad 220 prostě vůbec nechce jet. Na rozjezd mi trošku cukne, ale během pár set metrů rozdíl stáhnu. Už jsem byl rozhodnutý, že do toho auta půjdu - zvlášť se mi líbilo, jak se auto po ubrání plynu krásně přetáčí, ale po tom, co předvedloproti oktávce, jsem si to rozmyslel. CHápu, že to není žádný dálniční křižník, ale stačil jsem mu i v zatáčkách a v té táhlé dlouhé, co se najíždí z Černého mostu směrem na jižní spojku, jsem mu cuknul asi o 50 metrů a věřte, že to nebylo o řidiči. SIce se oktávka v zatáčkách naklání a různě tancuje, ale ve finále se stejně udrží za Focusem a na každodenní ježdění je to prostě lepší auto. PS: nepodceňujte oktávky. podepsán XY LOL tuze zajímavý názor ... převeliká škoda, že amatérští pisálci v bezvýznamném plátku (všem známý TopGear) hodnotí Focus RS slovy která si zde dovoluji přiložit - není bez zajímavosti, že Focus RS dělal společnost v gruppentestu takovým plečkám jako je Lambo Murcielago SV, Audi R8 V10, Porsche 911 GT3, Lotus Evora, Aston Martin V12 Vantage, Mercedes McLaren SLR Stirling Moss, Ferrari 599... P.S. to měl být pokus o ironii. Já za sebe říkám, že není ereso jako ereso a šádefáreři - nepodceňujte focusy :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky