bandicoot Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Bych sem dal toho černýho Achilla, ale to vůbec neni humor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Jedněm multi-kulti-ignorantům chybí ve středověké hře "barevné" huby (zjevně nikdy neslyšeli o nájezdech Turků a Tatarů, nebo o tom že i potulným cikánům se tu tehdy řezaly uši a bezuché věšeli?), Norská olympijská výprava zas "v zájmu civilizace" reklamuje pletené svetry, protože mezi hromadou symbolů je na nich i "šipka ukazující vzhůru". To jen abychom věděli do čí řiti se ve vší předposranosti soukáme, když s nataženu rukou a gatěma na půl žerdi žebráme o "dotace"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Jedněm multi-kulti-ignorantům chybí ve středověké hře "barevné" huby (zjevně nikdy neslyšeli o nájezdech Turků a Tatarů, nebo o tom že i potulným cikánům se tu tehdy řezaly uši a bezuché věšeli?), Norská olympijská výprava zas "v zájmu civilizace" reklamuje pletené svetry, protože mezi hromadou symbolů je na nich i "šipka ukazující vzhůru". To jen abychom věděli do čí řiti se ve vší předposranosti soukáme, když s nataženu rukou a gatěma na půl žerdi žebráme o "dotace"... A to si tý "šipky ukazující vzhůru" ještě nevšimly gendristky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Hrůzná současnost "Měl jsem v noci sen. Tak hrozný, že jsem se až zpotil. Zdálo se mi, že se zaváděním inkluze do škol by se mělo jít dál, až do státní správy. Na každém ministerstvu by mělo být povinné procento mentálně retardovaných úředníků, ve vládě povinné procento mentálně retardovaných ministrů, v parlamentu povinné procento mentálně retardovaných poslanců, u každého soudu povinné procento mentálně retardovaných soudců... Pak jsem se probudil a zjistil jsem, že tenhle nápad přede mnou už dávno realizovali jiní. " Sebedůležitý mladík, jdoucí po pláži, sám od sebe začne vysvětlovat staršímu občanovi, odpočívajícímu na schodech, proč nedokáže starší generace pochopit mladou: "Vy jste vyrostli v jiném světě, všeobecně vzato, ve velmi primitivním světě", řekl mladík dost nahlas, aby ho všichni okolo slyšeli. "Mladí lidé dnes vyrostli s televizí, tryskáčema, cestováním ve vesmíru, člověkem chodícím po Měsíci. My máme atomovou energii, lodě, mobily, počítače s rychlostí světla... a mnohé další!? Po chvíli ticha mu starý občan odpověděl takto: "Máš pravdu, synu! My jsme neměli tyto věci, když jsme byli mladí...a tak jsme je vymysleli. No, a teď mi ty arogantní mladé hovado řekni, co ty děláš pro následující generaci?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Sebedůležitý - to je krásný slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Ještě k tomu Rokytkovi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Echt nekorektní humor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 (upraveno) Tak po přečtení Zmizíkova příspěvku mám strach, aby nás multikulturalisté nekritizovali. Jako moderátor jdu příkladem. Upravil jsem náhodně vybranou profilovou fotku.Ja meril jeste ve ctrnacti metr dvacet a byl sem stejnobeznik. A moh sem si hrat jenom s dalsima stejnobeznikama. Takze dusi sem cernoch, to je v poradku. Upraveno 31. ledna 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Tady sou ty pravy nacisti.https://www.dotyk.cz/publicistika/ceska-hra-kingdom-miri-na-svetovy-trh-ten-ji-ale-vycita-chybejici-cernochy.htmlA my tady resime, jestli cernoch nosi hodinky na predni nebo zadni noze.Tak ať do té hry přidá Mohameda jako lesbickou ženu a bude vyhověno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Tady sou ty pravy nacisti.https://www.dotyk.cz/publicistika/ceska-hra-kingdom-miri-na-svetovy-trh-ten-ji-ale-vycita-chybejici-cernochy.htmlA my tady resime, jestli cernoch nosi hodinky na predni nebo zadni noze.To jsou strašný sračky, to se nedá číst. Rozum se vzpírá věřit tomu, že to myslí vážně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Proč stvořil bůh Evu? Aby měl Vašek s kým zpívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 To je klasicky medialni parazitismus na necem znamym. Nic nez kalkul pro zviditelneni vlastni osoby kritika. Cimvetsi kravinu rekne, tim je vic videt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Fakt, normálně mě to naštvalo, když jsem to přečetl. Že jsou takhle blbí Američani - de facto míchanice potomků náboženských fanatiků a trestanců - mě už nepřekvapuje, ale že už i Rakušáci... A k feministkám - šel jsem tuhle s kolegyní do schodů, které končí dveřmi. Nahoře jsme se zastavili a já, rychle si zopakovavše přítele Gutha, jsem jimi prošel první a vysvětlil jsem, že jsem ji nemohl dát přednost, páč bych jí přitom koukal na zadek. Posléze mi došlo, že být tzv. v "Evropě", mohl bych být nařčen ze sexismu a v Americe by mě asi rovnou popravili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Ty jsi vyslovil v pracovnim prostoru slovo zadek? ... Ty jsi ale odvazny.. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 No bylo to v polední přestávce a na chodbě...Sakra, když jsem nastoupil do prvního zaměstnání, tak se v kancelářích kouřilo a plácnout babu po zadku bylo víceméně normální. Ne že bych musel jít až tak daleko, ale co se teď děje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Už som to sem písal, tak copy/paste: Si mi pripomenul moju bývalú, veľkú feministku, inak fajn . Udalosti jedného dňa zhrniem do stručnej debaty. ona: poď, ideme variťja: idem vŕtať diery na police, ty môžeš medzitým variťona: zase si myslíš, že varenie je ženská robota? ideme variť spolu!ja: dobre, je mi to jedno o pár hodínja: poď, ideme vŕtať diery na policeona: to je mužská robota! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 K feministkám toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Američtí vědci zjistili, že muži s knírkem jsou od 98% častěji nevěrní, než ženy s knírkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Vypadá to že nejblíž máme k mývalům. Asi stejná vývojová vjetev. Cedule v AirBank Palladium Praha. Bůhví jestli nemaj lepší úrokový sazby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky