Honza.manta Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 Už jsem na to přišel. https://www.loupak.fun/video/srandicky/8583-feminor-lek-proti-feminismu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 Tohle je sice stary, ale opet pobavilo :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 (upraveno) Kdyz jsme u tech legendarnich videi, nesmi tu chybet More Cowbell. https://vimeo.com/24403773 Upraveno 25. prosince 2017 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 je to tam !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 Normálně me to donutilo se podivat do kalendáře... Dnesni fb :-o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Inu, co se dá dělat. Posledních 364 dní (dnes už tedy jen 363). Člověk, který nechce být zaskočen, a shánět dárky na poslední chvíli, by měl toto naléhavé volání z komunistické Číny jistě vyslechnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Noo... já už jsem nerozuměl těm kočkám v krabicích... tak o tuhle matematiku se taky radši pokoušet nebudu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 ???? No, když 25.12. odtikávají do vánoc poslední dny, pak mi to při nepřestupném roku vychází na 364. Příspěvek napsán 26.12, takže 363. Neboj, žádný Á plus BÉ to celý na druhou ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Se z vás poseru. Erwin Schrödinger. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 je to tam !!!ať sežeru cokoliv, stejně bliju vlašák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Se z vás poseru. Erwin Schrödinger. Ty dnes budeš vařit kočku? Lípni sem pak nějakou fotku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Se z vás poseru.Erwin Schrödinger.Tak tenhle Schrödingerův citát jsem ještě neznal... (i když to jako chlap nepochybně párkrát v životě řekl) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 to byl vtip, náhodou jste mě s těma kočkama pobavili eh . .uměl by někdo spočítat tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Já ne Kazdopádně mám pocit, že pokud není krabice komplet zavřená, nemá se Schrödingerem nic společnýho... Takže ani tahle... A ani tahle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Začíním si tady pomalu připadat, jako když jsem se ještě bavíval s mámou a otcem (matfyz a matfyz). Takže nadešel čas na můj oblíbený matfyzácký vtip i pro nematfyzáky .... Sedí dva mytfyzáci před barem, z něhož vyjde pět lidí. Po chvíli do baru tři lidé vejdou. Po minutě přemýšlení jeden matfyzák prohodí:" Ty vole, ještě tam vlezou dva, a nebude tam nikdo ....." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Sedí dva mytfyzáci před barem, z něhož vyjde pět lidí. Po chvíli do baru tři lidé vejdou. Po minutě přemýšlení jeden matfyzák prohodí:" Ty vole, ještě tam vlezou dva, a nebude tam nikdo ....."Tak ten je dobrej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prowler Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Vánoce byly u Schrödingerů nejrozpačitější období roku. Pod stromečkem dlouho ležela hromada dárků, které se všichni báli otevřít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Vánoce byly u Schrödingerů nejrozpačitější období roku. Pod stromečkem dlouho ležela hromada dárků, které se všichni báli otevřít...a víš proč ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Aby to nedopadlo jako v jiném černém vtipu, který je příliš černý na to abych to sem psal za střízliva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Pohni, lej to do sebe, už se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky