straspol Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 Tak jsem se po čtrnácti neveselých dnech poprvé od plic zasmál....skoro ve tři ráno se tady svíjim a řvu smíchy až mě žena přišla napomenout... sousedi asi nemají radost...
Murphy97 Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 A čemu? Asi nemám smysl pro humor....
Marhi Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 Pvd pozdro je dobrý, ale bernard lepší. To mi mluví z duše. Každej den čekám kterej geront si zase vzpomene že byl vilnej.
tommas4 Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 Pvd pozdro je dobrý, ale bernard lepší. To mi mluví z duše. Každej den čekám kterej geront si zase vzpomene že byl vilnej.Já až dosud žil v přesvědčení že metoo používají ženy které vilný geront obtěžoval vilněji nez je hranice společenského chování a ony se pod zdánlivou jednoduchostí která spočívá v napsání hashtagu rozhodly s tím vyjít na veřejnost. Veřejnosti jsou míněna senzacechtivá hollywoodská média v tomto případě. Ale možná je moje angličtina už trosku rusty a nebo ctu rychle.
martar Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 (upraveno) A ví se, kdo tu Jagu zkoušel zharašit? Edit: ... vzhlem k tomu, že je Jaga chlap (Georgij Milljar x František Filipovský), tak tipuju, že Kevin Spacey po dvanácti Bernardech. (Kua, toho chlapa je profesně děsná škoda...) Upraveno 14. prosince 2017 uživatelem martar
long Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 A ví se, kdo tu Jagu zkoušel zharašit? Edit: ... vzhlem k tomu, že je Jaga chlap (Georgij Milljar x František Filipovský), tak tipuju, že Kevin Spacey po dvanácti Bernardech. (Kua, toho chlapa je profesně děsná škoda...) Hele mně přijde celá ta akcička Me Too zvrhlá.Polokurvička od filmu se vyspala s každým kdo si řekl ( protože to dostala roli) a nyní , když jsou již tito lidé fakticky na sklonku kariery tak na ně vytáhnou, že byla ta polokurvička 30 posledních let ve stresu, že si to s panem režisérem nebo producentem párkrát rozdala.Špatné je, že řeší i slovní obtěžování a nebo pohlazení po zadku a NAPROSTO KATASTROFÁLNÍ je, že řeší třeba třicet, třicet pět let staré věci na které si prostě nikdo nemůže pamatovat, ani kdyby chtěl. O jak je jednoduché v USA ( nejen) někomu zničit život !!!!
Návštěvník Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 Mě ta kampaň taky pěkně štve. Né snad, že bych podporoval násilí na ženách/nezletilých mužích (ať jsme genderově korektní ), ale tahle rádoby módní vlna odsuzování a stahování celoživotní práce mě naprosto děsí. Pokud se někdo něčeho dopustil a jsou k tomu důkazy ať koná policie a následně soudy. A ne nějaké rádoby morální autority na sociálních sítích. Nejnebezpečnější jsou ti lidé co to na začátku vlastně mysleli dobře, když si převzali roli soudců. A ať nejsem úplně OT:Během vánočního představení o narození Ježíška herci předvádí, jak anděl zvěstoval Marii, že bude mít dítě s Bohem. Napadla mě vtíravá myšlenka, zda to vůbec byl anděl a zda neřekl spíš: ,,... a budeš mít dítě. Sbohem."
martar Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 Bacha na nabozensky vtipky, aby nejaka parta v habitech s krizi nevystrilela redakci chronomagu... (vnimate tu absurdni nepravdepodobnost? Holt si puvodnejsi evropska verouka touhle fazi prosla pred par sty lety a dnes je trochu dal. Ne ze bych souhlasil se vsim, co hlasa.. )
instant Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 Prave teraz na Kolarskej v BA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Berbatow Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 Prave teraz na Kolarskej v BAJaké je vykoupení za odstranění "botičky"?
Trojan Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 https://twitter.com/Airbus/status/940962395463266305
tommas4 Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 Hele mně přijde celá ta akcička Me Too zvrhlá. O jak je jednoduché v USA ( nejen) někomu zničit život !!!! No, narůstá to do obskurních rozměrů . . .
Hasič Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 Rozdíl mezi lednicí a gayem? Lednička neprdí když zní taháte salám
mondeo2 Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 Hasič................ :clap: ..................tvl ftip roku............. :lol2: .................to je hustý,
Hasič Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 Dekuji ...... for made in junior copyright
Doporučené příspěvky