Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Prečítajte si noviny zo dňa, kedy ste sa narodili...

Bomba! Svoje jsem našel! :notworthy: Upraveno uživatelem pevo
Odesláno

V den mého narození jsme porazili tenisty SSSR v utkání Davisova poháru. Ku**a, hokej by byl lepší, ale co mohu chtít v létě :-)

Odesláno

Ach jo, já se narodil v neděli. Ale v sobotu slováci seli ječmen.

Nápodobně - taky jsem nedělní dítě. Navíc jsem si v aplikaci změnil velikost na 70% a te´d už mi to neukazuje nic a ani to nejde vrátit... :whistle:
Odesláno

Nápodobně - taky jsem nedělní dítě. Navíc jsem si v aplikaci změnil velikost na 70% a te´d už mi to neukazuje nic a ani to nejde vrátit... :whistle:

Pod nastavením veľkosti máš možnosť Reset - tiež som mal problém s načítaním stránky po zmene veľkosti.

Odesláno

Pod nastavením veľkosti máš možnosť Reset - tiež som mal problém s načítaním stránky po zmene veľkosti.

No jo, díky - zmenšit stránku se mi nepodařilo, ale neva. V neděli jsem se narodil a hned v pondělí dali reklamu na kvalitní hodinky... :D

Jinak přidávám aplikaci na hledání příjmení, kolik vás kde je (snad to tu ještě není) - KdeJsme

post-3263-096520600 1309680991.jpg

Odesláno

Včera prišlo mailom:

Prečítajte si noviny zo dňa, kedy ste sa narodili...(teda ak máte štastie a vydanie je už oskenované)

http://archiv.ucl.ca...?path=RudePravo

Tak jsem si četl Rudé Právo do tří ráno je to super čtení hlavně kultura a televizní program muj ročník ještě bohužel nemají :crying_anim: ale to neva já si počkám :wheelchair:

Odesláno

Jinak přidávám aplikaci na hledání příjmení, kolik vás kde je (snad to tu ještě není) - KdeJsme

vyborny, takze podle vseho v mezi 10 nejcastejsimi prijmenim v CR je na 9.miste Nguen :))
Odesláno

vyborny, takze podle vseho v mezi 10 nejcastejsimi prijmenim v CR je na 9.miste Nguen :))

A bacha to tam je rozdelene Novak Novakova - a Nguen bude asik obojetne - tak je to jeste o to horsi...

Odesláno

A bacha to tam je rozdelene Novak Novakova - a Nguen bude asik obojetne - tak je to jeste o to horsi...

Právě že naopak. Ale stejně je to moc.

Odesláno (upraveno)

dík, docela jsem se s tím vyblbnul...ty lidi musí být opravdu hodně hrdí, když si to přijmení nechávaj :D klik Upraveno uživatelem quequeek
Odesláno (upraveno)

Táta, já a mí dva synové jsme jediní toho příjmení v republice. :-( Teda potom ještě máma, ségra a žena. Pak ještě pár "zkomolenin", ale to jsou kusovky. A šlus. No, ještě, že jsme na mý narození přehráli švédy v hokeji.

Upraveno uživatelem Hugo14
Odesláno

já teď četl dva dobrý:

Nemám rád svatby. Příbuzní mě vždycky plácají po zádech a říkají: "Jseš na řadě". Tak jim to oplácím na pohřbech.

Ten druhý je taky ze života:

Stěhuje chlápek pohovku, jenže je na to sám a tak se zašprajcuje mezi dveřma. Zavolá na pomoc souseda a tak s ní oba cloumají asi hodinu sem tam a nikam to nevede. "To snad není pravda, my to snad nedostanem dovnitř!" "Dovnitř???"

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...