Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

Jaký je rozdíl mezi Ostravákem a Vietnamcem?

Vietnamec pracuje a mluví česky.

Přijede Francek s manželkou do Prahy a ta ho v ho obchodě ukecá, aby jí koupil novou ledničku. "Tož mi kurva jednu tu kalexku honem zabaltě, bo mi kurva ujede vlak." "Vy jste z Ostravy, že?" ptá se prodavač. "Jak stě to poznal?" "No, podle té kurvy." Francek se otočí na ženu a povídá. "Vidíš, stará, já sem ti to povidal, zustaň doma, bo kurva zrobiš ňaku ostudu."

Upraveno uživatelem Kamil
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ptá se otec sedmnáctiletého synka:"Kam jdeš a proč si s sebou bereš tu baterku?" "Na rande", odpoví synátor."To já ve tvých letech žádnou baterku nikdy nepotřeboval", říká otec. "No, ale taky se podívej, co sis přivedl domů!"

Manžel jemně štípne svoji polovičku do zadku a říká: "Kdybychom si to nechali zpevnit, nepotřebovali bychom elastické kalhotky." Potom ji štípne do prsou a říká: "Kdybychom si to nechali zpevnit, nepotřebovali bychom podprsenku."Nato ho štípne manželka mezi nohy a říká: "Kdybychom si to nechali zpevnit, nepotřebujeme elektrikáře, zahradníka,pošťáka ani tvýho bratra, ty idiote !!

Výjde opitý chlap z hospody a hned po dvou krocích spadne do bláta. Postaví se a říká: - Posraný mikrospánek.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio

Příspěvek z jiného tématu tady. Ten filmeček je dobrý :).

:D To jsem rád, že v tomhle se shodnem.. Pro mně je pasát symbolem "něčeho" co zračí rozhovor" Čus borče, v čem teď jezdíš? Mám pašáka... Novýho? Jasně, že novýho? A TDIčko? Co jinýho, vole, vzal jsem kombajn TDI v plný palbě! Teďkonc si tam nechávám akorát nalepit fólie na vokna.. Hmm, hustý" .. a na stole leží vizitka "sales manager" :)

Prostě "upocený sen začínajícího (a nebo budoucího) managera" :)

Fdechtu fbysnysu nahlínách fkombajnu felektrice, vole. A ten brutální krouťák vocpoda, p.čo. A při dvěstě žere jenom 4,2587, vole.

Podobný legendární rozhovor je

:).
Odkaz ke komentáři

http://feministky.com/jaky-pocitac-si-vybrat

Jaký počítač si vybrat?

Napsal uživatel Simona Poláková

Sobota, 02 Leden 2010 22:08

Dobrý den, ráda bych rozšířila povědomí žen a zejména seniorek o počítačích. Existuje několik druhů počítačů. Nejlepší ze všech je Windows z Ameriky. Používá ho nejvíce lidí a to nám dává záruku funkčnosti. Potom existuje Aple, to je počítač taky z Ameriky a podle jednoho dokumentu ho vymyslel ten herec Forest Gump. Ten už tak značně rozšířený, jako Windows taky z Ameriky není.

Potom ještě lidé používají Linuk. Linuk je jenom pro lidi co se strašně nudí a baví je se v tom všem neustále šťourat. Všechno je tam jinam než v Windows a nemá to logiku. Ten kdo používá Linuk si kouše nehty a musí si pamatovat slova, se kterýma tomu počítači třeba řeknete ať hýbne šipkou. Všechno je černý a ty lidi co to používají jsou neustále rozcuchaní. Linuk vám tedy nedoporučuji.

Možná vás překvapuje, že ve svém věku mám takové znalosti, ale sama bych na to nepřišla. Pomáhá mi jeden hodný pán ze sousedství, tedy jeho dcera. Pokud máte v okolí také někoho tak hodného, tak ho poproste o pomoc. Doporučuji z vlastní zkušenosti ženu nebo dívku. Mladí chlapci se vám budou snažit vnutit Linuk, protože si zřejmě myslí, že tím přivolají UFO z vesmíru.

Pokud jste se stále nemohly rozhodnout, jaký počítač používat, tak si kupte Windows. Je nejlepší a snížíte riziko, že si budete kousat nehty.

Simona Poláková, 54 let.

Upraveno uživatelem VS
Odkaz ke komentáři

Dobrý den, jakožto zástupce naší sexuologické poradny jsem byla požádána o osvetlení pojmu kastrace.

Kastrace je možno vykonat na žene ci muži a to zejména tehdy, pokud nechceme, aby u ženy došlo k nechtenému oplodnení a u muže, aby se ve veku senility nepomocoval.

Ženy. Nejprve si povezme neo o kastraci žen. Provádí se tak, že skalpelem prerízneme dve trubicky, které vedou jakoby k vajecníkum kde se tvorí samotná mimina. Sperma se pak k vajecníkum nemá jak dostat a padá kamsi do vzduchoprázdna kde se následne behem nekolika hodin rozloží.

Tento zákrok se v chudších zemích provádí tak, že se pochva vylije sádrou a nechá se zatrvdnout. Tady již hovoríme o tzv. stoprocentní kastraci a v tomto prípade již pocetí možné není. Predchozí prípad totiž za jistých podmínek pocetí dovoluje.

Muži. Tady je zákrok o neco jednodužší a dochází pri nem k odejmutí penisu a následné instalaci vývodu z mocového mechýre. Opet, v chudších zemích se provádí pomocí sešití predkožky a to proto, aby se sperma ci moc nedostala ven.

Ani jeden ze zde popisovaných zpusobu nedoporucujeme provádet doma svépomocí. Navštivte proto svého léjare a informujte jej o vašem požadavku. Zákrok je hrazen pojištovnou, takže nám ješte i zbyde na dárky.

:gora: :withstupid:

Odkaz ke komentáři

Jaký počítač si vybrat?

Dobrý den, ráda bych rozšířila povědomí žen a zejména seniorek o počítačích. Existuje několik druhů počítačů. Nejlepší ze všech je Windows z Ameriky. Používá ho nejvíce lidí a to nám dává záruku funkčnosti. Potom existuje Aple, to je počítač taky z Ameriky a podle jednoho dokumentu ho vymyslel ten herec Forest Gump. Ten už tak značně rozšířený, jako Windows taky z Ameriky není.

Potom ještě lidé používají Linuk. Linuk je jenom pro lidi co se strašně nudí a baví je se v tom všem neustále šťourat. Všechno je tam jinam než v Windows a nemá to logiku. Ten kdo používá Linuk si kouše nehty a musí si pamatovat slova, se kterýma tomu počítači třeba řeknete ať hýbne šipkou. Všechno je černý a ty lidi co to používají jsou neustále rozcuchaní. Linuk vám tedy nedoporučuji.

Možná vás překvapuje, že ve svém věku mám takové znalosti, ale sama bych na to nepřišla. Pomáhá mi jeden hodný pán ze sousedství, tedy jeho dcera. Pokud máte v okolí také někoho tak hodného, tak ho poproste o pomoc. Doporučuji z vlastní zkušenosti ženu nebo dívku. Mladí chlapci se vám budou snažit vnutit Linuk, protože si zřejmě myslí, že tím přivolají UFO z vesmíru.

Pokud jste se stále nemohly rozhodnout, jaký počítač používat, tak si kupte Windows. Je nejlepší a snížíte riziko, že si budete kousat nehty.

Simona Poláková, 54 let.

tak tohle mě opravdu srazilo do kolen :gora:

Odkaz ke komentáři

Jaký počítač si vybrat?

Simona Poláková, 54 let.

celkem to pasuje, akorát ty nehty si moc nekoušu a nějak si furt nemůžu vzpomenout na to slovo co hejbá šipkou. A UFO z vesmíru nepřivolávám protože oni stejně brzy přiletí a SEŽEROU NÁS!!!!!!

Odkaz ke komentáři

Me diky clenovi VS za vyborny odkaz. Veskere stranky programove zamerene na humor se muzou jit zahrabat. Server feministky.com je odted muj oblibeny zdroj materialu pro namozeni branice. Pri cteni vetsiny "literarnich pokladu" na techto strankach se zarucene budete chechtat tak, ze v praxi zjistite, co vlastne znamena vyraz ROTFL. Zvlast, pokud si projdete i diskusni prispevky, zejmena ty, do kterych se zapojuji i pani/slecny/osoby administrine, administracky, administerminatorkyne, ... Ovsem nezarucuju, ze vedlejsim ucinkem nebude v nekterych pripadech take vstavani vlasu hruzou nad nove objevenymi horizonty rozsahu lidske stupidity.

Pro namozenou branici, uslzene oci a usopleny nos prejdete na odkaz http://feministky.com/news/blog

Vzorek

"Když padá letadlo, tak je nutné zajistit, aby jste neseděla na sedadle případně na zemi. Kapitán se vás do reproduktoru bude snažit ujistit, že si máte dát hlavu mezi kolena a připoutat se. Že je to hloupost se dozvíte v následujícím textu. První část letounu, která dopadne na zem bude s největší pravděpodobností spodek letadla. Logika nám tedy velí být od tohoto místa co nejdále.

Nechceme přeci být v blízkosti místa střetu. Když padá budova, tak lidé v ní, také utíkají do nejvyšších pater, aby se zachránili. Pokud by se rozbily i ty nejvyšší patra, tak lidé v budově mají velikou šanci, že pád přežijí. Proč? Nejhůře se přeci povede těm dole, na ty spadnou všechny ty stropy a jiný zbytky té budovy. Vy nahoře akorát dopadnete na všechny ty trosky, takže ani nepadáte z veliké výšky. Z morálního hlediska se na těch troskách dlouho nezdržujte a seběhněte dolů. Mějte totiž na paměti, že pod těmi troskami jsou lidé a vaše hmotnost jim může ublížit ještě více. No a z podobné logiky vychází i záchrana v padajícím letadle. Snažte se být co nejvýše. A protože letadla obvykle patra nemají, tak si pomůžeme tak, že okénkem budeme sledovat, jak moc se blížíme k zeměkouli. Počkejte až budete skoro na zemi a začněte vyskakovat v uličce do vzduchu. Je tu veliká pravděpodobnost, že v momentě, když letadlo dopadne, tak vy budete zrovna ve vzduchu a v momentě kdy dopadnete už bude po nárazu.

Obdobná logika platí i ve vozidle jedoucím k místu střetu. Jakmile uvidíte blížící se překážku, tak bez váhání přelezte dozadu dále do vozidla. Ze snímků nehod je patrné, že nejvíce zničené bývají právě přední části vozidel, tak proč se v nich zdržovat, viďte.

Je hanebné, že o těchto přeživších metodách vás musí informovat právě žena a to i přesto, že tyto lehce destruktivní vozidla, domy či letadla pocházejí z dílen našich hrdinných mužů. Ano, jim poděkujme za desítky mrtvých přítelkyň, babiček a maminek."

Odkaz ke komentáři

Potkají se Brňák a Pražák na dovolené, začnou si povídat a po pár pivech Brňák říká, hele víš, co se povídá o Vás Pražácích u nás v Brně?

Pražák odpoví, že teda neví.

No, že jste všichni nafoukaný a hloupí prasata, debilové vychcaný, arogantní sobečtí pracháči...

Hmmm, řekne Pražák a víš co se říká o Vás Brňákách v Praze?

Brňák zakroutí hlavou jako, že ne. A Pražák na to.

VŮBEC NIC kamaráde, VŮBEC NIC!!!

Odkaz ke komentáři

feministky.com je rafinovaný humoristický server, nic víc

tohle mi přišlo vtipný :) :

DOTAZ:

Ženy by měli držet hubu a vařit. Neměly by mít možnost volit, ani dýchat stejný vzduch jako my. Zavíral bych je to vzduchotěsných bublin, kde by pomalu umíraly a my si z nich posléze mohli dělat objekty na sexuální užití. Přeji hezký den.

ODPOVĚĎ:

Opsala jsem si vaši emailovou adresu a tyto detaily budou předány policii. Mám vážné podezření z naplnění skutkové podstaty trestného činu rasové nesnášenlivosti. Váš výrok vás bude mrzet.

Julie

Odkaz ke komentáři

trochu cerneho humoru...je to mozna pres hranu, ale je to anglicky a prislo mi to spis jazykove vtipny, tak se nepohorsujte hned :suicide_anim:

I'll not be watching the African Cup of Nations this year, 327 shots already and only 3 on target!

FIFA President Michel Platini has demanded answers as to why this years African Cup of Nations began with a shootout...

Adebayor has left the Cup of nations, I suppose when you've got Togo, you've got Togo

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...