filo-boxer Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Ja myslim, ze problem je evidentne ve vykladu slova malomesto... Asi jo. Co je teda malomesto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Asi jo. Co je teda malomesto? Obec, která má všechny nevýhody města i vesnice, ale žádnou z jejich výhod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 super definice. Ale jako kdybych uz to nedavno nekde cetl. Na Wikipedii pisou, ze malomesto je mesto do 20000 obyvatel. My mame 14, ale vic jak pulka z toho jsou prilehle vesnice, ktere k nam patri, to jadro, ve kterem je to vse co jsem popsal ma 6 tisic obyvatel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 (upraveno) Jo, já žiju ve městě, které má 30tis., je to 2 největší město v kraji a stejně je to prdel světa, skýtajíci všechny neduhy maloměsta. Upraveno 25. listopadu 2016 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Tak kazdej to ma jinak. Myslim, ze pro rodinu s malymi detmi je malomesto idealni, zvlast kdyz je v dosahu ms a zs. Ja si treba naprosto nedovedu predstavit zivot v satelitu nekde u prahy, kolem dokola jen pole a dalnice, kde si bez auta ani neuprdnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 super definice. Ale jako kdybych uz to nedavno nekde cetl.Životní pravdy dlužno opakovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Životní pravdy dlužno opakovat Jojo. A jeste mame thajskou restauraci, reckou, nemeckou, italskou, dva turky s dönerem a vinarnu. A kousek dal dalsi. A koupaliste. Vyhrivane, kdyz je treba. A vlastne i fotbalove hriste mame, pekne, a telocvicnu. A 3 pekarstvi, 2 veterinare. 20 minut na kole do maleho veklomesta. Ja si fakt nemuzu stezovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Nojo, ale to seš mimo maloměstskou ligu, kazíš průměry a statistiky, s vyhřívaným veterinářem a italskou restaurací s dvouma turkama. To je nějaká vzorová obec, něco jak byl za války na jihlavsku Bergersdorf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Asi tak. Moravák se pozná podle toho, že pije víno (případně slivovici) a říká tož.Tož sem tam si dám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 (upraveno) Nojo, ale to seš mimo maloměstskou ligu, kazíš průměry a statistiky, s vyhřívaným veterinářem a italskou restaurací s dvouma turkama. To je nějaká vzorová obec, něco jak byl za války na jihlavsku Bergersdorf Upraveno 25. listopadu 2016 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Říká se "toš", vy pepíci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Cóóóó? Jaký toš ty paradajo? Tak leda náčeňovů hadrů po ušách! Stařenka dycky říkavali tož a pokáď vím, tak v Praze v životě nebyli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Hadrů po papuli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 (upraveno) kravinky našich markeťáků Tahle parta tam asi pokládala melouny na značky..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. listopadu 2016 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Taky nestíhala při pátku.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Cóóóó? Jaký toš ty paradajo? Tak leda náčeňovů hadrů po ušách! Stařenka dycky říkavali tož a pokáď vím, tak v Praze v životě nebyli... Hadrů po papuli :-) Synci, tak já nevím no. Bába vždycky říkala zcela jasné toš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Tož hned hadrů po papuli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Ja myslim, ze problem je evidentne ve vykladu slova malomesto... Ja jsem z provincniho malomesta Jihlavy a jsem spokojenej. Po 20 letech v Praze jsem se vratil zpatky a jsem rad. Ja bych rekl, ze malomesto spojuje vyhody vesnice a nevyhody mesta. Pro me prijatelnej mix. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Já vám do toho nechci moc kecat, ale myslím, že VS měl namysli rozdíl mezi pirsinkem a klíštětem............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 milomac, videt pohlednou zenskou srat ti prijde humorne? Me moc ne ;-) ale tak co uz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky