Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Já nevím jestli se vám to už někdy stalo, že se vám chce smát za vážné situace kdy se fakt smát nemůžete. Mně bohužel docela dostkrát, takže o to víc vím, jak to je hnusné:-)). To muselo být pro něj strašné, ale zasmál jsem se jak už dlouho ne:-)))

Jednou se mi to stalo na koncertě. Myslel jsem že umřu, fakt, jak to člověk přemáhá a snaží se, aby to lidi nepoznali, uvědomil jsem si, že když to nepustím ven, tak mě to porazí. Chvilku jsem se to snažil maskovat jako záchvat kašle, ale pak to dostalo takové grády, že se s tím nedalo nic dělat. Dodnes vím, že se o mne letmo otřela smrtka, už bych něco takového nechtěl zažít...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Něco podobného se mi stalo na základce ve škole v přírodě. Večer jsme s klukama dělali trochu bordel v pokoji,třídní nás vytáhla na chodbu a začala nám promlouvat do duše. Nevím co se stalo,ale začal jsem se tlemit jak hovado a nešlo to zastavit. Tak mě propleskla a tlemit jsem se dál. Nakonec to vzdala a nechala nás tam asi hodinu vychladnout.

Každý snad jednou zažil takovou situaci.

Odkaz ke komentáři

Musel jsem dnes odjet ráno, tak monitoruju co se děje a žena že jako vše oukej, akorát dorazila kuchařka od naší konkurence, posnídala tři velký rumy na baru a šla zpátky vařit. Život na horách prostě má svoje specifické náležitosti :D :D :D

JJ, Sudety jsou drsný kraj, vyžadující silné osobnosti...  :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Něco podobného se mi stalo na základce ve škole v přírodě. Večer jsme s klukama dělali trochu bordel v pokoji,třídní nás vytáhla na chodbu a začala nám promlouvat do duše. Nevím co se stalo,ale začal jsem se tlemit jak hovado a nešlo to zastavit. Tak mě propleskla a tlemit jsem se dál. Nakonec to vzdala a nechala nás tam asi hodinu vychladnout.

Každý snad jednou zažil takovou situaci.

tak za mojich mladych cias bol zachvat smiechu na ucitela drahy spas.. specialne zemepisar mal vyvinuty fackovaci reflex a tvrdo na sebe pracoval. nieco v tomto duchu

P.S.: poslednorocni deviataci ho raz hodili do smetiaka a zatvorili, stravil tam par hodin. nuz, kto sa smeje naposledy..

Odkaz ke komentáři

Jo, fackovací reflex měl i náš tělocvikář. Jednou na mě řval, že jsem vynechal 3 hodiny tělocviku po sobě a že mě nepustí k maturitě. Jelikož byl jen o pár let starší od nás a den předtím jsem s ním seděl na pivu, tak jsem mu řekl ať jde do řiti. A v tu chvíli od něj padla facka. Jenže já měl fackovací reflex také, tak jsem mu ji obratem vrátil. A jelikož on měl 70 kg i s botama a já byl tehdy vítězem krajského přeboru v kulturistice, tak to dopadlo blbě - pro něj. Já zůstal stát na místě, jen mi tekla krev z nosu. Jeho kluci vytáhli ze švédské bedny, která byla na odpis.

V ředitelně to nakonec dopadlo také blbě - pro něj. Já dostal jen poznámku, ale jelikož jsem tam přišel celý krvavý, tak on dostal podmínku - ještě jednou a letí. Za dva měsíce dal facku nějaký holce z prváku a letěl...

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...