Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník lack71
Odesláno

Slušná a kultivovaná žádost na Andělu Merklovic od mladých syřanských gynekologů, aby dala nohy "do praku" a ona furt nééé a nééé a má je stále u sebe.  :clap:

post-41922-0-42675800-1460284921_thumb.jpg

Návštěvník LukeD
Odesláno

Jede blondýna příliš rychle autem a zastaví ji policajt:
"Váš řidičský průkaz prosím!"
"???"
"To je to, jak tam máte vaši fotku!"
Blondýna mu podá zrcátko.
"Ježíš, to jste měla říct hned, že jste taky policajt, jeďte!"

Odesláno

Povídá Kohn Roubíčkovi:

"Tuhle jsem četl, že prej jsme tu naši zemičku zaprodali Americe a Západu.

A tady zase píšou, že jsme se zaprodali Rusku a Číně.
No, řeknou, Roubíček!  Není to krásnej kšeft, prodat takovej aušus dvakrát?"

Odesláno

Dnes se mi zdála šílená noční můra. Byl jsem s přítelkyní u moře a měl na sobě svoje SKX007 a když jsem vylezl z vody, zjistil jsem, že mi do nich nateklo, ale ne zapaření, ale regulérně celý ciferník pod sklíčkem byl jako bazének, ale nenatekla tam jen voda, ale nějak záhadně se tam dostaly i kamínky a písek, prostě takové soukromé akvárko pod hardlexem, už jen neonka tam chyběla. No úlet. Když jsem se probudil ulevilo se mi :sweatdrop: asi se budu muset podívat do Snáře, jestli to něco neznamená :D

Odesláno

Pro mne úplné deja vu... sedím takhle v kuchyni s našima... moudrej jak nikdo... "rodičové drazí, školy jsou o ničem, nejspíš budu řezníkem nebo zedníkem, ti se mají nejlíp..." Mno, neklaplo mi to.

Odesláno

pokaždý když vidim tydle jůtůbery, tak si přijdu děsně starej a úplně mimo

Moje řeč. Nejhorší je, že když jsem byl mladej, zakazoval jsem si řeči, jako "ty mladý dneska....". A hop, už je to tady. A protože jsem to chtěl pochopit, šel jsem aktivně na workshop o nových médiích, kde youtubeři měli dost prostoru. A závěr? Pořád to vůbec nechápu. V naprostý většině mi to připadá jako nová varianta Horsta Fuchse.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...