pykof Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Viete prečo majú cigáni na svadbe hnoj? Aby muchy nesadali na nevestu. Ako robí krava? ..... - Múú... A ako robí pes? ..... - Haff, Haff... A ako robi Cigáň? - Cigáň nerobí! Otázka mladej cigánky: "Mám 9 rokov a ešte nie som tehotná! Je môj otec homosexuál?!"
jartop Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Dopis romské matky do lochu Moj drahí Fero Píšu pomalu, páč vím, že neumíš rychle číst. Už nebydlíme tam, kde jsme bydleli. Tvůj tata četl, že nejvíc dopravních nehod se stane ve dvacetikilometrovém okruhu od bydliště, tak jsme se přestěhovaly. Nemůžu ti napsat číslo domu, protože předešlí gádžové ho vzali s sebou, aby si nemuseli měnit adresu. V novém domě je všechno fajné. I pračku máme, i když ňák nefunguje. Dala jsem do ní šaty, zatáhla za provázek a vod tý doby jsem je neviděla. Ale nejní to tu špatný. Minulý týden pršelo jen dvakrát. Poprvé tři, podruhé čtyři dny. Poslala jsem ti kabát, kerej si chtěl, ale podle tvýho otce by byl balík kvůlivá knoflíkům móc těžkej, tak jsem je uřezala. Máš je v levý kapce. Tvá sestra dnes ráno porodila, ale eště nevíme co. Tak ti nemůžu zatím říct, esli si strejda nebo teta. Tvůj brácha si včera zabouchl klíče v autě, dost jsme se bály, protože trvalo víc než dvě hodiny, než mě s otcem z toho auta vysvobodili. Soused minulý týden spadl do sudu s domácí hruškovicí. Zkoušeli ho vytáhnout, ale hrdinsky je přepral a utopil se. V krematoriu hořel tři dny. Ale jináč se nic zvláštního neděje, všechno ide ve starých kolejích. Tvoje mylující matka Eržika PS. Chtěla jsem ti eště dát ňáký love do obálky, ale už byla zalepená.
JakubS Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Dost zdejších členů by taky možná potřebovalo pomoc http://www.youtube.com/watch?v=4bpsQElU0wg Kousek z filmu Báječný svět shopaholiků, poslední dobou často na HBO.
Návštěvník Tada Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Navrat mengelise je vazne docela vtipny ja myslel, ze demonstruje v recku za krach a vono ne, on se nam vratil Asi ho v řecku nechtěli
FoxTrader Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 http://www.youtube.com/watch?v=wULzphFugWw
chacharoid Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Jaký je rozdíl mezi akné a farářem? Akné se neudělá na tváři osmiletého chlapce.
Helex Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Paroubek Obamovi: Ty Baraku, kolik lidí Tě tam u Vás doopravdy nesnáší? Obama: Tak asi 8, 10 miliónů Paroubek: Tak to je asi všude tak stejný Rozdíl mezi Paroubkem a vibrátorem? Zatímco vibrátor je náhražka, Paroubek je skutečný ču...
911 Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 To je neuvěřitelný tak tohle mi po ranu zvedlo naladu vostry ))
chacharoid Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 tak tohle mi po ranu zvedlo naladu vostry )) to bude asi otec Dana Nekonečného
Traveller Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 To je neuvěřitelný Omlouvám se, jak to dopadlo? Ve 45 vteřině mě skolil záchvat padoucnice...
sibirnaya Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 To je neuvěřitelný tak ten textar musel bejt vazne nabusenej...
KFL Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Tohle už sem dávám podruhý, ale v odpovědi na ten skvělej videoklip prostě nemůžu jinak
instant Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 (upraveno) v tejto verzii to je tiez zaujimave edit: a este jeden o chuckovi. chuck norris vypil vsetku vodu z vodovodu... na ex Upraveno 29. dubna 2010 uživatelem instant
Radius Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Tady jedno drsný techno: http://www.youtube.com/watch?v=nXbSfr9zOOE
Návštěvník Tada Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Nojo, Zlad Vladcik,tenhle song si rad poustim,kdyz v noci ridim, probere me
Doporučené příspěvky