Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Tady se pokusili ve střižně vylepšit písničku od Taylor Swift, výsledek posuďte sami :D

Edit: prostě ne, při psaní se mi tu video ukáže a při odeslání ne. Tak tu máte link

To je docela povedené, pobavilo :)

Připomnělo mi to

. Pokud rozumíte dobře anglicky, tak varuji, že je to jen pro silnější povahy :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejdřív se mi poněkud neudělalo dobře ale pak jsem se zamyslel nad tím jeho kostýmem a vybavilo se mi jak by to mohlo stylově pokračovat. Brutální znásilnění kresleným mimozemšťanem s aspoň šedesáti chapadlama! Hned se mi udělalo líp.

Odkaz ke komentáři

Mám strach, že jemu by se ta představa taky líbila.

Nejdřív se mi poněkud neudělalo dobře ale pak jsem se zamyslel nad tím jeho kostýmem a vybavilo se mi jak by to mohlo stylově pokračovat. Brutální znásilnění kresleným mimozemšťanem s aspoň šedesáti chapadlama! Hned se mi udělalo líp.

Odkaz ke komentáři

@mondeo2

:)

som v koncoch dik za tip!

IP: 37.152.103.xxx

Kým som si mazal chleba Ramou, pokaždé mi padol na zem namazanou stranou.

Odkedy si chlieb natieram vašim vzácnym de la mer krémom, pochádzajúcim až z ďalekej Lemúrie, obsahujúcim extrakt z lemurích žliaz, chlieb mi padá vždy ako má. A to je úžasné! Kupujem miesto Ramy.

Odkaz ke komentáři

Manžel se dívá na televizi, když vtom někdo zazvoní na zvonek. Jde otevřít, a za dveřmi jak na potvoru ,,milovaná" tchýně.

Tchýně, když uviděla jeho radostný výraz, začala brebentit. ,,Ale neboj, hned jak uvidím, že jsem tu už dlouho, hned zmizím ! "

Muž s ulehčením dodá: ,, Ale kávu si aspoň vypijete maminko, že? "

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...