Sacíbagr Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 ...kromě hodinek mám na léto vyladěno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 V 23. 4. 2016 v 7:31, Sacíbagr napsal: ...kromě hodinek mám na léto vyladěno. Chytila jsem na pasece motýlkaprotože má bledě modrá křidýlka.Zůstane se mnou a já s nímpomalu se od něj lítat naučím. Takže o lákadlo na baby je postaráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 ...jedu na Rujánu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 V 23. 4. 2016 v 7:35, Sacíbagr napsal: ...jedu na Rujánu. Tak hlavně abys nabral správný směr: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 To bude spíš verze... Chytila jsem na pasece vzácný hmyzodborně jej nazýváme syfilis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 (upraveno) To je komik, neuvěřitelný. První kdo to vydrží dokoukat až do konce, tak má u mě flašku Upraveno 23. dubna 2016 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 (upraveno) V 23. 4. 2016 v 9:19, Lamiczka napsal: To je komik, neuvěřitelný. První kdo to vydrží dokoukat až do konce, tak má u mě flašku Těšil jsem se na flašku, ale 3:51 a dost... hroznej exot... Upraveno 23. dubna 2016 uživatelem Eman2208 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.adamek Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 V 23. 4. 2016 v 9:19, Lamiczka napsal: To je komik, neuvěřitelný. První kdo to vydrží dokoukat až do konce, tak má u mě flašku To prece neni hezky, delat si srandu z viditelne nemocnych lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 V 23. 4. 2016 v 7:31, Sacíbagr napsal: ...kromě hodinek mám na léto vyladěno.Tak presne takhle musi vypadat jeden zdejsi clen, ucitelskej, co diskutuje o inkluzi a pak jsme dostali ban. Presne takhle musi vypadat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 01:10Taky jsem bez flašky.Na hrdinu, co ji vybojuje, začínám bejt zvědavej, páč když to s vidinou flašky nedá ani profesionální alkáč jako já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 V 23. 4. 2016 v 11:08, carpaccio napsal: 01:10Taky jsem bez flašky.Na hrdinu, co ji vybojuje, začínám bejt zvědavej, páč když to s vidinou flašky nedá ani profesionální alkáč jako já... No pockej, to jsi prisel o tu nejlepsi cast, kdyz vytahne srajtofli a zacne tam mavat paklem jednodolarovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Tak mám u tebe flašku. Nevím co to je za člověka ale říkal že bude první český zpěvák co dobije svět tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 A co to má bejt vlastně za blba??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 V 23. 4. 2016 v 11:13, SCIFI napsal: Tak mám u tebe flašku. Nevím co to je za člověka ale říkal že bude první český zpěvák co dobije svět tak uvidíme.Já bych tomu věřil. Jestli má být svět dobit, tak tenhle fachman to dokáže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Já to dal do půlky, víc ne. Sranda je ten akcent ze začátku videa, pak nějak tu bramboru spolkne a mluví "normálně", kašpar jeden.Pro ty co tohohle šoumena neznají: https://www.stream.cz/hudebni-masakry/10009728-martin-beck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 (upraveno) Jestli je to takovej exot jak píšete, budu vám věřit a rozhodně mu neudělám - alespoň za sebe - další zářez na pažbu. Bylo by to nefér k těm, co něco uměj. Flaška už je stejně pryč Upraveno 23. dubna 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 V 23. 4. 2016 v 11:13, SCIFI napsal: Tak mám u tebe flašku. Nevím co to je za člověka ale říkal že bude první český zpěvák co dobije svět tak uvidíme. Tak to se asi budeme muset v Praze zase potkat na oběd :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Ale jo, kdyz rozmenim dvacku, tak ten pakl dolarovek mam taky a nemusim kvuli tomu tocit videa Borce neznam, nikdy jsem nevidel, ale z toho jak se prezentuje asi tusim, co to bude za hudbu. Dekuji nechci. Nejlepsi je, jak macha prachama a cedeckem a pak rekne, ze se nepotrebuje chlubit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 To je teda dobrej magor, ale to je vůbec typický pro dněšní internetovou dobu, kde se může prezentovat každý jakkoli. Kdokoli si může sednout do drahýho auta, vzít do ruky paklík bankovek libovolné měny (ani nemusí být pravé), ověsit se fejkama od hlavy k patě a dělat ze sebe celebritu. To je samozřejmě každého právo a možnost. Je mi jen líto dětí, které jim to žerou a které si myslí, že to tak je normální. Sám mám v okolí případ, kdy se teenager rodičů ptal, jak to, že nemají bentley, když jemu se tak líbí a teď jim dává najevo, že jsou to loseři. Přitom on sám neumí nic. Ani školu, ani sporty, ani kumšt, nic. Je mi z toho smutno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 No jo, ale co s dolarama v Anglii :-) A ještě s drobnejma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky