Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tohle jsem vcera videl v kramu. Napadlo me asi 300 vtipu ale nechci byt genderove nekorektni :D f7f5931cfc1409bf8e5b5687bac878a0.jpg

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Odesláno

Moji oblíbení Renčíni, bohužel ten, kterej mám nejradši jsem nenašel.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Finalistky Look Bella...

Obavam se, ze to myslej holky fakt vazne.. to uz je na hrane nejakeho postizeni, to kaceri spuleni pusy.. :-))attachicon.gifIMG_1524431724813.jpg

Zřejmě napodobují jiné své cenné tělesné otvory v boji za dosažení vítězství...

Odesláno

No nevím, ale moc jim to, dle mého názoru, stejně nejde.

Že jo ? 

Ty vepředu bych tipoval na zácpu, a ty vzadu spíš na průjem.

Tedy jestli myslel  Lou  pr_del.

Odesláno

Na jednom webu jsem viděl fotky různých domácích skrýší na cennosti proti zlodějům a tohle by třeba někdo z místních využil :) že byste se při touze pomazlit se s hodinkama nemuseli pokaždý kodrcat do banky :D

Odesláno

Na jednom webu jsem viděl fotky různých domácích skrýší na cennosti proti zlodějům a tohle by třeba někdo z místních využil :) že byste se při touze pomazlit se s hodinkama nemuseli pokaždý kodrcat do banky :D

attachicon.gifkvetinac1.jpg

Úplně vidim aktivní manželku, jak to zalejvá. 

Odesláno (upraveno)

Takže to bude skrýš spíše jen pro potápky.Ta moje zaleje taky všechno co je v květináčích.

Upraveno uživatelem leebauer
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...