Dantechno Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Mnohokrát jsem tady žádal o překlad, tak teď zase já. Na té pravé tabuli je: a na té levé: výhradně pro BMW Alpina pana Schnitzera (nejsem fanda do aut, takže mi to nic neříká - nějaký závodník? ) Dik Patriku , lepsi nez ta cedule ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Dik Patriku , lepsi nez ta cedule ... No jo no, to je problém, když člověk překládá, tak musí znát reálie, jinak mu z toho vyjde blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 No jo no, to je problém, když člověk překládá, tak musí znát reálie, jinak mu z toho vyjde blbost Já si náhodou myslel, že to píšeš naschvál (spolu se zpívajícím a tančícím domem, oba dost dobrý ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 a další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 tohle mně fakt pobavilo Marosh by nám to mohl objasnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Doufám, že se nikdo neurazí Český hokejový tým, znající sílu slovenského týmu, se rozhodl, že jim v zápase postačí jen Jarda Jágr. Ostatní šli tedy na pivo. V 15. minutě dostali zprávu, že vedou 1:0. Potom dlouho nechodily žádné zprávy. Až v 58. minutě přišla - Slováci vyrovnali na 1:1. Češi se tedy sebrali a běží na stadion, kde už probíhají velké oslavy a hlášení místního komentátora - Slováci v 2. minutě prodloužení dali druhý, rozhodující gól a vyhráli 2:1. Češi vtrhli do kabiny, vidí tam sedět nešťastného Jardu Jágra a ten jim smutně říká: "Chlapi, sorry, ale v 25. minutě mě vyloučili do konce utkání..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Ten hokej, to je masakr..! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barabas Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barabas Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 (upraveno) - Ževraj si sa oženil. - Áno, oženil. - Tak to musíš byt štastný. - Áno, musím. Upraveno 14. května 2012 uživatelem barabas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barabas Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Kvalitní baterka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 http://theoatmeal.com/comics/tesla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Od středy prý bude mít Ikea v nabídce novou krabici: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Omlouvám se, že sem tahám politiku, ale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 "V médiích se objevila řada spekulací o tom, jak to je s přijetím úplatku 7 milionů korun. Celá věc na mě dělá dojem dobře připravené a provedené společenské popravy politika. Na návštěvě jsem dostal zabalenou krabici s vínem. Následně mě překvapilo policejní komando a k mému úžasu místo lahví vína byly v boxu peníze. Vím, že tato bizardní historka zni neuvěřitelně, ale život někdy neuvěřitelný skutečně je. Nestojím o žádné pozice a posty, proto chci rezignovat. Jde mi v teto chvíli pouze o odhaleni pravdy, jak to bylo a kdo za tím stojí," uvedl k dnešním událostem David Rath.Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/prehledne-kauza-rath-v-otazkach-a-odpovedich-fmk-/domaci.aspx?c=A120515_162326_domaci_hv To snad není možný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Alex Fahrnam Ten chlap je fakt neuvěřitelnej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky