Baker Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Leclerc Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 všiml....a Ty???? Politické vtipy klidně(to ale to,co jsem mazal,nebyly)...ale řešit politiku i tady....ne-ne..... Tak nevšiml, anebo všiml, ale nepochopil to jako politickou narážku... na odlehčení... Snad je to vtipné a politicky korektní.
KFL Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Jedna príma reklama od Michaela Baye na fajn zboží .
Dantechno Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Jedna príma reklama od Michaela Baye na fajn zboží . Tak to jsem nestihl...
JPS Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 (upraveno) Já jsem vegetarián Pane, nepotřebuju zabíjet abych jedl! Kdesi na poli se sojou Utíkejte! Traktor! / Kde je maminka? / Nevím! Prostě utíkej! Upraveno 9. prosince 2009 uživatelem JPS
KFL Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Tak to jsem nestihl... Cos na tom nestihl?
Jay Doll Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Tada Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Volové :D EDIT: Tak jsem se zkoušel najít a nic Asi nevím jaký jsem Upraveno 9. prosince 2009 uživatelem Tada
Jay Doll Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 (upraveno) To neví nikdo Edit: Uděláme z toho hru "poznej sám sebe" Upraveno 9. prosince 2009 uživatelem Jay Doll
Návštěvník Tada Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 No, nevím jestli jsem 2x sociable, vždyť jsem dost antisociální živel A z internetu taky nepřicházím, protože tady na foru převládá názor, že jsem byl na tohle místo seslán z hůry, abych je tady bůh-ví za co trestal a zenpříjemňoval jim gentlemanskou pohodu No a to, že nejsem v pozici autority mě vysloveně uráží Minimálně co se koní a jezdeckého sportu týče, jsem tady na foru nezpochybnitelnou autoritou
African Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Vánoční motiv" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jakubisko Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Nová akční hra: Pošlete SMS ve tvaru "Jděte všichni do prdele!" na číslo 158 a vyhrajte týdenní pobyt v cele předběžného zadržení včetně dopravy na místo pobytu!
Patrik Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Nová akční hra: Pošlete SMS ve tvaru "Jděte všichni do prdele!" na číslo 158 a vyhrajte týdenní pobyt v cele předběžného zadržení včetně dopravy na místo pobytu! Zapomněl jsi uvést, že jde o wellness pobyt (masáže jsou v ceně)
African Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Jeden z důvodů, proč by jste neměli brát děcka do ZOO" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Diamondking Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Omluva roku: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tutek Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Jeden vanocni http://www.wulffmorgenthaler.com/striphand...dc-3c86339ab4d0
Krupkic Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Baví se kluk a holka. Ona říká: Proč když se chlap vyspí každou chvíli s nějakou jinou, tak je největší frajer, ale holka, když se s někým vyspí dvakrát za rok, tak je děvka? On na to: Klíč, který otevře hodně zámků, je univerzální klíč ... ... ale zámek, který jde otevřít spoustou klíčů, je zámek na hovno
lolohh Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 http://kecy.roumen.cz/roumingLinkShow.php?dest=10378
Doporučené příspěvky