Majk1 Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Jezdim okolo toho svodidla kazdy den, ale asi to nefunguje...
Liqid Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Kde se nejlépe parkuje Porsche? No přece vedle Zetoru
Daemonultimate Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 A dnes budou na mladou generaci remcat: Nečum furt do toho mobilu
Návštěvník lack71 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Slušná a kultivovaná žádost na Andělu Merklovic od mladých syřanských gynekologů, aby dala nohy "do praku" a ona furt nééé a nééé a má je stále u sebe.
villain83 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Nějak asi ztrácím smysl pro humor..To jsme minimálne dva.
Návštěvník LukeD Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Jede blondýna příliš rychle autem a zastaví ji policajt:"Váš řidičský průkaz prosím!""???""To je to, jak tam máte vaši fotku!"Blondýna mu podá zrcátko."Ježíš, to jste měla říct hned, že jste taky policajt, jeďte!"
lucid Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 Povídá Kohn Roubíčkovi:"Tuhle jsem četl, že prej jsme tu naši zemičku zaprodali Americe a Západu.A tady zase píšou, že jsme se zaprodali Rusku a Číně.No, řeknou, Roubíček! Není to krásnej kšeft, prodat takovej aušus dvakrát?"
Povidláček Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 Dnes se mi zdála šílená noční můra. Byl jsem s přítelkyní u moře a měl na sobě svoje SKX007 a když jsem vylezl z vody, zjistil jsem, že mi do nich nateklo, ale ne zapaření, ale regulérně celý ciferník pod sklíčkem byl jako bazének, ale nenatekla tam jen voda, ale nějak záhadně se tam dostaly i kamínky a písek, prostě takové soukromé akvárko pod hardlexem, už jen neonka tam chyběla. No úlet. Když jsem se probudil ulevilo se mi asi se budu muset podívat do Snáře, jestli to něco neznamená
Daemonultimate Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 ...asi se budu muset podívat do Snáře, jestli to něco neznamená ... snář Chronomagu říká, že nutně potřebuješ nový potápky.
MJ. Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 (upraveno) pokaždý když vidim tydle jůtůbery, tak si přijdu děsně starej a úplně mimo Upraveno 11. dubna 2016 uživatelem MJ.
azeppelin Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 Pro mne úplné deja vu... sedím takhle v kuchyni s našima... moudrej jak nikdo... "rodičové drazí, školy jsou o ničem, nejspíš budu řezníkem nebo zedníkem, ti se mají nejlíp..." Mno, neklaplo mi to.
Pavelpu27 Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 pokaždý když vidim tydle jůtůbery, tak si přijdu děsně starej a úplně mimoMoje řeč. Nejhorší je, že když jsem byl mladej, zakazoval jsem si řeči, jako "ty mladý dneska....". A hop, už je to tady. A protože jsem to chtěl pochopit, šel jsem aktivně na workshop o nových médiích, kde youtubeři měli dost prostoru. A závěr? Pořád to vůbec nechápu. V naprostý většině mi to připadá jako nová varianta Horsta Fuchse.
Doporučené příspěvky