wizard-ov Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Odesláno 16. října 2017 To je ten muzikálový zpěvák? Slušný todlecto...akorát nevím, jestli to patří do humoru, z druhé strany barikády by se asi našlo taky dost kreténů, nicméně bych to asi tady netapetoval.
Povidláček Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 Chemii jsem nenáviděl, ale tohle by mě bavilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 :-D tak to sedlo.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Brolo Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 Nomos trollí konkurenci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
luka Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 chlapi u piva, téma Vánoce, jeden říká: ty jo, já asi dostanu na Vánoce chlapa ???? no, viděl jsem ho doma ve skříni...
elloco Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 to je tak, kdyz je nekdo pitomec a neboji se to vykricet do sveta DMGcTeAX0AEPB8T.jpgTak pan Szántó bude taky koumák, když Efialta (mrzáka od narození) prohlašuje za svrženého krále Sparty, když sparťané všechny nedokonalé novorozence házeli ze skály... A Xerxes, Peršan, byl Achaimenovec...
odjinud Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 No ty voe, to publikum jsou dobře vymaštěný ksichti. A kapele asi zase probíjejí nástroje, že se ta svíjí.A nebo koncert z nějaký léčebny, publikum i kapela... každopádně pecka! Vodvazhttps://www.youtube.com/watch?v=h1phklC8tOA
elloco Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 No ty voe, to publikum jsou dobře vymaštěný ksichti. A kapele asi zase probíjejí nástroje, že se ta svíjí.A nebo koncert z nějaký léčebny, publikum i kapela... každopádně pecka! No jo, Pjotr Mamonov a Serye Golubi. Sovětská nová vlna 80. let...
Radek124 Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 (upraveno) A na kytáru jim tam vzadu "vařil" Šamil Basájev zamlada - a i kdyby ne, podobné "nové civilizační vlny" by mohly být polehčující okolností pro následnou nepříčetnost... Ad probíjející nástroje: I ti " " v byli lepší... Upraveno 17. října 2017 uživatelem Radek124
wizard-ov Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 Voříšci to alespoň uměli vohulit...a navíc ty drsné kalhoty tzv. Saxonky - wow
organic Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 (upraveno) Po ránu mě kutil Tim pobavil Upraveno 18. října 2017 uživatelem organic
odjinud Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 650g?? To uz asi nebude pro vlastní potřebu... :-)
Návštěvník Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 650g?? To uz asi nebude pro vlastní potřebu... :-)Běžný víkend Charlieho Sheena U lékaře:Paní Nováková, vypadá to, že jste těhotná."Pane doktore, opravdu, jsem těhotná?""Né to ne, ale vypadá to tak."
bohush Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Taky jeden z ordinace. Ženská si stěžuje u lékaře: "Pane doktore, když ležím na levém boku, tak z toho sexu vůbec nic nemám""Hm, no tak se otočte na pravý bok""No jo, ale to zase nemám vůbec nic z televize..."
Radek124 Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Díky za předvolební odlehčení Murphy
10mm Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Taky od doktora. Manžel vyzvedava ženu a doktor mu povídá jsme si trochu ne jistiz diagnózou. Bud má Aids nebo Alzheimera. Manžel na to to jsou dost rozdilne nemoci jak to mám poznat?Doktor na to dám Vám radu. Vysadte ji dvacet kilometrů od domu akdyž se vrátí, tak bych jí nepíchal
Murphy97 Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Díky za předvolební odlehčení Murphy Jj a den pred prezidentskejma vam to zase vosolim :-)
Doporučené příspěvky