Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

to mi pripomina jednu silenu zostavu co som odfotil cestou z prahy do ba na D1... Zima jak v ruskom filme v lavom pruhu auto z rozbitym zadkom, za nim motorkar?! obiehajuci ten rozpadnuty kamion... to som teda len cumel, co sa to objavilo predomnou...

img0082tz.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je teda pěkně depresivní výhled z práce.... i bez toho kamionu :)

Ráno byl depresivní pohled na teploměr -22

Celek už je veselejší. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem VS
Odkaz ke komentáři

Nemohl jsem si pomoct, jak jsem se tak virtuálně procházel, něco mi to připomnělo:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odkaz ke komentáři

Příjde mi to teda pěkně depresivní, o to více, když je to ve vlákně Humor. Když to tak poslouchám, jsem rád, že nežijeme před 30ti lety. To bychom se scházeli na Forum Chronomag Klementa Gottwalda (FCKG) a řešili jaké hodinky jsou nejlepší na tavení železa.

Odkaz ke komentáři

Příjde mi to teda pěkně depresivní, o to více, když je to ve vlákně Humor. Když to tak poslouchám, jsem rád, že nežijeme před 30ti lety. To bychom se scházeli na Forum Chronomag Klementa Gottwalda (FCKG) a řešili jaké hodinky jsou nejlepší na tavení železa.

Prim Sport II

Odkaz ke komentáři

Pritelkyne ted byla v Thajsku, vyfotila tam vtipnou ceduli. Zvlast milovnici fejku se pobavi :)

:thumbsup_anim:

To s tými "fejkami" som nejako nepochopil. Ak to bolo myslené tak, že tam je spomenutá "china" tak je to asi omyl. Mám taký dojem, že "china" sa anglicky povie (okrem Číny) aj porcelán.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...