Dr.Watson Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 (upraveno) Jsem ani nevěděl, že mne někdo natáčí Edit: No, oni nás to učili podle klasiky: Z. Svěrák: "Jaké je Vaše povolání, pane Šmoranz?" pan Šmoranz "Já jsem úředníkem." Z. Svěrák: "Pozor, já tu mám napsáno, že jste pyrotechnik." pan Šmoranz" Né, já jsem úředník." Z. Svěrák: "A nebyl jste před tím pyrotechnik. Nebo úředník v pyrotechnických závodech?" pan Šmoranz: "Ne." Z. Svěrák: "To je totiž nemilé, já jsem si tu připravil celou řadu hezkých otázek...ale ono to pude! Tak, pane Šmoranz, první otázka - povězte nám, jak jste se ke svému povolání dostal?" pan Šmoranz: "Já jsem po vychození devítiletky absolvoval dvouletou nástavbu pro úředníky z povolání." Z. Svěrák: "Takové povolání vyžaduje jistě železné nervy a notný kus odvahy. Nebránili Vám rodiče, když jste jim poprvé řekl, čím chcete být?" pan Šmoranz: "Naši s tím tak trochu počítali. U nás v rodině se toto povolání dědí. Tatínek byl úředníkem, jeho bratr byl úředníkem, jeho sestra byla úřednice." Z. Svěrák: "No, že si i žena zvolí takové povolání." pan Šmoranz: "U nás v rodině je to taková posedlost. Já už jako malý kluk jsem chtěl být úředníkem." Z. Svěrák: "Aha, a neměl jste s tím potíže ve škole, myslím tím, jestli jste třeba nenosil po kapsách nějaké nebezpečné materiály." pan Šmoranz: "No tak, několikrát jsem byl přistižen, jak si pod lavicí čtu faktury." Z. Svěrák: "A teď, pane Šmoranz, povězte něco o své práci. Vy ráno vstanete, umyjete se, někdy i ty zuby, když je čas. Všechno jako my, normální smrtelníci." pan Šmoranz: "Víte, já si myslím, že o tom našem povolání panují přehnané představy. Já doma žiju jako každý jiný člověk. Třeba s dětma si pohraju, žena mi tyká." Z. Svěrák: "Tak to je tedy pěkné. Teď taková věc, nevím ovšem, jestli to není služební tajemství. Nemáte Vy k vlastní dispozici nějaké ty speciální - aha tady jsem měl na mysli nějaké to pfch." pan Šmoranz: "Ano, já mám své vlastní razítko." Z. Svěrák: "A nemáte ho náhodou s sebou, aspoň v neškodném množství." pan Šmoranz: "Víte, to jsou právě ty přehnané představy. Lidé si myslí, že nosíme razítka jen tak po kapsách. Razítko nesmí za žádných okolností opustit kancelář. Existují jenom dvě vyjímky. Požár a mobilizace." Z. Svěrák: "A teď, pane Šmoranz, jak Vy s takovou věcí pracujete. Já jsem to viděl ve filmu, ale tam už člověk vidí, jen jak vy k tomu přijdete a odpálíte to." pan Šmoranz: "Odpálit, to není to pravé slovo pro ten pohyb, který já při razítkování provádím. Ať už jde o razítkování jednoduché, nebo s mezidechem. V každém případě jde o takový speciální kolmý úder, pro který, bohužel, nemáme přesný odborný výraz. Já osobně, když o tom hovořím, tak říkám, že to razítko na ten papír prdnu." Upraveno 26. srpna 2011 uživatelem Dr.Watson 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 pyčo tohle je překlad dobře Google! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yossarian Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 pyčo tohle je překlad dobře Google! Google je správný patriot... pro jistotu jsem si to zkusil a opravdu, závada není na Tvém přijímači Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 jeden tématický... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 Jde paní s kočárkem okolo hřbitova. Vidí to hrobník, jde se podívat na děťátko a říká: ?Moc pěknej chlapeček, můžu ho pochovat?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 To je Paroubek po radonový lázni? jeden tématický... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 pyčo tohle je překlad dobře Google! http://www.zive.cz/clanky/proc-jsou-prekladace-googlu-a-microsoftu-tak-hloupe/sc-3-a-157956/default.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 Watson mi připomněl jeden ze včerejška. Lezou tři slimáci. Najednou ten prostřední vybuchne. Dva krajní se na sebe podívají a jeden z nich říká: "Ty vole, muslimák." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 Pepíček: "Tatí, je pravda že internet degeneruje lidi?" Táta: "WTF? Lol, jdi spát GN." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 Je to focené před pár týdny v Praze v Kateřinský... Normálně jsem tam vlítnul a zastavil až po pár metrech a vrátil se to vyfotit...Neskutečná debilita. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 TEST PŘÁTELSTVÍ: zavři manželku a psa na hodinu do kufru auta a pak je pusť. Uvidíš, kdo z nich bude mít větší radost až tě uvidí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza01 Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 1) Nahodit Google překladač 2) Nastavit překlad z angličtina do např. ČJ 3) Zapnout reproduktory 4) Vložit větu: An old Lada engine is starting: vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvv. vvvvv 5) Kliknout vlevo dole na tlačítko Poslech Znalci mohou jako vyšší level později zkusit překlad z němčiny. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 (upraveno) 1) Nahodit Google překladač 2) Nastavit překlad z angličtina do např. ČJ 3) Zapnout reproduktory 4) Vložit větu: An old Lada engine is starting: vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvv. vvvvv 5) Kliknout vlevo dole na tlačítko Poslech Znalci mohou jako vyšší level později zkusit překlad z němčiny. Teda kdo na tohle chodí jsem zprubnul i čínštinu a to je teprve mazec Upraveno 29. srpna 2011 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saturnax Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 Znalci mohou jako vyšší level později zkusit překlad z němčiny. Odporúčam skúsiť preklad do ruštiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 Svahilsky, to jsou teprv bomby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 1) Nahodit Google překladač 2) Nastavit překlad z angličtina do např. ČJ 3) Zapnout reproduktory 4) Vložit větu: An old Lada engine is starting: vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvv. vvvvv 5) Kliknout vlevo dole na tlačítko Poslech Znalci mohou jako vyšší level později zkusit překlad z němčiny. Verze angličtina - maďarština je velice reálná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 Současný stav EU. (zdroj: http://www.paulczynski.cz/soucasny-stav-eu.html ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 Současný stav EU. (zdroj: http://www.paulczynski.cz/soucasny-stav-eu.html ) Ta vrchni vrana sice neni posrana, ale vsechno plati, takze se mi to nejak nezda... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hpjaOUjUPUc&feature=player_embedded Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Tak jsem se vydal na úřad práce abych získal sociální dávky pro svého PSA. Paní u okénka mi řekla, že to nejde, že psi nemůžou dávky dostat. Tak jsem jí vysvětlil, že můj pes je černej, nezaměstnanej, línej, neumí česky. Byl několikrát napomínán za sexuální obtěžování, má plno potomků po celé vesnici. Navíc neplatí daně, na záchod chodí do parku, obtěžuje cizí lidi a žebrá. Krade jídlo a netuší, kdo byl jeho otec. Paní se ještě jednou podívala do papírů a v pondělí se mám stavit pro peníze...... 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky