Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Kohn jde po ulici a pláče.

?Co se jim stalo?? osloví ho Roubíček.

?Ale, moje Sára je děvka.?

?A podle čeho tak souděj??

?No, byl jsem na pár dní služebně v Brně, jednání proběhla dobře, tak jsem se vrátil o den dříve. Doma najdu Sáru v posteli s tím mladým příručím od Jajtelse. A to jsem prosím poslal předem telegram, že přijedu dřív.?

?Nejsou smutnej, to ještě hned Sára nemusí bejt děvka. To mohl bejt jenom bordel na poště!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to někde na pomezí humoru a Co mě právě naštvalo, ale tam se řeší důležitější věci. Některá slovní spojení, jako např. Vegetarian Schnitzel bych zakázal :-).

attachicon.gifSoubor_000.jpg

Zakázat by to měli, když zakázali např. pomazánkové máslo :)

Ale u řízku je to fakt urážející :-D

Odkaz ke komentáři

No technicky vzato, když odříznu plátek z cukety, (nečervivého!) hříbku nebo vatovce, obalím chemickém těstíčku kde vejce+mlíko+strouhanku nahradí nějaký škrobovo-cereální humus, tak to nebude "veganský" řízek? :P

Obávám se že popisovaný "produkt" cílí výhradně na domácí blbky co o veganství jen kecají a místo vaření by radši na louce chytaly pránu - normální člověk si téhle kategorii průmyslových hnusů vyhne obloukem, zatímco fandovi zdravé výživy se navalí už při pohledu do regálu  :sick01:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Návštěvník qoyi

Nejsem si jistý, protože ti vegani jsou jinej level než vegatariáni. To je jak míchat kola a koloběžky :D

Tak ona to bude podobná mentalita. Jako vegan a cyklo....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...