Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ve vlákně "Co mě právě naštvalo":

Dneska mě neskutečně vytočilo, že do lesa , kam chodím běhat, nějaký imbecil navezl asi 10 pytlů s odpadem :angry:

Ve vlákně "Co ma dnes potěšilo":

Ze jsem se sikovne zbavil deseti pytlu bordelu :gunsmilie:

Chlapi, s váma je sranda :lol:

• Dát hlas 3
Odesláno

:D to je dobrá blbost.

Všiml si někdo, že ten Pavlína z Brna chvíli mluví o sobě v mužském rodě a chvíli v ženském?

Pavlína z Brna je proslaven(ý/á) "JáTy" od Cimrmana; to dá rozum, ne?
Odesláno

Víte jaký je rozdíl mezi roznašečem pizzy a gynekologem? Žádný, oba dva můžou pouze přivonět, nikoliv ochutnat...:sad01_anim:

Odesláno

No ,nejsem si uplně jístý jestli je to mysleno naprosto vážně. Kdesi jsem narazil na to, že se tento veb potýká stím,že mu tam přispívají maskovaná ,šovinistická sexistická mužská prasata.

Odesláno (upraveno)

To je naprosto dokonalý :thumbsup_anim: Ale věřím, že to píše nějakej chlap, drtivá většina dam tento druh smyslu pro humor postrádá (pokud jsem se dotkl některé vážené členky fóra, předem se omlouvám).

eee tak jsem se na to šla podívat.. nestíhala jsem zvedat obočí, protože na tyhle stránky asi nemám slov

http://feministky.cz/ma-dcera-zrejme-masturbuje

pro zasmání dobrý (a kurňa asi jsem normální "služka" :D )

Upraveno uživatelem verta
Odesláno

feministky.com je humoristický server :) Občas potěší, když to někdo bere vážně a rozčiluje se kvůli tomu :) (nemířeno na vertu)

jojo.. musím se trochu obhájit, ten server jsem neznala, ale stačí pročíst pár článků a první dojem je nechápu, druhý pořád nechápu, si dělá někdo prd.l, a třetí ha ha ha :smile_anim:

ta diskuze zasvěcených kontra naivních někdy až drsná..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...