Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Nevím, co v pražským dopravním podniku hulí, ale je to podle všeho solidní matroš...

(fotka z loňska, teď je zpracovávám)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem odjinud
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já myslel že zavánějící redwingoví hipsteři a tramvajoví trainspotteři jsou jenom virtuální protest-grupáče pro zmatení NSA a držkabůčku?

Copak je reálné aby se uvědomněle neoholenej hejt-frýý křen dobrovolně vsoukal do megatrapnýho trika s obrázkem hrkáče, ostudně dokazujícího že na tuzemských kolejích a v beznadějně zastaralých tramvajích se adaptivní mazání okolků dodnes považuje za rozmařilost s nedostatečným korupčním potenciálem?  <_<

Odkaz ke komentáři

2SCIFI: Omlouvám se, stává se mi to co chvíli - hlavně takhle nad ránem při vymítání bacilů...  -_-

Patřilo to k příspěvku odjinud, jsem tak trochu od fochu a představa že někdo soudný může ucvrkávat z "mazací tramvaje" mi přijde stejně mimozemská, jako ty dvě "hipsterská" individua v tričkách na obrázku...  <_<

Odkaz ke komentáři

To není ironie. To jen dokazuje, že lidi jsou debilové nadavájící na bozování, jsou zároveň bonzující s podporou k bonzování i ostatní nadávající na bonzování k bonzování.. 

Prostě se nic nezměnilo, jen na to všichni veřejně nadávají. Kdo bonzovat chce, bonzovat bude. A ještě při tom nabonzuje jednoho souseda druhému, že ten první bonzoval..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...