Návštěvník qoyi Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Co mám dělat, abych se toho dojmu zbavil ? Vytapetuj našikmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Nebo si kup polštář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Nemám rád tapety, poštářů mám dost.Něco dalšího ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Kristepane, si ten gauč podlož neasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 No jsem taky běhal s vodováhou, protože jsem měl dojem, že ať si lehnu jak chci, tak jsem furt hlavou níž...............ale je to jen dojem, gauč je v rovině.Co mám dělat, abych se toho dojmu zbavil ?chce to závaží do trenclí,jak máš po sexu prázdný koule máš spodek moc lehkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Kristepane, si ten gauč podlož neasi no jo ale na který straně ? copak vím, jak si lehnu když se dopotácím z hospody......? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Anebo si nelehej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Pořiď si vodní lůžko - tam budeš mít záruku vodorovnosti vždycky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Pořiď si vodní lůžko - tam budeš mít záruku vodorovnosti vždycky.jedná se o rohovej gauč v obejváku..............tam bych s lůžkem neuspěl, ale mě by se to líbilo, to zas jako jo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Rozhledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 (upraveno) si děláš prdel Upraveno 28. února 2017 uživatelem rooosta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 si dělá Ďábelskou prdel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Pekny sutraky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 no jo ale na který straně ? copak vím, jak si lehnu když se dopotácím z hospody......?Pokud po příchodu z hospody řešíš jaká strana gauče je níž, tak piješ pod svoje možnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Zkusím jeden tmavší..."Kdybych dostal dolar pokaždé, když mě někdo nazve rasistou, okradl by mě nějakej neg*r." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 si děláš prdel Já nehttp://www.kudyznudy.cz/aktivity-a-akce/aktivity/skalni-utvar-dablova-prdel-v-ceske-kanade.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 dnes na seznamu: Značkové hodinky, které v Evropě stojí třeba i sto tisíc korun, z Číny přijdou v balíčku za deset dolarů.... https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/posta-citi-sanci-cesi-se-prestavaji-bat-cinskych-e-shopu-a-nechavaji-si-posilat-levne-baliky-28353 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 (upraveno) budiž mu odpuštěno.. https://www.youtube.com/watch?v=A5zkeMt1Nkw Upraveno 28. února 2017 uživatelem roland0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Nám takhle kdysi maník montující klimatizace při odchodu zrušil hliníkovejma štaflema 3 budky v páter nosteru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky