Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

SCIFI, nesouhlasim. Ja mam podobnou, a mam ji prave a jen na tabak do dymky. Myslim, ze se to prodava vetsinou prave jako mlynek/drticka na tabak. Travu jsem zkousel jako pubertak, od te doby ne, takze ji mam pro ucely, ke kterym ji prodavaji a jak ji inzeruji.  :)

Odesláno

Žofke, dedinskej organistke v kostole, už ťahalo na sedemdesiat. Nikdy nebola vydatá, ale každý ju mal rad pre jej milotu a dobrotu.
Jedno popoludnie ju navštívil farár. Pozvala ho do obývačky, v ktorej bol aj malý organ (varhany).

Žofka šla pripraviť čaj. Farár sa posadil oproti organu a hneď si všimol sklenenú misku s vodou položenu na ňom.
Plával v nej prezervatív Keď sa vrátila slečna Žofka s čajom a koláčikmi, farár, ktorý sa najprv tváriť, že nič nevidel, napokon neodolal:

- Žofka, čo to je v miske na organe?

- Ach áno, nie je to úžasne? Pred par mesiacmi som šla cez park a na tráve som našla ten malý milý balíček. Pokyny uvádzali, že obsah balička treba umiestniť na organ, udržiavať vlhký a že ochraňuje pred prenosnými ochoreniami....
A viete, že som celu zimu nedostala chrípku !!!

Odesláno

:D

Takhle se teď jmenuje Nitranské Knieža? To bylo něco...druhý den ráno to v člověku vyvolávalo silné myšlenky na sebevraždu....stejně jako návštěva lední revue  :D

Odesláno

Nitranské knieža červené bylo na tehdejší poměry dobré.

Odesláno

Hmmm

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...