Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nechci dělat chytrého, ale nic jako cela předběžného zadržení neexistuje. Institut předběžného zadržení byl z trestního řádu vyjmut po revoluci. V současné době se jedná pouze o policejní cely ve smyslu zákona o policii. Nicméně abych nebyl úplně off topic, je celkem tristní, když označení CPZ používají policejní mluvčí v médiích...

Odesláno

Vysvetleni to asi bude... Ale to tam nemaj nejakou jidelnu, centrální nakup...takhle pošlou mladyho do Penny? :-o

No, já se obávám, že ho i tak předimenzovali...

Odesláno (upraveno)

začal sem se děsně smát, ale pak sem si uvědomil že to vlastně nechápu

ja to chápem asi tak ako moja manželka... pred tým ako vyhodí nejakú vec (napr. oblečenie), tak to vyčistí, vyperie... nebudú si to predsa tí "ľudia" z kontajnerov  vyberať špinavé a neoprané  :frusty:  :frusty:  :frusty:

Upraveno uživatelem rooosta
Odesláno

No tak u té žehličky jsem to pochopil,  jako že nej.  rada na opravu.

A věci na oblečení už nějakej ten pátek házím do těch konťáků na charitu.  A tam prosej aby to bylo čistý.  Taky kdo by to doma zahumusený?  

Odesláno

No tak u té žehličky jsem to pochopil,  jako že nej.  rada na opravu.

Přesně takhle nějak jsem to pochopil. Zkrátka nějaká vychytávka alá Horst Fuchs jak pomocí pasty na zuby rozleštit škrábance na žehličce. Skoro do půlky gifu jsem tomu věřil a čekal zázrak. Až poté co to začla máchat v tom lavoru mi to přišlo podezřelý. Finální hození do popelnice mě pak dostalo :) 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...