borp18 Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Odesláno 10. února 2018 Kdy chlap ztratí veškerou agresivitu? Když mu sedne komár na vejce.
Murphy97 Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Odesláno 10. února 2018 Tak to je mazec.. a ja se te fotce roky smal.. When you go from being the biggest joke on Polish internet to being in charge of #FalconHeavy software working for @elonmuskProboha, nic proti lidem se slabsim zrakem, sam ho mam na prd, ale ten klucina uz tam tehdy vypadal jako jedinej, kdo neni tyranej, nebo jinak zneuzivanej.
clockyclock Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Odesláno 10. února 2018 Tak jakou doma mate?? Typy žen podle ajťáků : TYP VIRUS-Ani si nevšimneš a nastěhuje se ti do bytu a všechno si přivlastní.TYP INTERNET-Musíš zaplatit za přístupTYP USB-Je dobrá jen na zastrčení kabeluTYP BLUETOOTH-Chce udržovat přátelství bez kontaktuTYP SERVER-Když jí potřebuješ, vždy je obsazenáTYP WINDOWS-Má spoustu chyb, ale nedovedeš si bez ní představit životTYP POWERPOINT-Je atraktivní, můžeš se s ní pochlubit, ale sama o sobě nemá hodnotuTYP EXCEL-Říká se, že umí spoustu věcí, ale ty ji používáš jen pro základní úkonyTYP WORD-Vždy má pro tebe překvapení, ale v podstatě ji nikdo nerozumíTYP DOS-Kdysi ji měli všichni a dnes o ní nemá zájem nikdoTYP SCANDISK-Je ti jasný, že je užitečná a chce ti pomoct, ale nikdy nevíš, co vlastně dělá
McStinger Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Odesláno 11. února 2018 Češtinári všetkých zemí, pre Kristove rany, spojte sa!
Honza.manta Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Odesláno 11. února 2018 Ráže 6,35 ..... vyprávění o statečnosti ženy s malým revolverem, jakou prokázala z očí do očí vůči floridskému aligátorovi. Jaký malý kalibr ji zachránil? Byla to Beretta Jetfire. Ale nechejme ji příběh vyprávět vlastními slovy: "Šla jsem se svým manželem, se kterým jsem v rozvodovém řízení, po břehu kanálu na okraji města Fort Lauderdale (oblast známá výskytem aligátorů) a diskutovali jsme otázky majetkového vyrovnání. Najednou z kalné vody vyběhl 5metrový aligátor a řítil se na nás se široce rozevřenou tlamou s ostrými zuby. Musela to být samice, která zde měla své hnízdo s vejci. Kdybych s sebou neměla svou malou pistoli značky Bereta, ráže 6,35 mm, už bych zde nebyla. Stačil ale jeden výstřel do kolena mého exmanžela,. Aligátor se ho zmocnil a odtáhl ho z cesty do vody. Mohla jsem zrychlenou chůzí odejít. Musím říci, že je to skutečně výborná zbraň. Zachránila mne, a když k tomu připočtu i ušetřené výlohy za soud a rozvodového advokáta, nemohu jí dostatečně blahořečit."
wizard-ov Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Odesláno 11. února 2018 Mrcha, kdyby ho raději milosrdně picla do palice....
straspol Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Odesláno 11. února 2018 Mrcha, kdyby ho raději milosrdně picla do palice....No ale to by byla vražda, ne ?
Honza.manta Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Odesláno 11. února 2018 Hlavně by šla ta přerostlá ještěrka po ní - kořist se musí hýbat.
tombed Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Odesláno 11. února 2018 Z internetu: Sáblíková mi teď připomněla moje největší sexuální zklamání v životě. Taky jsem byl jednou na trojce čtvrtej.
Lobber Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Odesláno 11. února 2018 Tombed : Pro priště můžeš využit seznamky, Tady máš načatou Moniku
Honza.manta Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Odesláno 12. února 2018 (upraveno) My kuřata plníme plán na 143% Upraveno 12. února 2018 uživatelem Honza.manta
Tom4 Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Odesláno 12. února 2018 (upraveno) Nenene. tohle je vyšší level luštění popisků, přeložím: 72% z dejme tomu 100gr výrobku je "kuřecí masová směs"a tato "kuřecí masová směs" obsahuje 71% kuřecího masa (plus vodu, kůže, separát, škrob atd - pozn. autora)celkem je ve 100gr výrobku 51,12 gramů kuřecího masaco to je za šmakuládu? Upraveno 12. února 2018 uživatelem Tom4
Micey Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Odesláno 12. února 2018 (upraveno) To mi nepřijde nijak divný, tak se to myslim píše normálně - masová směs je 72% toho výrobku, a ta masová směs se skládá (viz závorka) ze 71% masa a těch ostatních sračiček.. EDIT: Těsně druhej:) Upraveno 12. února 2018 uživatelem Micey
Tom4 Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Odesláno 12. února 2018 EDIT: Těsně druhej:) výborně, mám u tebe pivo
Micey Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Odesláno 12. února 2018 Máš u mě Babišovu kuřecí pikant kuličku:)
Gustaf Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Odesláno 12. února 2018 Je tam zavorka, tak bych řekl, že 72% je celkový obsah věci v závorce
Doporučené příspěvky