Hasňa Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Bozkov s kofolou, neboli "kofolibre" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Až na to, že u nás vznikl jako náhražka opravdového rumu kvůli ceně. To je proč je to srovnání relevantní A ano pivo prošlo nějakou proměnou, ale je tam nějaká podobnosti v postupu. A ok, mám tedy zákeřnou otázku: je cider pivo ?Je ginger beer pivo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Bramborovej džus jedině do cukroví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Tomas_2002 to trefil na komoru... A já teda zkusím i nějakej džouk, snad to v tomhle vlákně nebude vadit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Ty ses tak neuveritelne presnej Na druhou stranu argumentovat karibskym ronem pro zakaz pojmenovani rum je trochu divne, ne? Snad jedine pokud se podari prokazat, ze rum byl vynalezen na Jamajce prave pod timto jmenem kdyz se Britove prejedli trtinoveho cukru Tak ještě jednou ROn je španělsky RUM. Nejde o lokaci, jde o způsob výroby. Když nějaká země vstupuje na otevřený trh, tak logicky je nutné nastavení nějakých pravidel a názvosloví aby nedošlo k matení spotřebitele. Vlastně to bez toho z logiky věci nemůže dobře fungovat. Nejedná se o žádnou restrikci. Podobně jako v účetních standardech jako IFRS jsou jasně dány postupy a sjednocené názvy. Tak a pro Parnístroj, co říkáš na mexické cerveza ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 kofola je divná, chuť má podle mého moc výraznou, zlatý komunisti, ta jejich byla lepší vzpomínám s láskou na limonády dia a amara limo.jpg vicka.jpgÚplně jsem se otřepal. Z komunistů i těch jejich hrůz z dob, kdy se už i v Bulharsku chlastal Schweppes a v Maďarsku nebyla Coca Cola jenom před vánocemi. Bolševická pogrcaná doba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drooz3R Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 No, moje žena takhle jednou něco pekla, namáčela rozinky v tuzemáku, ale nějak ho nebylo dost, tak to dolila Diplomaticem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Zvláštní, že nevadí kakaové máslo, kokosové máslo, pleťové mléko a to nemluvím o kontrolkách v Žigulíku ???? ?????. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 A co teprve bambucký máslo, to mi na housce vůbec nechutnalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Zvláštní, že nevadí kakaové máslo, kokosové máslo, pleťové mléko a to nemluvím o kontrolkách v Žigulíku ???? ?????.Tak já neříkám, že je vše dobře. Ale jak psal Hašňa ginger beer je celosvětově známý výraz. a už ten název evokuje o co se jedná. Podobně je to u kakaového másla, kokosového mléka i pleťového mléka. U pomazánkového máslo to jasné je možná v ČR. Přišly jsme na mnohem větší trh než je ten náš, který je otevřený a bylo jasné, že se tohle bude řešit. A vlastně nechápu tu frustraci, reálně koho to omezilo. Klesla obliba Tuzemáku ? Člověk to koupí stejně, tak já nevím.... Výrobci změnily názvosloví a usnadnil se jim export/import.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 2 z Instáče na téma ?úsměv Ramiho Maleka? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Tak ještě jednou ROn je španělsky RUM. Nejde o lokaci, jde o způsob výroby. Když nějaká země vstupuje na otevřený trh, tak logicky je nutné nastavení nějakých pravidel a názvosloví aby nedošlo k matení spotřebitele. Vlastně to bez toho z logiky věci nemůže dobře fungovat. Nejedná se o žádnou restrikci. Podobně jako v účetních standardech jako IFRS jsou jasně dány postupy a sjednocené názvy. Tak a pro Parnístroj, co říkáš na mexické cerveza ? Kdyz to teda neni restrikce, tak at se teda, pro me za me, to pomazankove maslo jmenuje tuzemak. PS stejne je zvlastni, jak dneska pro spoustu mladejch jsou byrokrati autoritou. V miste, kde se to vyrabi, se to jmenuje ron, ale nejaky byrokrat rozhodl, ze tomu budeme povinne a vylucne rikat rum, protoze mu za to nekdo dal nejake penize, tak proste zcela dobrovolne a s pisni na rtech prestaneme rikat rum tomu nasemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Jo a ja vim, ze se ronu tomu rika rum v nejakych jinych a vetsich statech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Kdyz to teda neni restrikce, tak at se teda, pro me za me, to pomazankove maslo jmenuje tuzemak. PS stejne je zvlastni, jak dneska pro spoustu mladejch jsou byrokrati autoritou. V miste, kde se to vyrabi, se to jmenuje ron, ale nejaky byrokrat rozhodl, ze tomu budeme povinne a vylucne rikat rum, protoze mu za to nekdo dal nejake penize, tak proste zcela dobrovolne a s pisni na rtech prestaneme rikat rum tomu nasemu.lol proč se v česku neříka čaji káva, když se to někde vyrábí pod názvem Tea... a k tomu místu, já už fakt nevím: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Hele, je mi naprosto jasny, ze dnes tolik zboznovana diverzita nejde zajistit jinak nez totalni unifikaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Hele, je mi naprosto jasny, ze dnes tolik zboznovana diverzita nejde zajistit jinak nez totalni unifikaci.si pleteš klasicky pojmy s dojmy, nikdo neříká od teď můžete pít jen zacapu, nesmíte vyrábět to a to. Jen přeneseně: nesmíte prodávat jablečný mošt a označovat to víno. To je vše... končím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 já myslím, že je úplně jedno jak se co jmenuje ..... důležitý je, že to funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 já myslím, že je úplně jedno jak se co jmenuje ..... důležitý je, že to fungujeTo je správný přístup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Dnes me na ulici zastavila nejaka zenska, jestli bych prej neprispel na rakovinu... tak jsem ji dal cigaro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Dnes me na ulici zastavila nejaka zenska, jestli bych prej neprispel na rakovinu... tak jsem ji dal cigaro. To mě dostalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky