Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pvd pozdro je dobrý,  ale bernard lepší.  To mi mluví z duše.  Každej den čekám kterej geront si zase vzpomene že byl vilnej.

Odesláno

Pvd pozdro je dobrý,  ale bernard lepší.  To mi mluví z duše.  Každej den čekám kterej geront si zase vzpomene že byl vilnej.

Já až dosud žil v přesvědčení že metoo používají ženy které vilný geront obtěžoval vilněji nez je hranice společenského chování a ony se pod zdánlivou jednoduchostí která spočívá v napsání hashtagu rozhodly s tím vyjít na veřejnost. Veřejnosti jsou míněna senzacechtivá hollywoodská média v tomto případě. Ale možná je moje angličtina už trosku rusty a nebo ctu rychle.

Odesláno (upraveno)

A ví se, kdo tu Jagu zkoušel zharašit? :D

Edit: ... vzhlem k tomu, že je Jaga chlap (Georgij Milljar x František Filipovský), tak tipuju, že Kevin Spacey :) po dvanácti Bernardech.

(Kua, toho chlapa je profesně děsná škoda...)

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

A ví se, kdo tu Jagu zkoušel zharašit? :D

Edit: ... vzhlem k tomu, že je Jaga chlap (Georgij Milljar x František Filipovský), tak tipuju, že Kevin Spacey :) po dvanácti Bernardech.

(Kua, toho chlapa je profesně děsná škoda...)

Hele mně přijde celá ta akcička Me Too zvrhlá.

Polokurvička od filmu se vyspala s každým kdo si řekl ( protože to dostala roli) a nyní , když jsou již tito lidé fakticky na sklonku kariery tak na ně vytáhnou, že byla ta polokurvička 30 posledních let ve stresu, že si to s panem režisérem nebo producentem párkrát rozdala.

Špatné je, že řeší i slovní obtěžování a nebo pohlazení po zadku a NAPROSTO KATASTROFÁLNÍ je, že řeší třeba třicet, třicet pět let staré věci na které si prostě nikdo nemůže pamatovat, ani kdyby chtěl.

O jak je jednoduché v USA ( nejen) někomu zničit život !!!!

Odesláno

Mě ta kampaň taky pěkně štve. Né snad, že bych podporoval násilí na ženách/nezletilých mužích (ať jsme genderově korektní :) ), ale tahle rádoby módní vlna odsuzování a stahování celoživotní práce mě naprosto děsí. Pokud se někdo něčeho dopustil a jsou k tomu důkazy ať koná policie a následně soudy. A ne nějaké rádoby morální autority na sociálních sítích. Nejnebezpečnější jsou ti lidé co to na začátku vlastně mysleli dobře, když si převzali roli soudců.

A ať nejsem úplně OT:

Během vánočního představení o narození Ježíška herci předvádí, jak anděl zvěstoval Marii, že bude mít dítě s Bohem. 
Napadla mě vtíravá myšlenka, zda to vůbec byl anděl a zda neřekl spíš: 
,,... a budeš mít dítě. Sbohem."

Odesláno

Bacha na nabozensky vtipky, aby nejaka parta v habitech s krizi nevystrilela redakci chronomagu...

(vnimate tu absurdni nepravdepodobnost? Holt si puvodnejsi evropska verouka touhle fazi prosla pred par sty lety a dnes je trochu dal. Ne ze bych souhlasil se vsim, co hlasa.. )

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...