Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moc se omlouvám, nevím, zda to sem patří, ale napadla mě včera bacilka. Já vím, že pravopisnokárci teď vstávají od klávesnice a tlučou hlavou o zeď, ale není to pravopisná chyba, ale fyziologická odchylka od samčí verze, která je morfologicky zcela stejná.

Vyznačuje se

zabraňuje pití alkoholu, kvůli následné reakci radši nepijete.

čím je jí lépe, tím hůř je vám

je velice přilnavá v osobním kontaktu,

ale o to hůře se jí zbaviti.

samozřejmě je toho mnohem více a mnozí by jste popsali další příznaky, které jsou ostatně podobné i u varianty virka. Nechci tady však zbytečně zabírat prostor vědeckými poznatky.  tak snad jen pozor na bacilky a podobné v roce 2017.

:goof:

Odesláno

Dneska už to řeší mluvící váhy... :-)

- zatáhni břicho, když stojíš na váze
- haha, ale to mi kila neubere
- to ne, ale uvidíš, kolik vážíš..

Odesláno

a vyhodil von oknom náhubok z dregeru  :lol2:

A to borec ještě při odjezdu nevyhodil blinkr a nezapnul se pásy.

Odesláno

Jojo, u toho jsem se válel už asi před pěti lety..... až než jsem si musel vyměnit sám žárovku v Mondeu. U toho motoru, chladiče a lamp není ani zbla volného prostoru, málem jsem si zlomil ruku, pořezal jsem si o ty plechy zápěstí, prsty a předloktí, strašně jsem se umazal a vypadal jsem jako topič parní lokomotivy po rvačce s medvědem ... Trvalo mi to skoro dvě hodiny a ztratil jsem takovou tu zku...nou pružinku, co drží tu zas..nou objímku do který patří ta pos..ná žárovka. Zalítla někam do motoru a už jsem ji nenašel. Pak jsem s tím zajel do servisu a chlápek k tomu přišel, prý ať si počkám, za dvě minuty stačil vyndat světlo, vyměnit žárovku, dát novou tu pružinku, vyinkasovat 150 káčé, popřát pěkný den a otevřít mi vrata ven. Čuměl jsem jak puk.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...