Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

V 23. 4. 2016 v 11:08, carpaccio napsal:

01:10

Taky jsem bez flašky.

Na hrdinu, co ji vybojuje, začínám bejt zvědavej, páč když to s vidinou flašky nedá ani profesionální alkáč jako já...

No pockej, to jsi prisel o tu nejlepsi cast, kdyz vytahne srajtofli a zacne tam mavat paklem jednodolarovek :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale jo, kdyz rozmenim dvacku, tak ten pakl dolarovek mam taky a nemusim kvuli tomu tocit videa Borce neznam, nikdy jsem nevidel, ale z toho jak se prezentuje asi tusim, co to bude za hudbu. Dekuji nechci. Nejlepsi je, jak macha prachama a cedeckem a pak rekne, ze se nepotrebuje chlubit

Odkaz ke komentáři

To je teda dobrej magor, ale to je vůbec typický pro dněšní internetovou dobu, kde se může prezentovat každý jakkoli. Kdokoli si může sednout do drahýho auta, vzít do ruky paklík bankovek libovolné měny (ani nemusí být pravé), ověsit se fejkama od hlavy k patě a dělat ze sebe celebritu. To je samozřejmě každého právo a možnost. Je mi jen líto dětí, které jim to žerou a které si myslí, že to tak je normální. Sám mám v okolí případ, kdy se teenager rodičů ptal, jak to, že nemají bentley, když jemu se tak líbí a teď jim dává najevo, že jsou to loseři. Přitom on sám neumí nic. Ani školu, ani sporty, ani kumšt, nic. Je mi z toho smutno.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...