Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Koukám, že Brno je taky kraj razovity.

To je ještě v klidu. Když jsem studoval v Olomouci, konečná zastávka tramvaje číslo (tuším) 5 se jmenovala "Krematorium". Ono, když jsem jezdil na koleje a uslyšel v tramvaji hlášení "Krematorium, konečná zastávka, prosíme vystupte. Děkujeme, že jste využili služeb Dopravního podniku města Olomouce", mě zezačátku celkem děsilo. Obzvláště, když se člověk vracel v noci zlitý z nějaké akce.
Odesláno

Fakeupdate.net nastavte to kolegovi v práci a dejte na celou obrazovku. V chromu f11 atd...

Nejtěžší je se nesmát :-D

Odesláno

To je ještě v klidu. Když jsem studoval v Olomouci, konečná zastávka tramvaje číslo (tuším) 5 se jmenovala "Krematorium". Ono, když jsem jezdil na koleje a uslyšel v tramvaji hlášení "Krematorium, konečná zastávka, prosíme vystupte. Děkujeme, že jste využili služeb Dopravního podniku města Olomouce", mě zezačátku celkem děsilo. Obzvláště, když se člověk vracel v noci zlitý z nějaké akce.

Celý život vystupuji na cestě k domovu a tramvaj hlásí Olšanské hřbitovy, to si zvykneš :-)))

Odesláno

Celý život vystupuji na cestě k domovu a tramvaj hlásí Olšanské hřbitovy, to si zvykneš :-)))

to snad raději chodit pěšky z Flóry nebo Želivského :)

Odesláno

Pak tam mas i Krematorium Strasnice, takze neni proc se bat :-)).

Odesláno (upraveno)

Mám dojem, jestli kousek za tou Vlhkou není i Úzká... nebo tam jede něco jiného :)

Každopádně mi to hned připomnělo tenhle vtip (který už tady určitě byl)

Brně mají první nacistickou šalinu. Je to trojka. Vyjíždí ze Židenic, jede přes Tábor a konči v Komíně.

Upraveno uživatelem Tichus
Odesláno (upraveno)

Ano, Uzka tam je taky. Nejlepsi je, kdyz clovek jede busem z Olympie a na nem je napsano ?Uzka zdarma?

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno

V Olomouci je to tramvaj sedmička - jedny z posledních zastávek jsou myslím: Šibeník, Pražská, U kovárny, Hřbitovy a konečná zastávka Krematorium.

Odesláno

KKRD Boys:

ZOO BAKALA

O cajzlech, koc z Vyškova a Slovenkách už toho tady bylo nabrblanyho zufil, ale z nějakyho důvodu sme si zatím detailně nerozebrali ještě další zajímavou svoloč, která se nám nekontrolovaně potuluje po republice a to konkrétně Ostraváky, což je bohužel hodně tragickej příběh, kerej začal tim, že komouši kopli do šutru a narazili na uhlí, ale bohužel ve zpustlé prdeli kdesi pod Pšonskem logicky nežili žádní lidi, takže co udělali komouši, natahli tam elektriku a vyhlásili v rozhlase že kdo je ochotnej přesídlit se do tehle měsíční krajiny a jít zdechnout do dolu nafasuje kvartyr 1+kk a za tři járy si našporuje na žigula, takže se do té zapomenuté prdele začali sjíždět hladoví slovenští mourci a chronický nefachčenka od nás, no a když jich bylo 50 litrů tak jim tam před boudu do blata vrazili cedulu Havířov a že od teďka je to jako město, no ale když vemeš ty nejvíc vymoglovany opice z celé džungle a sestěhuješ na jednu hromadu, tak ti mezi sebou logicky začnou okamžitě prcat, což by ani tak nevadilo, akorát bohužel když nakřížíš tlupu geneticky slabších Čechů, co maji navrch v palici vymoglovany z metanu s polskyma prodavačkama z kantýny, tak nejde očekávat že z toho bude generace právníků nebo inženýrů, ale spíš silnej ročník debilů, keři ti nejpozději v patnácti začnou zase prcat mezi sebou a takhle to tam vali pořád dokola už 50 jařin, výsledkem čehož je dnešní průměrnej Ostravák: pobožnej prvok geneticky zaseklej napůl cesty mezi kromaňoncem a Polákem, jednoduchá manuální rasa určená k těžké robotě ale ne proboha k tomu aby se snažila udělat prijimacky na MZLU, jak jsme toho dneska denně svědkem, když na Zvonec doskřípe zhnilá Karosa ze severu a ze dveři vyskáčou tyhle nedomestikovaní kříženci se skriptama, petlaškou Radegastu v každe ruce, obrázkem polskyho papeža ve zlatym rámečku Ikea pod pažou, zhnilym náramkem Colours Of Ostrava 2012 na zápěstí a ledvinkou plnou pětiprocentního panelákovýho brusu z Poruby, v naivní představě že se za pět až deset jařin na fakultě naučí aspoň hodiny, aby pak mohli třeba ve Vítkovicách kočírovat trajf nebo zametat blití po turistech na Stodolní, tihle borci sou mezi sebou všichni bratranci přes koleno, takže vypadají komplet stejně, tzn. hodně blbě, ale mezi koc se jakymsi zázrakem dá občas najít solidní řezivo, teda pokud byl teda aspoň jeden z rodičů gramotnej, ovšem díky intenzivnimu frkání posypové soli maji tyhle švadleny většinou rejče děravy jak fasádu v Krakově po náletech a hlavně bezdůvodně vysoky sebevědomí, takže namrdaná koc ti v Metru na baru na otázku odkud se k nám milostivě přisrala odpoví povyšenym tónem jak kdyby právě přihrčela soukromym tryskáčem z Monaka, že její familia pochází z Orlové a když na ňu vyvaleně čumíš s otazníkem, tak uraženě zasyčí že Orlová je přece u Dětmarovic, načež se ji skoro omluviš, že sorry kotě ale nemůžu znat každej zhnilej prasečák v Sudetech, načež koc lapne hysterák že chujovi co nevi, že Dětmarovice sou u Karviné teda čadit bedlu nebude, tvl ale odkud bych to měl proboha vědět, dyť žádnej rozumnej člověk se neodváží jet si zadročit dál než do Prostějova a z čehokoliv víc na sever maji slušni lidi stejnou hrůzu jak Frodo když vyplašeně čučel směr Mordor, dyť každej kdo má v tomhle vybydlenym regionu karizonu dávno vysmrděl pali viz Ewa Farna která sice furt mektá že je hrdá na to že je poloviční pšonek, ale stejnak už leta vymrdává v Praglu s vietnamcama, stejně jako Bakala, po Vojtylovi druhej ostravskej svatej a spasitel, pač ať si říká Babiš co chce, ale provozovat a živit takovy ZOO nende do nekonečna a byla jen otázka času, než by svatýho Zdenyho ty zdivočely zombie nasekali do konzerv, takže mu nikdo nemuže vyčitat že vzal za dramatickych okolnosti kramle poslednim letadlem co z tehle zbídačené řitě letělo, akorát bez přísnýho vedení to teď těm degenerovaným nádeníkům postupně všecko padá na palicu a je jenom otázkou času, kdy se tihle vyhladovělí štajgři seberou a vyrazí směr hraniční přechod Mikulov vyrabovat sociálku do Rajchu, takže pokud nechcem aby se nám to hejno hladovych opic v drezech Baníku přehnalo přes štatl, navrhujem rychle zbastlit u Olomouca betonovou zeď 8 metrů na štorc jak Donald u Mexika, navrch pisknout ostnatej drát s šalinou 220 a co dvacet metrů kulometný hnízdo, nechat tu svoloč ještě víc vyhladovět a až to zkrotne, tak tam začit tahat opeřeny číňany a japka na exkurze jak do Jurskýho parku - budou si moc cely to strašidelny Slezsko projet bezpečně v obrněnym transporteru, ve kterym jim bude nonstop vyhrávat práskač Nohavica Tři čuníky a za 20 ojro se budou moct na ruinách, co zbyly po těch jejich slavnych Bazalech, vyfotit u klece s živym Barošem.

Odesláno

Boha jeho šlonzáci, berte to jako nadsázku a parodii na rádoby světaznalé hospodské kecy - taky se neurážím když moje bydliště klasifikovali jako jednu "z opičích osad"...  :smoke:

Odesláno (upraveno)

Brňákům už z těch stovek vtipů o vesnici, co nikdo nezná, už definitivně hráblo. Aby nadsázka fungovala, tak nemůže být postavena na tak očividných hovadinách. To pak úplně ztrácí vtip.

Upraveno uživatelem Hasňa
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...