guzmic Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 Takto parkují kaliči..... kaskadér.jpgKoukám na ty fotky a nechápu jak tam to auto šofér dostal.... Je to frajer. :-D
orol Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 Koukám na ty fotky a nechápu jak tam to auto šofér dostal.... Je to frajer. :-DVysokozdvižným vozíkem?
Z. Paul Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 Tam musel vjet tou brankou nahoře a o kousek dřív zatočil a pustil plný plyn.
JakubS Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 Koukám na ty fotky a nechápu jak tam to auto šofér dostal.... Je to frajer. :-D Tak s trojkou v žíle to jde snáz https://www.novinky.cz/krimi/439880-opily-ridic-na-breclavsku-predvedl-kaskadersky-kousek-zaparkoval-nad-garazi.html
mondeo2 Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 (upraveno) Takto parkují kaliči..... kaskadér.jpgcopak voto, přilítnul tam z pravého spodního rohu, ale že ani kachličky neomlátil.............to chce už fištrónaa taky musela bejt prča, když vystupoval................... Upraveno 5. června 2017 uživatelem mondeo2
clockyclock Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 :D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
leebauer Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 To teda musela bejt prdel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 To teda musela bejt prdel.Se nediv, že tloustneš když se směješ takovejm píčovinám.
Frantik Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 Kluci, ja myslim, ze se rulicka z toho papiru proste do prdele strcit nedá, no.
wizard-ov Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 Když se trénuje, tak určitě jo....
Frantik Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 Tak tréninkem lze dosáhnout lecčeho, to je pravda...............
Tomas_2002 Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 Kluci, ja myslim, ze se rulicka z toho papiru proste do prdele strcit nedá, no. Kdybys byl takovej anální labužník jako tito dva tak ti tam tu ruličku hodím ze třech metrů
Frantik Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 Ja bych se u tohoto tématu strasne nerad poustel do nejakejch podrobnosti nebo nedejboze detailů
mondeo2 Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 Unhošť.......................kdž nemáš před hospodou terásku pro kuřáky...............
Návštěvník Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 Kluci, ja myslim, ze se rulicka z toho papiru proste do prdele strcit nedá, no.No já jsem tomu prvně i věřil, ale tak postrádám zřejmě ty praktické zkušenosti, tak Ti budu věřit, že jo
Americkej Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 Ta mobilní zahrádka je výborná. Napřed kupovali čidla na chcaní, pak EET, teďkonc přívěs. Jsem zvědavej, co je donutěj kupovat příště. Proč ty hospodský radši rovnou nestřílet? Za chvíli tam budou prudit měšťáci, ať si strčej půllitry do pytlíků, že je to chlast na veřejnosti. A v zimě bude stejnak po legraci. Bojim se kreténů, co chtěj spasit svět klackem.
varjag Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 V zime tam bude pripojenej obytňák :-)))
Frantik Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 No já jsem tomu prvně i věřil, ale tak postrádám zřejmě ty praktické zkušenosti, tak Ti budu věřit, že jo Di do prdele :-)
Doporučené příspěvky