Lion Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Tvl ten Taclík za bicíma.Nejsou to klávesy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Jest to možné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Jak tahle reklama funguje, mi je opravdu záhadou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerzy_ Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerzy_ Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 No já nevím, školy nemám, ale Wikipedie píše, že oxid uhličitý podporuje bujení pozemské vegetace, takže bych si tipnul. že kde je víc vegetace je i silnější fotosyntéza a víc kyslíku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 asociace Tak Klusovi mrdlo už dávno, ale Taclík je tam geniální! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 SPD má vůbec samé odborníky pan Fencl se na FB pohybuje docela obstojně, ale aby si vygůglil odpověď, když už v 6. třídě na základce asi chyběl, to ne...https://www.prirodovedci.cz/zeptejte-se-prirodovedcu/127 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Profesor Nátr je frajer, ale jak říká, není to tak jednoduchý. Má podle mě příliš krátký rozhled, tři století drobnýho kolísání hladiny CO2 neznamenají pro kytky absolutně nic. Ve zkratce:http://petr-kubac.blog.cz/1903/rostliny-nas-jednou-zabiji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Tak koukám, že kluci od Androida si celkem troufají. Napsal jsem do zprávy slovo "přepíčený" (šlo o citaci, já pochopitelně vulgární výrazy nepoužívám) a ono mi to opravilo na "prezident". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Černošce se narodí chlapeček s rezavými vlasy. Prosí doktora, aby to vysvětlil čekajícímu tatínkovi, protože ten ji jinak zabije. Doktor vyšel na chodbu a tam seděl obrovský, nervózní černoch ..." Tak jak pane doktore? "" Máte krásného syna, jenom mám jednu otázku. Jak často jste měl sex s manželkou? "?" Asi tak jednou za měsíc, proč ? "" No pojďte se podívat, co jste s tím zrezivělým ptákem udělal. " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Nezapominejme na Gretinku;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Tak ten nemá chybu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerzy_ Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Ty vole :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Ty vole :-) Se neposer, voe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky