leebauer Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Ze školky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huawei33 Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 někdo vocať? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Tak jsem si myslel, že je to vtip roku ... Ze školky Ale tenhle mne úplně rozsekal! Díky za výrazné zlepšení nálady - jdu umýt monitor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Kohn jde po ulici a pláče.?Co se jim stalo?? osloví ho Roubíček.?Ale, moje Sára je děvka.??A podle čeho tak souděj???No, byl jsem na pár dní služebně v Brně, jednání proběhla dobře, tak jsem se vrátil o den dříve. Doma najdu Sáru v posteli s tím mladým příručím od Jajtelse. A to jsem prosím poslal předem telegram, že přijedu dřív.??Nejsou smutnej, to ještě hned Sára nemusí bejt děvka. To mohl bejt jenom bordel na poště! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Je to někde na pomezí humoru a Co mě právě naštvalo, ale tam se řeší důležitější věci. Některá slovní spojení, jako např. Vegetarian Schnitzel bych zakázal :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Stravenka na dyškréci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Za chvilku ji konci "trvanlivost" doporucil bych ji udat, at neprojedes balik!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Je to někde na pomezí humoru a Co mě právě naštvalo, ale tam se řeší důležitější věci. Některá slovní spojení, jako např. Vegetarian Schnitzel bych zakázal :-). Soubor_000.jpgZakázat by to měli, když zakázali např. pomazánkové máslo Ale u řízku je to fakt urážející :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Je to někde na pomezí humoru a Co mě právě naštvalo, ale tam se řeší důležitější věci. Některá slovní spojení, jako např. Vegetarian Schnitzel bych zakázal :-). Skvělý, hned jsem to aktivně upravil ve wikipedii jako další druh řízku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 no fakt že jo....................... :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Výborný!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Dobře tommas4! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Skvělé...připomnělo mi to Saturninovu "Kancelář pro uvádění románových příběhů na pravou míru". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Tommasi, na wikině už ale ve výčtu byl veganský řízek... to je asi podobný level jako ten kauflandschnitzel, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 (upraveno) No technicky vzato, když odříznu plátek z cukety, (nečervivého!) hříbku nebo vatovce, obalím chemickém těstíčku kde vejce+mlíko+strouhanku nahradí nějaký škrobovo-cereální humus, tak to nebude "veganský" řízek? Obávám se že popisovaný "produkt" cílí výhradně na domácí blbky co o veganství jen kecají a místo vaření by radši na louce chytaly pránu - normální člověk si téhle kategorii průmyslových hnusů vyhne obloukem, zatímco fandovi zdravé výživy se navalí už při pohledu do regálu Upraveno 25. srpna 2017 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Tommasi, na wikině už ale ve výčtu byl veganský řízek... to je asi podobný level jako ten kauflandschnitzel, co?Nejsem si jistý, protože ti vegani jsou jinej level než vegatariáni. To je jak míchat kola a koloběžky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Nejsem si jistý, protože ti vegani jsou jinej level než vegatariáni. To je jak míchat kola a koloběžky Tak ona to bude podobná mentalita. Jako vegan a cyklo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Tak ona to bude podobná mentalita. Jako vegan a cyklo....já znám cyklistu a vegana co žere maso. Ale možná kecá. Nikdy jsem zmizika na kole neviděl. Možná je jen vegan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Jel bych do Rožku , ale nevim kudy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky