Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Ivanu Řápkovou to nezná... a to se mě to zeptalo, jestli "ten někdo" studoval na věhlasné škole... :-D

:lol2: To by mě zajímalo, jestli je v tomto případě "správná" odpověď ano, studovala...?

Odesláno
zkousel jsem dzina napalit s pohadkovymi postavami, ale ma to v malicku, parchant. uhadl Krakonose(!), Mrazika i Golema...

Garfielda taky :D

A to přes to, že se mu nelíbila odpověď, jestli chodí po dvou (dle závěrečné tabulky prý nikoliv).

Odesláno (upraveno)

Ten Gin překvapivě české businessmany moc neovládá, a to ani ty co jsou pravidělně ve Forbesu. Tak jsem jich ho holt pár musel naučit ;)

Edit: Tak jsem ho už totálně zlbbnul :thumbsup_anim:

post-5465-1260040282.jpg

Upraveno uživatelem Jay Doll
Odesláno
Ten Gin překvapivě české businessmany moc neovládá, a to ani ty co jsou pravidělně ve Forbesu. Tak jsem jich ho holt pár musel naučit ;)

Edit: Tak jsem ho už totálně zlbbnul :thumbsup_anim:

post-5465-1260040282.jpg

Hladal si Zdenka Bakalu?.... mne ho tiez nenaslo

inak Monica Belluci na prvy krat, ale kus mu to trvalo :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

Jj, Bakalu a Kellnera.

Edit: Teda ale je to frajer, zná i Zimbabwské diktátory, stejně jako Járu Cimrmana!

Upraveno uživatelem Jay Doll
Odesláno

Včera jsem ho testoval několikrát a dal všechny - Taylor Rain, Sashu Grey (znám je z vyprávění, nikdy jsem je neviděl :D), Siffrediho, Herriota, Grahama Chapmana z Pythonů atd. Prostě umí :)

Odesláno
Asi si rozumíme ale pro jistotu: myslels "konec cechu v cechách", "konec Čechů v Čechách", "konec Čechů v cechách" nebo "konec cechů v Čechách" ? :thumbsup_anim:

Protoze jsem to nevedel jiste, napsal jsem to radsi malejma. Aby to vypadalo, ze jsem linej psat velky pismena :bag:

Ale pssst!

Odesláno (upraveno)
zkousel jsem dzina napalit s pohadkovymi postavami, ale ma to v malicku, parchant. uhadl Krakonose(!), Mrazika i Golema...

já ho zkoušel dostat na Rákosníčkovi a Maxipsu Fíkovi, ale uhádl to hned na poprvé (jen u Rákosníčka hodil nějakej polskej název, ale fotka seděla)

edit: Clarksona z Top Gearu celkem bleskově

Upraveno uživatelem Milan156
Odesláno
já ho zkoušel dostat na Rákosníčkovi a Maxipsu Fíkovi, ale uhádl to hned na poprvé (jen u Rákosníčka hodil nějakej polskej název, ale fotka seděla)

edit: Clarksona z Top Gearu celkem bleskově

Já zkoušel Mrakoplaše a zase napoprvé...

Odesláno
Ja jsem zkousel odpovidat aby nasel Tadu, ale nezvladnul to.. :thumbsup_anim:

Ale Paulu Wild jo :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...