clockyclock Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 trosku cerneho.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Je to teda divný, ale honza.manta už tu asi pře rokem taky někomu vlezl do sna To tady asi skoro každýmu, taky jsem se asi přede dvěma lety jednou takhle v noci probudil ze zlýho snu zpocenej jak myš, protože jsem mu ne a nemoh´ upižlat tu hnátu s Orlíkama a sundat nešly, měl je přirostlý
Honza.manta Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Kolegove, asi bych mel prestat chodit na chronomag,zacalo mi z toho solidne hrabat...Mel jsem dnes uplne zivy sen (a to se mi zda neco velmi zridka). Zacali se mi domu sjizdet chronomagori. Zcela neohlasene a nahodne. Pritelkyne nastvana, ze sem ji nic nerekl a vubec mi neverila, ze o tom nic nevim, ze ste se pozvali sami. Mam doma nekolik desitek litru ruzneho chlastu (vesmes domaci mnamky, ale i slusne komercni znacky), ale vam to moc nelezlo pres nos. A korunu tomu dal "honza.manta" (promin Honzo, netusim, proc zrovna Ty), ktery prohlasil, ze on pije jedine Befeeater s tonikem. Pak sem se vzbudil......jeste, ze nikdo nevi, kde bydlim :-D.Já beefeetr moc nemusím a navíc namíchám, já piju kořalku surovou. To byla asi spíš noční můra.
Povidláček Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Siwi: To jsem byl já Tehdá jsem ho vůbec neznal (já ho teda pořád vůbec neznám), ale aspoň už vím jak vypadá (viděl jsem ho na pražském Seiko srazu) Zdálo se mi tehdá, že jsem zjistil, že je to táta mojí dobrý spolužačky z vejšky.... že mě v tom snu nějak pozvala domů, seznámil jsem se s otcem a zjistil, že to je Manťák z Chronomagu
tombed Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Tušíte jak se o vás baví číšníci? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník qoyi Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Hele tohle bych si nějak osobně určitě nebral ... je to taknějak profesní deformace a snad si to ani brát osobně nejde ... kord když seš fakt píča. xD ... třeba včera vyjíždim z parkoviště a otevřený okýnko ... vedle mě začal zprava taky pak začal vyjíždět týpek a vlevo vracela nějaká ženská košík .. a já už ze zvyku sám pro sebe s otevřeným okýnkem "kam couváš ty debile?!" ... samozřejmě paní co stála vedle mě s košíkem patřila k pánovi co taky začal vycouvávat ... a rozhodně jsem to nemyslel tak že je pán debil ... to je prostě deformace ...
dlubix Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Hele tohle bych si nějak osobně určitě nebral ... je to taknějak profesní deformace a snad si to ani brát osobně nejde ... kord když seš fakt píča. xD ... třeba včera vyjíždim z parkoviště a otevřený okýnko ... vedle mě začal zprava taky pak začal vyjíždět týpek a vlevo vracela nějaká ženská košík .. a já už ze zvyku sám pro sebe s otevřeným okýnkem "kam couváš ty debile?!" ... samozřejmě paní co stála vedle mě s košíkem patřila k pánovi co taky začal vycouvávat ... a rozhodně jsem to nemyslel tak že je pán debil ... to je prostě deformace ... Deformace se rovná hulvátství? Nazvat někoho debilem či píčou ti přijde normální?
MJ. Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Tušíte jak se o vás baví číšníci? IMG_20160810_140406.jpgčekal bych že to tam bude dopsaný rukou, jenom to než to tam na nějaký kase vyťukal, muselo zabrat dost času. Takže ta slečna byla ve finále ještě nasr@nější než předtim
Návštěvník qoyi Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Deformace se rovná hulvátství? Nazvat někoho debilem či píčou ti přijde normální? Za volantem by mi spíš přišlo nenormální někoho tak nenazvat.
Filip.J Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Jo jo, všichni řidiči jsou debilové, jenom já umím jezdit, jak se má
Xenomorfus Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Já beefeetr moc nemusím a navíc namíchám, já piju kořalku surovou. To byla asi spíš noční můra.Vubec netusim, jak to vzniklo...A ac netusim, jak vypadas, tak ve snu si byl jak cernovlasy Brandon z Beverly Hills 90210 :-).
MJ. Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 ve snu si byl jak cernovlasy Brandon z Beverly Hills 90210 :-).s gintonikem ses netrefil, ale tady celkem joo
petr_cha Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 čekal bych že to tam bude dopsaný rukou, jenom to než to tam na nějaký kase vyťukal, muselo zabrat dost času. Takže ta slečna byla ve finále ještě nasr@nější než předtim Psal asi někdo vepredu na kase, aby to vyjelo vzadu v kuchyni.... Furt lepsi nez kdyby to rval pres celou hospodu :-)
Návštěvník qoyi Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Jo jo, všichni řidiči jsou debilové, jenom já umím jezdit, jak se má To jsem nikde neřekl, ani si to nemyslím. To nadávání / řvaní za volantem funguje celkem dobře jako antistresová pomůcka ... a když si za volantem moc často tak se z toho taknějak stane normal. Nemá to rozhodně nic společného s tím co si o jiných řidičích myslím. Ale jakmile mi člověk nedá přednost .. zařvu "ty si ale debil, viď?" .. a jedu dál. Easy.
straspol Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 To jsem nikde neřekl, ani si to nemyslím. To nadávání / řvaní za volantem funguje celkem dobře jako antistresová pomůcka ... a když si za volantem moc často tak se z toho taknějak stane normal. Nemá to rozhodně nic společného s tím co si o jiných řidičích myslím. Ale jakmile mi člověk nedá přednost .. zařvu "ty si ale debil, viď?" .. a jedu dál. Easy....samozřejmě nezávisle na tom jestli míjíš trojúhelník nebo kosočtverec...
siwi Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Siwi: To jsem byl já Tehdá jsem ho vůbec neznal (já ho teda pořád vůbec neznám), ale aspoň už vím jak vypadá (viděl jsem ho na pražském Seiko srazu) Zdálo se mi tehdá, že jsem zjistil, že je to táta mojí dobrý spolužačky z vejšky.... že mě v tom snu nějak pozvala domů, seznámil jsem se s otcem a zjistil, že to je Manťák z Chronomagu JO! To je ono
tombed Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Notypičo! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky