Povidláček Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 C vypadá trochu jako moje sestřenice
Návštěvník Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 (upraveno) Tohle ta chujovina udelala ze me. Holka do party. Kamaradka ze dvorku Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 29. dubna 2017 uživatelem Roman I.
African Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Jste měkkejši, když se oddělá pelerínka tak můžete jít klidně sebrat Fučíka. Notabéne občas po ránu potkávám chlapíka v černým kožeňáku až na paty ála Matrix a nosí ho i v letních hicech. TO je hardcore. Ale dycky zapluje do Bohemia Interactive, tak možná tam dělá figuranta v nějaký hře. A vůbec, nepomlouvejte mi sloníka, takhle ho neprodám.Tak on skutečně australské kovboje v v parných dnech chladí, to je pravda, takže v létě pěkně v kabátku se zmrzlinou na Václaváku nevidím jediný problém :-)
VintageLover Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 To je aspoň prodejní inzerát. By měli zhlédnout všichni.
Návštěvník km.kmk Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 (upraveno) Tohle ta chujovina udelala ze me. Holka do party. To mas este dobrý. ..hele... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. dubna 2017 uživatelem km.kmk
DavidLC Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 (upraveno) To je aspoň prodejní inzerát. By měli zhlédnout všichni. Tak kdyby to byl inzerát na Toyotu, tak tomu věřím, ale Vitara, to je asi fotomontáž :lol2: Super Upraveno 29. dubna 2017 uživatelem DavidLC
Manta Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Duke650 Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Jde Rumcajs po Řáholci a potká Cipíska: "Hele Rumcajsi, víš o tom, že Manka se za deset zlaťáků nechá píchat od knížepána?""O to já se nestarám, to je Manky byznys."
Ruiz.aw Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Tak to je silně vykonstruovanej vtip. Úplně násilně. Život je boj, co.
vojt Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Jde Rumcajs po Řáholci a potká Cipíska:"Hele Rumcajsi, víš o tom, že Manka se za deset zlaťáků nechá píchat od knížepána?""O to já se nestarám, to je Manky byznys."Dobrý taky bylo, že když se narodil Cipísek, Manka to řekla Rumcajsoj a on:"Tak to si musím z radosti vystřelit žalud!!"
McStinger Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Jeden vykonstruovany: Jde Rumcajs po Raholci a potka ktenka:"Stuj! Kdo jsi?""Jsem krtenek""Aha, no... to mi je... je lito..."
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Mance se narodil krtenek a Rumcajs se vobesil.
Micey Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 (upraveno) To je na mě moc intelektuální, já rád tučňáci.https://www.youtube.com/watch?v=Tv62grQkf34 Upraveno 2. května 2017 uživatelem Micey
Doporučené příspěvky