Xenomorfus Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Ja dostal v CPZ-ce akorat veceri - dva rohliky a sunkovou penu a byl sem rad, ze sem rad...Na snidani nic.
Fester Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Nechci dělat chytrého, ale nic jako cela předběžného zadržení neexistuje. Institut předběžného zadržení byl z trestního řádu vyjmut po revoluci. V současné době se jedná pouze o policejní cely ve smyslu zákona o policii. Nicméně abych nebyl úplně off topic, je celkem tristní, když označení CPZ používají policejní mluvčí v médiích...
wizard-ov Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Přejídání škodí neasi...se podívej na mne ;o)
Frostie Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Vysvetleni to asi bude... Ale to tam nemaj nejakou jidelnu, centrální nakup...takhle pošlou mladyho do Penny? :-oNo, já se obávám, že ho i tak předimenzovali...
Kristian.nov Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Co si prvního řeknou plzeňští fotbalisté když se vidí? "Ahoj, jak se máš něco?"
tommas4 Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 Pokud jste si na Vánoce objednali sníh, tak Vám je nyní do horských oblastí doručován Českou poštou.
MJ. Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 začal sem se děsně smát, ale pak sem si uvědomil že to vlastně nechápu
mondeo2 Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 mi to připělo jednu hlášku z vaření........................A za stálého míchání to vylejeme do hajzlu.................
Rudykopalsson Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 To je jasný, paní je z prajzské a má strach, aby ji popeláři nepomluvili.
rooosta Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 (upraveno) začal sem se děsně smát, ale pak sem si uvědomil že to vlastně nechápuja to chápem asi tak ako moja manželka... pred tým ako vyhodí nejakú vec (napr. oblečenie), tak to vyčistí, vyperie... nebudú si to predsa tí "ľudia" z kontajnerov vyberať špinavé a neoprané Upraveno 20. dubna 2017 uživatelem rooosta
Klotzman Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 No já taky vyhazuju hadry vypraný - asi proto, že zjistím, že jsou na vyhození až když je tahám ze skříně. Dokuď je mám na sobě jsou cajk
Marhi Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 No tak u té žehličky jsem to pochopil, jako že nej. rada na opravu.A věci na oblečení už nějakej ten pátek házím do těch konťáků na charitu. A tam prosej aby to bylo čistý. Taky kdo by to doma zahumusený?
Povidláček Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 No tak u té žehličky jsem to pochopil, jako že nej. rada na opravu. Přesně takhle nějak jsem to pochopil. Zkrátka nějaká vychytávka alá Horst Fuchs jak pomocí pasty na zuby rozleštit škrábance na žehličce. Skoro do půlky gifu jsem tomu věřil a čekal zázrak. Až poté co to začla máchat v tom lavoru mi to přišlo podezřelý. Finální hození do popelnice mě pak dostalo
Rudykopalsson Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 hlavně by mě zajímal název té komplikace
mondeo2 Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 jsem potom moc nepátral, protože mě to nijak nezajímá.................ale našel jsem tohle, samo nějakej čínskej šmejd https://postovnezdarma.cz/naramkove-hodinky-s-drtickou-na-tabak
Doporučené příspěvky