tommas4 Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 (upraveno) Včera jsem potkal paní ze sousedství, je to vysokoškolská profesorka češtiny v důchodu,vypadala strašně rozčíleně. Že prý ať si představím, že ta strašlivá EU zakáže používatv českém jazyce pismeno "ř" protože se to cizincům špatně vyslovuje. A kdo se jmenujetřeba Jiří tak se bude muset přejmenovat Jako vážně. Naznačil jsem že né vše co ty internety předhazují ke čtení je pravda,ale . . . Edit. jo a zapomněl jsem - černoši v americe se cítí být diskriminovánioznačením afroameričan, proto se rozhodli proti tomu bojovat Upraveno 31. července 2016 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Něco málo ze starých lékařských knih: Rada pro přepracované úředníky.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. pro pijáky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a na závěr... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Edit. jo a zapomněl jsem - černoši v americe se cítí být diskriminovánioznačením afroameričan, proto se rozhodli proti tomu bojovat 13876268_679453225537127_5409120475099804397_n.jpgJá tu paní podporuju. Je to matoucí a dehonestující. Přitom jedno slovné negr je mnohem přesnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Něco málo ze starých lékařských knih: Rada pro přepracované úředníky....55f152b792187851102d0200.jpg pro pijáky...starý lékař 2.jpg a na závěr...starý lékař.jpgTy fleky pod vočima se mně začínaj dělat taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Ty fleky pod vočima se mně začínaj dělat taky.Taky je mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 A játra máte zkontrolovaný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Hlavne je asi maji dezinfikovany... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 (upraveno) A játra máte zkontrolovaný? Jestli stačej takový ty testy z krve, tak játra prý dobrý. Upraveno 31. července 2016 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Jestli stačej takový ty testy z krve, tak játra prý dobrý.Důležitý je jestli se ohnete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Důležitý je jestli se ohnete.No, přes ten pupek je to dost těžký a dělám to málokdy, ale když se dost nadechnu, dokážu si zavázat i tkaničku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Pak Ti prdnou kalhoty a jede se nanovo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 I to už se mi stalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Bohužel mě taky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 A znáte tři stupně chlapské tloušťky jo? Když si na něj vidí, když si na něj nevidí a když nevidí na toho kdo mu ho kouří :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Přinutit někoho ke kouření v té třetí fázi už musí vyžadovat silné charisma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Přinutit někoho ke kouření v té třetí fázi už musí vyžadovat silné charisma Nebo chari$$$ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Přinutit někoho ke kouření v té třetí fázi už musí vyžadovat silné charisma Jo jo chlap nemusí být hezký, stačí jak se píše v seznamkach finančně zjištěný :-) Tučné konto tě udělá mnohem víc atraktivním než dřina v posilovně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 JJ já se taky musím nadechnout jako japonská lovkyně perel AMA, abych si zavázal boty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Ad charisma: Si děláte prdel - ale divili byste se kolik zlatokopek hledá štěstí protahováním prdýlek právě ve šprajcovnách.Nejen že řady těch rotopédů často bývají postavené tak aby z nich bylo vidět rovnou na parking - ale známé paní továrníkové tam takhle jedna (podle řeči prý nejspíš ukrajinka) "při šlapání" rozšafně vyklopila svou mantru, že chlap po čtyřicítce co má čas a vůli udržovat se v posilovně je tutovka na to, aby vydržel dalších pár let vydělávat. No a rovnou ten večer tam prý klofla šéfa ze Starobrna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky