mik@ Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 to mi pripomina jednu silenu zostavu co som odfotil cestou z prahy do ba na D1... Zima jak v ruskom filme v lavom pruhu auto z rozbitym zadkom, za nim motorkar?! obiehajuci ten rozpadnuty kamion... to som teda len cumel, co sa to objavilo predomnou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 (upraveno) to je teda pěkně depresivní výhled z práce.... i bez toho kamionu Ráno byl depresivní pohled na teploměr -22 Celek už je veselejší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. ledna 2010 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 hele za polétavých prachem se rýsuje pohled na ostravské hradčany... a tohle je taky dobré... http://www.novinky.cz/domaci/190126-v-ostr...-z-cele-eu.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 To je paradni industrial. To je NHKG? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 To je paradni industrial. To je NHKG? ale no tak Hasňo... to je VŽKG... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Z těch fotek nedalekého industriálního okolí mě chytla depka jak vrata. Odlet do jižních krajin za čistým sněhem nutný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Celek už je veselejší. To mi uplne pripomnelo film Kour. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Skalisi taky že se v těch místech točil...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 snad to tu nebylo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 (upraveno) ale no tak Hasňo... to je VŽKG... Ale kdepak, teď už VŽJS neboli Tady je Jeníkovo Nejenom Praha je na Gůglu http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=49....95.44,,0,-17.39 Upraveno 25. ledna 2010 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Ale kdepak, teď už VŽJS neboli Tady je Jeníkovo Nejenom Praha je na Gůglu http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=49....95.44,,0,-17.39 jj, taky zaměstnává mého otce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 (upraveno) Nejenom Praha je na Gůglu http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=49....95.44,,0,-17.39 Nemohl jsem si pomoct, jak jsem se tak virtuálně procházel, něco mi to připomnělo: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. ledna 2010 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 (upraveno) Pamatuju si, ze za bolsevika se U Waldemara u rozhlasu rikalo mezi muzikantama i "Dobrou chut Klementa Gotwalda." :-) Pouzivam to obcas dodneska. Takova vzpominka na mladi. Upraveno 25. ledna 2010 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Příjde mi to teda pěkně depresivní, o to více, když je to ve vlákně Humor. Když to tak poslouchám, jsem rád, že nežijeme před 30ti lety. To bychom se scházeli na Forum Chronomag Klementa Gottwalda (FCKG) a řešili jaké hodinky jsou nejlepší na tavení železa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Příjde mi to teda pěkně depresivní, o to více, když je to ve vlákně Humor. Když to tak poslouchám, jsem rád, že nežijeme před 30ti lety. To bychom se scházeli na Forum Chronomag Klementa Gottwalda (FCKG) a řešili jaké hodinky jsou nejlepší na tavení železa. Prim Sport II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Prim Sport II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 LOGORAMA http://vimeo.com/8922763 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Pritelkyne ted byla v Thajsku, vyfotila tam vtipnou ceduli. Zvlast milovnici fejku se pobavi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 (je to z fóra o břitvách, které se řeší tady) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovap Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2010 Pritelkyne ted byla v Thajsku, vyfotila tam vtipnou ceduli. Zvlast milovnici fejku se pobavi To s tými "fejkami" som nejako nepochopil. Ak to bolo myslené tak, že tam je spomenutá "china" tak je to asi omyl. Mám taký dojem, že "china" sa anglicky povie (okrem Číny) aj porcelán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky