Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

to mi pripomina jednu silenu zostavu co som odfotil cestou z prahy do ba na D1... Zima jak v ruskom filme v lavom pruhu auto z rozbitym zadkom, za nim motorkar?! obiehajuci ten rozpadnuty kamion... to som teda len cumel, co sa to objavilo predomnou...

img0082tz.jpg

Odesláno (upraveno)
  Skalamander napsal:
to je teda pěkně depresivní výhled z práce.... i bez toho kamionu :)

Ráno byl depresivní pohled na teploměr -22

Celek už je veselejší. :)

post-344-1264418949.jpg

Upraveno uživatelem VS
Odesláno (upraveno)

Pamatuju si, ze za bolsevika se U Waldemara u rozhlasu rikalo mezi muzikantama i "Dobrou chut Klementa Gotwalda." :-) Pouzivam to obcas dodneska. Takova vzpominka na mladi.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Příjde mi to teda pěkně depresivní, o to více, když je to ve vlákně Humor. Když to tak poslouchám, jsem rád, že nežijeme před 30ti lety. To bychom se scházeli na Forum Chronomag Klementa Gottwalda (FCKG) a řešili jaké hodinky jsou nejlepší na tavení železa.

Odesláno
  Jay Doll napsal:
Příjde mi to teda pěkně depresivní, o to více, když je to ve vlákně Humor. Když to tak poslouchám, jsem rád, že nežijeme před 30ti lety. To bychom se scházeli na Forum Chronomag Klementa Gottwalda (FCKG) a řešili jaké hodinky jsou nejlepší na tavení železa.

Prim Sport II

Odesláno
  JanBeles napsal:
Pritelkyne ted byla v Thajsku, vyfotila tam vtipnou ceduli. Zvlast milovnici fejku se pobavi :)

:thumbsup_anim:

To s tými "fejkami" som nejako nepochopil. Ak to bolo myslené tak, že tam je spomenutá "china" tak je to asi omyl. Mám taký dojem, že "china" sa anglicky povie (okrem Číny) aj porcelán.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...