Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

a teď si představte, že by jste právě otevřeli vchodové dveře a měli jít třeba na důležitou schůzku.................a místo toho takový nadělení, no nebo spíš nadělání..... :lol2:

Odesláno (upraveno)
  V 20. 5. 2016 v 11:36, mondeo2 napsal:

a teď si představte, že by jste právě otevřeli vchodové dveře a měli jít třeba na důležitou schůzku.................a místo toho takový nadělení, no nebo spíš nadělání..... :lol2:

To mi pripomina kamarada kterej jel v obleku na pohovor metrem a malej 10 letej kluk ho na posledni zastavce celyho poblil, kdyz mi to vypravel tak rikal jeste ze mu bylo jen 10, bejt o 2 roky starsi tak mi nablil do ksichtu :lol2:

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno (upraveno)
:D To je masakr. Vypadá to, že to stříklo až na podbití. Pěknej detail je, jak se ta begonie z jedinýho čistýho okna po tom hnoji chtiv? natahuje :D Upraveno uživatelem martar
Odesláno (upraveno)

Tak hlavně jestli pak pod tou nadílkou při odklízení nenašli zasypanou babku s bicyklem, to by teprv byla eklovní karma...  :skull:

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno
  V 20. 5. 2016 v 19:37, Duke650 napsal:

Conrad ma smysl pro humor. Objednal jsem si watchwinder. Jeden. Na jedny hodinky.

Já nedávno kupoval pánev a ta mi přišla v asi třikrát tak velký krabici.:-D

Ale aspoň byla celá vyplněná nějakejma fóliema, polystyrenem a papírovým bordelem, takže jsem tam sice tu pánev musel asi pět minut hledat, ale byla v bezpečí před tuzemskejma kurýrama.:-D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...