Leviathan Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Teď jsem si jí za 120 Kč objednal tady. Jestli chceš, tak ti jí na Slovensko pošlu.To by bolo super. Raz som ju dostal od kamarata, ale dakam sa mi stratila a dost ma to mrzi. Viac SZ.VDAKA MOC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 (upraveno) Jé to je moje srdcovka, dneska to musim najít cafra.. Jak jsme chovali užitečné zvíře, a tak. Upraveno 20. dubna 2016 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 A hajzl je vyřešenej.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 (upraveno) Jé to je moje srdcovka, dneska to musim najít cafra.. Jak jsme chovali užitečné zvíře, a tak.Napodobne... Ukaz ze si jedlik, dej si jeste knedlik...."Ma prvni Tanecni....". Proc tady tancis Burane, kdyz mas na nahou Pluhy.. Upraveno 20. dubna 2016 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 No, ještě o fous vejš mám "Zápisky šílencovy" od Mládka. To taky musim najít:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 To zasa nepoznam....Mam evidentne medzery vo vzdelani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 (upraveno) To teda."Maminka rostla jako z vody a brzy se postavila na vlastní nohy. Opustila své rodiče a koupila si malý domek na vysokém kopci, na kterém nebyla studna. Denně musila se dvěma vědry do údolí pro vodu. Byla to hrozná dřina. Naštěstí brzy sehnala jednoho osla, který jí začal vodu nosit. Jednou však osel s těžkým břemenem na hřbetě zakopnul, skutálel se ze svahu a omdlel. Maminka mu dala umělé dýchání z úst do huby a přivedla jej zpět k vědomí. Osel se však už nepostavil na nohy. Měsíc klempíroval, a když se uzdravil, uměl už chodit jenom z kopce. Mamince začal být na nic. Nosil jen dolů prázdná vědra, nahoru se maminka musila dřít sama. V rukou plná vědra, na zádech těžký smradlavý osel."A tak. Upraveno 20. dubna 2016 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Připomels me dětství, dík;-). Tohle me táta pouštěl před spaním. Táta je borec:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 no a já zas poslouchal Semaforskou kytici a Návštěvní dny vlasně taky. Ještě mám mezi deskami program návševního dne a autogramy obou Umělců............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 a tady klasika - nepřizpůsobení rychlosti stavu a povaze vozovky.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 No, ještě o fous vejš mám "Zápisky šílencovy" od Mládka. To taky musim najít:) Sranda. Akurát minulý týždeň som to vyhrabal zo skrine a prečítal. Fajn jednohubka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrJan Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 třeba to bylo tohle:-)) https://www.google.cz/search?q=Vought+V-173&biw=1680&bih=868&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjtz4yvjp_MAhXCuBQKHWhZC4kQsAQIJw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Zajímavá doba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Zajímavá doba Tak ono to kdysi nebylo o nic lepší... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 To máš vlastně pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Tak když už jsme tu měli nedávno jednoho šilhavýho Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 (upraveno) Kolega si prave koupil dieslovou oktavku na soukrome ucely. Parkovat to bude v Praze na ulici. Cekam, co prijde driv. Jestli to odnese motor tim poskakovanim po meste nebo jestli mu to driv vykradou/ukradnou. Muzes do nich hucet, ale je to marny... asi má rád adrenalin :-) známý dostal před x lety nového dvojkového Scouta a ráno si jde takhle k autu, kapota otevřená - xenony fuč, navigace fuč, rozbité okno a poničená palubka - měl ho tehdy 14 dnů :-) edit: a jeho bejvalce ukradli Oktávku 2 přímo jak byla v práci za bílého dne...nepojištěnou samozřejmě ... Nicméně pokud nemá DPF, tak z technického hlediska je dieselový motor lepší na krátké trasy:1) u studeného motoru nafta nesmývá olej z válců (benzín ano)2) má nižší spalovací teplotu takže menší namáhání studeného motoru3) dieselový motor je konstrukčně více odolný - větší komprese = větší impulzní namáhání - takže obecně má diesel větší životnost to vše platí , když dáváš naftu standartní kvality (né JZD apod...) a měníš olej v intervalech pokud má DPF tak se ucpe to je jasné Upraveno 21. dubna 2016 uživatelem jrov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 On koupil 2.0TDI, 110kW a to ma tusim DPF standardne.A sestrenka s dvojkovou oktavkou resi v Praze vykradeni auta zhruba kazde dva mesice. To by me mohlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 On koupil 2.0TDI, 110kW a to ma tusim DPF standardne.A sestrenka s dvojkovou oktavkou resi v Praze vykradeni auta zhruba kazde dva mesice. To by me mohlo... když je tu ten humor :-) Kdysi se ptám známého (v době kdy ještě frčely aftermarket rádia Alpine, Pioneer apod...) ...Já : Kolik Tě ta Alpina stála ?on: záleží jak to počítáš ?Já : nechápu ??on : 13 tis ale mám už pátou, třetí okno a 2x oprava zámku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky