tombed Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2011 tak ten je drsný a černý, jak to mám rád... Dětičky běhají po minovém poli a vesele rozhazují ručičkama... Některé až 30 metrů!
rcDejf Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 Jednoručky - a doporučuji projít i zbytek webu, stojí to za to. Třeba Merkur...
bandicoot Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 Saturnax: to je jako by mě autor znal
sureshot Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 takych nas tu je Saturnax: to je jako by mě autor znal
pavča Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 To není dobrý vtip pro člověka, který má momentálně ischias (tedy pro mě). To bolelo!
lub Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 ruské samo-domo výrobky mě fascinují - je neuvěřitelné, co v tom nedostatku všeho jsou lidé schopni vymyslet. pamatuju si ze školních let, kdy se nám do ruky občas dostal sovětský časopis ve stylu "urob/udělej si sám", tam na tyhle fantastický nápady byly plánky..ruský venkov má svoje kouzlo i teď.
long Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 (upraveno) ZDROJ FOTO: Idnes :sad01_anim: Upraveno 7. prosince 2011 uživatelem long
bandicoot Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 Horhe, výborný. Jako manža a taťka říkám, že mňamka s kečupem našemu mimískovi vždycky chutná a je to rychlý a zdravý.
long Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 Horhe, výborný. Jako manža a taťka říkám, že mňamka s kečupem našemu mimískovi vždycky chutná a je to rychlý a zdravý. No to je jasné bo tam nejsou rajčata , ale jablka s cukrem a to dětem moooooc chutná. :-))))))
tombed Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 (upraveno) Při středě trošku ostřejší vtípek: Jak končí romská pohádka ??? ...No a na konec, ukradli i zvonec... A to je taky dobrý... Postinor je sviňa... http://www.novinky.cz/koktejl/252753-mladik-si-po-sexu-prisel-do-lekarny-pro-prasky-starenka-ve-fronte-mu-vynadala.html Upraveno 7. prosince 2011 uživatelem tombed
Karki Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 Policajt vyhrál vyhlídkový let.Pilot se chtěl pořádně ukázat, takpřeletí těsně okolo komína.Policajt jen: To sem čekal.Pilot znervózněl a proletí tunelemPolicajt zas: To sem čekal.To už se pilot n....l a začal s akrobacií.Když chvíli letěli dolů hlavou, taknajednou policajt:Tak to jsem nečekal!!!Pilota to uklidnilo, tak přistali a ptá se policajta:Prosím Vás, vy už jste někdy lítal, žejste skoro¨všechno čekal?NEE! To jak jsme letěli okolo komína, semčekal, že se pochčiju.Že se poseru přes ten tunel, to sem taky čekal.Ale že mi to potom všechno nateče dohelmy, tak to jsem fakt nečekal!
Doporučené příspěvky