Tobi Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Hm,sice pěkná , ale má ho tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Asi jsem staromódní... klíče... ovšem dnes v čase těch startovacích karet... A nebo hovnem pomazat kliku, to je mnohem větší sranda a navíc je to bio... :-) Myslíš jakoze to není invalida a band vozíčkářů vzal sprcku a tou mu to omotalTohle je málo. Viděl jsem lepší. Zvedli auto a podložili dlazbou tak, aby neodjel bylo to nějaký firemní auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Jako fakt? Objíždět někomu auto klíčem a matlat po něm hovno? Ještě že je to ve vlákně humor, jinak by to bylo na držkovou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Ano, jsi v humoru, nebylo to myšleno vážně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 A nebo takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 To zas může provádět člověk jen venku a pouze v zimě. Nejideálnější je podle mě toto. Nedojde k žádněmu poškození, nevznikne z toho bordel a hříšníka to na chvíli zaměstná (já třeba nůž nebo nůžky u sebe běžně nenosím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Nevím, otázka 5 vteřin. Odříznout pásku a odsunout vozík. To já viděl jednou použití hydrantu na parkujícího. Je fakt, že to bylo v zimě, když mrzlo a parkoval normálně. Bohužel vedle kolejí a týden neodjel, dokud nevzrostly teploty. 10cm krusta ledu udělá svoje. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 (já třeba nůž nebo nůžky u sebe běžně nenosím)Ja nůž jo... Btw nejdostupnější je zapalovač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Tak to není správnej trest pro vás dva no mně by to život znepříjemnilo bo ani oheň často u sebe nemívám... jsem já vůbec chlap hergot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Prej naštve polít čelní sklo olejem, co jsem tak slyšel... ... se nám to tu docela zvrtlo tedy... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Nebo zapalit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 (upraveno) Včera večer na jedné benzince jsem potkal tohoto invalidu.Takhle to vypadá u nás v Ruzyni na PAP oilu. Edit, sorry, už je to MOL Upraveno 6. října 2019 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Nikdy jsem se na autě nemstil, ač se mi jeden na autě pomstil dooost nehezky. Chtěl jsem mu dát oko za oko, ale ve finále jsem neměl koule. Je mi to proti srsti se mstít na autech. Za to co mi udělal mi kamarád poradil PU pěnu a výfuk a nebo propíchaná plechovka odstraňovače laku. Vše na vteřinu. Výsledek strašnej.Ale jako solidní pomstu bych klidně volil máznout nebo odložit syreček na torpédo pod stěrače, kde si většina aut bere vzuch. Větší zrůdnost tam je rozbít vejce, vylít mléko.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Jako solidní pomstu bych viděl, kdybych chytil někoho u toho jak mi k autu přivazuje vozík, dává montážní pěnu do výfuku apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Ano, máš naprostou pravdu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Jako solidní pomstu bych viděl, kdybych chytil někoho u toho jak mi k autu přivazuje vozík, dává montážní pěnu do výfuku apod.,,Stálo by to za tu škodu, kdybych ho u toho chytil"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Greta effect... https://www.facebook.com/101642140171339/posts/988940164774861/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Takhle to vypadá u nás v Ruzyni na PAP oilu. Edit, sorry, už je to MOL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky