vikhra Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Odesláno 2. července 2011 Včera prišlo mailom: Prečítajte si noviny zo dňa, kedy ste sa narodili...(teda ak máte štastie a vydanie je už oskenované) http://archiv.ucl.ca...?path=RudePravo Koukám, že jak to bude kompletní(zatím do r.68)tak je to caa. 115.000 stran.Snad se to neskenuje ručně?
pevo Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Odesláno 2. července 2011 (upraveno) Prečítajte si noviny zo dňa, kedy ste sa narodili... Bomba! Svoje jsem našel! Upraveno 2. července 2011 uživatelem pevo
Saturnax Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Odesláno 2. července 2011 Bomba! Svoje jsem našel! Ja mám na titulke svojich: "Společně budujeme velké dílo!"
pato31681 Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 Na mojich je sprava o zasadani UV KSC
Bert Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 V den mého narození jsme porazili tenisty SSSR v utkání Davisova poháru. Ku**a, hokej by byl lepší, ale co mohu chtít v létě :-)
Horhe Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 Ach jo, já se narodil v neděli. Ale v sobotu slováci seli ječmen.
ricous Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 Ach jo, já se narodil v neděli. Ale v sobotu slováci seli ječmen. Nápodobně - taky jsem nedělní dítě. Navíc jsem si v aplikaci změnil velikost na 70% a te´d už mi to neukazuje nic a ani to nejde vrátit...
Saturnax Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 Nápodobně - taky jsem nedělní dítě. Navíc jsem si v aplikaci změnil velikost na 70% a te´d už mi to neukazuje nic a ani to nejde vrátit... Pod nastavením veľkosti máš možnosť Reset - tiež som mal problém s načítaním stránky po zmene veľkosti.
ricous Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 Pod nastavením veľkosti máš možnosť Reset - tiež som mal problém s načítaním stránky po zmene veľkosti. No jo, díky - zmenšit stránku se mi nepodařilo, ale neva. V neděli jsem se narodil a hned v pondělí dali reklamu na kvalitní hodinky... Jinak přidávám aplikaci na hledání příjmení, kolik vás kde je (snad to tu ještě není) - KdeJsme
mondeo2 Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 Včera prišlo mailom: Prečítajte si noviny zo dňa, kedy ste sa narodili...(teda ak máte štastie a vydanie je už oskenované) http://archiv.ucl.ca...?path=RudePravo Tak jsem si četl Rudé Právo do tří ráno je to super čtení hlavně kultura a televizní program muj ročník ještě bohužel nemají ale to neva já si počkám
911 Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 Jinak přidávám aplikaci na hledání příjmení, kolik vás kde je (snad to tu ještě není) - KdeJsme vyborny, takze podle vseho v mezi 10 nejcastejsimi prijmenim v CR je na 9.miste Nguen )
mAra_ Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 vyborny, takze podle vseho v mezi 10 nejcastejsimi prijmenim v CR je na 9.miste Nguen ) A bacha to tam je rozdelene Novak Novakova - a Nguen bude asik obojetne - tak je to jeste o to horsi...
Horhe Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 A bacha to tam je rozdelene Novak Novakova - a Nguen bude asik obojetne - tak je to jeste o to horsi... Právě že naopak. Ale stejně je to moc.
Jay Doll Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 Furt jsme na tom dobře. V Belgii je už několik let s velkým náskokem nejčastější křestní jméno Mohamed
pepster Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 Včera prišlo mailom: Prečítajte si noviny zo dňa, kedy ste sa narodili...(teda ak máte štastie a vydanie je už oskenované) http://archiv.ucl.ca...?path=RudePravo Díky! Tak to vypadá na dlouhé hodiny čtení...a velmi poučného.
quequeek Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 (upraveno) Jinak přidávám aplikaci na hledání příjmení, kolik vás kde je (snad to tu ještě není) - KdeJsme dík, docela jsem se s tím vyblbnul...ty lidi musí být opravdu hodně hrdí, když si to přijmení nechávaj klik Upraveno 3. července 2011 uživatelem quequeek
Hugo14 Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 (upraveno) Jinak přidávám aplikaci na hledání příjmení, kolik vás kde je (snad to tu ještě není) - KdeJsme Táta, já a mí dva synové jsme jediní toho příjmení v republice. :-( Teda potom ještě máma, ségra a žena. Pak ještě pár "zkomolenin", ale to jsou kusovky. A šlus. No, ještě, že jsme na mý narození přehráli švédy v hokeji. Upraveno 3. července 2011 uživatelem Hugo14
Jay Doll Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 To jste čtyři Hugo, to jde. Ale existuje i jeden unikát KUK
Patrik Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 Jaký je rozdíl mezi školou a kostí?Kost je pro psa a škola pro kočku
PepaSFI Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 já teď četl dva dobrý: Nemám rád svatby. Příbuzní mě vždycky plácají po zádech a říkají: "Jseš na řadě". Tak jim to oplácím na pohřbech. Ten druhý je taky ze života: Stěhuje chlápek pohovku, jenže je na to sám a tak se zašprajcuje mezi dveřma. Zavolá na pomoc souseda a tak s ní oba cloumají asi hodinu sem tam a nikam to nevede. "To snad není pravda, my to snad nedostanem dovnitř!" "Dovnitř???"
Doporučené příspěvky