Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Včera jsem potkal paní ze sousedství, je to vysokoškolská profesorka češtiny v důchodu,

vypadala strašně rozčíleně. Že prý ať si představím, že ta strašlivá EU zakáže používat

v českém jazyce pismeno "ř" protože se to cizincům špatně vyslovuje. A kdo se jmenuje

třeba Jiří tak se bude muset přejmenovat :D

Jako vážně. Naznačil jsem že né vše co ty internety předhazují ke čtení je pravda,

ale . . .

Edit. jo a zapomněl jsem - černoši v americe se cítí být diskriminováni

označením afroameričan, proto se rozhodli proti tomu bojovat

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Něco málo ze starých lékařských knih: 

Rada pro přepracované úředníky....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

pro pijáky...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

a na závěr...

Odkaz ke komentáři

Edit. jo a zapomněl jsem - černoši v americe se cítí být diskriminováni

označením afroameričan, proto se rozhodli proti tomu bojovat

attachicon.gif13876268_679453225537127_5409120475099804397_n.jpg

Já tu paní podporuju. Je to matoucí a dehonestující. Přitom jedno slovné negr je mnohem přesnější :)

Odkaz ke komentáři

Přinutit někoho ke kouření v té třetí fázi už musí vyžadovat silné charisma :D

Jo jo chlap nemusí být hezký, stačí jak se píše v seznamkach finančně zjištěný :-) Tučné konto tě udělá mnohem víc atraktivním než dřina v posilovně :-)

Odkaz ke komentáři

Ad charisma: Si děláte prdel - ale divili byste se kolik zlatokopek hledá štěstí protahováním prdýlek právě ve šprajcovnách.

Nejen že řady těch rotopédů často bývají postavené tak aby z nich bylo vidět rovnou na parking - ale známé paní továrníkové tam takhle jedna (podle řeči prý nejspíš ukrajinka) "při šlapání" rozšafně vyklopila svou mantru, že chlap po čtyřicítce co má čas a vůli udržovat se v posilovně je tutovka na to, aby vydržel dalších pár let vydělávat. No a rovnou ten večer tam prý klofla šéfa ze Starobrna...  :whistling:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...