ricous Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2009 Ivanu Řápkovou to nezná... a to se mě to zeptalo, jestli "ten někdo" studoval na věhlasné škole... :-D To by mě zajímalo, jestli je v tomto případě "správná" odpověď ano, studovala...?
little_w Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2009 zkousel jsem dzina napalit s pohadkovymi postavami, ale ma to v malicku, parchant. uhadl Krakonose(!), Mrazika i Golema...
Patrik Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2009 zkousel jsem dzina napalit s pohadkovymi postavami, ale ma to v malicku, parchant. uhadl Krakonose(!), Mrazika i Golema... Garfielda taky A to přes to, že se mu nelíbila odpověď, jestli chodí po dvou (dle závěrečné tabulky prý nikoliv).
Jay Doll Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2009 (upraveno) Ten Gin překvapivě české businessmany moc neovládá, a to ani ty co jsou pravidělně ve Forbesu. Tak jsem jich ho holt pár musel naučit Edit: Tak jsem ho už totálně zlbbnul Upraveno 5. prosince 2009 uživatelem Jay Doll
cortes1990 Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2009 Ten Gin překvapivě české businessmany moc neovládá, a to ani ty co jsou pravidělně ve Forbesu. Tak jsem jich ho holt pár musel naučit Edit: Tak jsem ho už totálně zlbbnul Hladal si Zdenka Bakalu?.... mne ho tiez nenaslo inak Monica Belluci na prvy krat, ale kus mu to trvalo
Jay Doll Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2009 (upraveno) Jj, Bakalu a Kellnera. Edit: Teda ale je to frajer, zná i Zimbabwské diktátory, stejně jako Járu Cimrmana! Upraveno 5. prosince 2009 uživatelem Jay Doll
bandicoot Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2009 Avril Lavigne bleskově, Roman Abramovič taky napoprvý a dost rychle, Boris Becker (btw má aquatimery) napoprvý, ale trochu pomaleji, nejvíc se zapotil a až napodruhý dal Robina Hooda.
mengelis Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2009 Silvia Saint napoprvé, Ondřej Liška vůbec
KFL Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2009 Včera jsem ho testoval několikrát a dal všechny - Taylor Rain, Sashu Grey (znám je z vyprávění, nikdy jsem je neviděl ), Siffrediho, Herriota, Grahama Chapmana z Pythonů atd. Prostě umí
cody Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2009 Asi si rozumíme ale pro jistotu: myslels "konec cechu v cechách", "konec Čechů v Čechách", "konec Čechů v cechách" nebo "konec cechů v Čechách" ? Protoze jsem to nevedel jiste, napsal jsem to radsi malejma. Aby to vypadalo, ze jsem linej psat velky pismena Ale pssst!
Milan156 Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2009 (upraveno) zkousel jsem dzina napalit s pohadkovymi postavami, ale ma to v malicku, parchant. uhadl Krakonose(!), Mrazika i Golema... já ho zkoušel dostat na Rákosníčkovi a Maxipsu Fíkovi, ale uhádl to hned na poprvé (jen u Rákosníčka hodil nějakej polskej název, ale fotka seděla) edit: Clarksona z Top Gearu celkem bleskově Upraveno 5. prosince 2009 uživatelem Milan156
raven Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2009 já ho zkoušel dostat na Rákosníčkovi a Maxipsu Fíkovi, ale uhádl to hned na poprvé (jen u Rákosníčka hodil nějakej polskej název, ale fotka seděla) edit: Clarksona z Top Gearu celkem bleskově Já zkoušel Mrakoplaše a zase napoprvé...
Návštěvník Tada Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2009 Ono to zná i postavy ze Zaklínače
spiderer Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2009 Ja jsem zkousel odpovidat aby nasel Tadu, ale nezvladnul to..
Návštěvník Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2009 Ja jsem zkousel odpovidat aby nasel Tadu, ale nezvladnul to.. Ale Paulu Wild jo
spiderer Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2009 Ale Paulu Wild jo CHtel jsem Dolly Buster, ale naslo mi to Sylvii Saint.. peknej bordel!!
Doporučené příspěvky