Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Asi jsem staromódní... klíče... ovšem dnes v čase těch startovacích karet...

A nebo hovnem pomazat kliku, to je mnohem větší sranda a navíc je to bio...

:-)

Myslíš jakoze to není invalida a band vozíčkářů vzal sprcku a tou mu to omotal

Tohle je málo. Viděl jsem lepší. Zvedli auto a podložili dlazbou tak, aby neodjel bylo to nějaký firemní auto

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To zas může provádět člověk jen venku a pouze v zimě. Nejideálnější je podle mě toto. Nedojde k žádněmu poškození, nevznikne z toho bordel a hříšníka to na chvíli zaměstná (já třeba nůž nebo nůžky u sebe běžně nenosím)

post-32970-0-73605400-1570387575_thumb.png

Odkaz ke komentáři

Nevím, otázka 5 vteřin. Odříznout pásku a odsunout vozík.

To já viděl jednou použití hydrantu na parkujícího. Je fakt, že to bylo v zimě, když mrzlo a parkoval normálně. Bohužel vedle kolejí a týden neodjel, dokud nevzrostly teploty. 10cm krusta ledu udělá svoje. :-D

Odkaz ke komentáři

Nikdy jsem se na autě nemstil, ač se mi jeden na autě pomstil dooost nehezky. Chtěl jsem mu dát oko za oko, ale ve finále jsem neměl koule. Je mi to proti srsti se mstít na autech. Za to co mi udělal mi kamarád poradil PU pěnu a výfuk a nebo propíchaná plechovka odstraňovače laku. Vše na vteřinu. Výsledek strašnej.

Ale jako solidní pomstu bych klidně volil máznout nebo odložit syreček na torpédo pod stěrače, kde si většina aut bere vzuch. Větší zrůdnost tam je rozbít vejce, vylít mléko....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...