mondeo2 Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Odesláno 27. května 2016 já se chechtal v inzerci....................ale už to smázli.......
Honza.manta Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Odesláno 27. května 2016 Jojo - deprimace je dobrá. Tak nějak bych ji asi potřeboval, ale obávám se, že to nedokážu.
Rudykopalsson Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Odesláno 27. května 2016 já se chechtal v inzerci....................ale už to smázli....... O co šlo?
Honza.manta Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Odesláno 27. května 2016 O zánovní - pouze rok nošené boty za dva a půl litru.
Rudykopalsson Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Odesláno 27. května 2016 Tak to mě mrzí, že jsem to propásl:-(
nickolas Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Odesláno 27. května 2016 : )U Dámokles jsem chtel psat diky. Ale pak me rozstrelil kramflek! Jen skoda toho rozliteho kafe. Diky!
Tittus Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Odesláno 27. května 2016 Coooo? Ten hned u kruháče jak se z něho dycky blbě vyjíždělo než tam udělali semafory? Ještě nedávno jsem tam byl... Já mám teda pocit, že semafor pro výjezd z Lidlu nebyl, byl jenom na silnici, kam se vyjíždělo, a aktivovat ho mohl akorát chodec. Naprostou většinu času na něm byla furt zelená.
Návštěvník Strocek Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Odesláno 27. května 2016 se divim jak tady někdo může nabízet jetý boty... to ty lidi nečtou pravidla?
clockyclock Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Odesláno 27. května 2016 - nevzrusuju te?- docela jo, proč?- potrebovala bzch poradit jak yapnout ceskou klavesnici
clockyclock Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Odesláno 28. května 2016 Absolutně nejhorší pisoár...Chcánky rozmetá 10m okolo a ještě u toho hučí! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
guzmic Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Odesláno 28. května 2016 (upraveno) To je ekologie, aspoň nepotřebuješ ručník. Upraveno 28. května 2016 uživatelem guzmic
Frantik Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Odesláno 28. května 2016 Musíš si ty ruce nejdřív umejt a nestrkat je tam pochcany :-)
Daemonultimate Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 "Drahý, ne, já s tebou nepůjdu do postele... To až po svatbě.""Fajn, až se vdáš, tak mi zavolej!" Vnučka je na prázdninách u svého nahluchlého dědy.Jednou takhle vběhne do domu a nadšeně volá a ukazuje mu: "Dědo! Představ si, na zahradě nám vyrostla takováhle mrkev a takovéhle kedlubny!"A děda na to: "A máš ho ráda, děvče?" "Dědo, vyprávěj mi své zážitky z války!""Chlapče, to byla opravdu strašná hrůza. Nechce se mi skoro o tom mluvit. Ráno jsme tam byli já a moje četa, které jsem velel a asi stovka partyzánů.Celý den se střílelo a střílelo a večer jsme byli naživu jen já a moje četa.Druhý den přišli noví partyzáni, zase se celý den střílelo a střílelo a zase jsme večer byli naživu jen já a moje četa.A tak to bylo celou válku.""Dědečku, vy jste ale byli hrdinové! A co to bylo za četu, které jsi velel?""Popravčí četa?.
MR1990 Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 - Aky je rozdiel medzi Billon Clintonom a anglickou kralovnou ?? Pred anglickou kralovnou sa klaci len na jednom kolene ... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
clockyclock Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Vážně nechápu jak někdo může v biatlonu skončit druhý. Má přece pušku, ne?
Doporučené příspěvky