Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Když nemůže Rath do vlády, půjde vláda za Rathem.

@schwarzenbergk
Jenom ze srandy jsem zavolal advokátu Sokolovi. Samozřejmě má neustále obsazeno.

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno

Přesně tak a ještě je pozadu s hodinkami (než si Pohlreich pořídil Breitlingy, Ramsay, jistě jeho velký vzor, už Breitlingy vyměnil za vintážní Rolexy) :D. Dělám si samozřejmě trochu srandu, ale třeba Vařte jako šéf je zase inspirováno How to cook like Heston (Heston Blumenthal), minimálně díl s vajíčky mě v tomto ohledu dost zklamal. Vůbec nechápu, jak to ten Ramsay může všechno stíhat, neskutečný...Pohlreich sice též mnohé dokázal, ale Gordon Ramsay, Marco Pierre White nebo třeba Heston Blumenthal...to je, panečku, jiná liga :smile_anim:.

Nechapu, jak to nekdo muze povazovat za vtipne a Pohlreicha za nejaky vzor.

Ten porad je spatna kopie Ramseyho ... kterej se tim svym stylem nesnazi o prvoplanovou exhibici, jako Pohlreich.

Odesláno

V ordinaci

Urolog: ?Měl byste přestat onanovat.?

Pacient: ?Četl jsem, že to neškodí.?

Urolog: ?Jistě, že ne, ale já bych vás rád vyšetřil.?

To je ale moc dobré, to si musím zapamatovat....
Odesláno

Nechapu, jak to nekdo muze povazovat za vtipne a Pohlreicha za nejaky vzor.

Ten porad je spatna kopie Ramseyho ... kterej se tim svym stylem nesnazi o prvoplanovou exhibici, jako Pohlreich.

Jenže jelikož Ramseyho a jeho show u nás viděl málokdo, tak je tu Polreich king...

Návštěvník swanieck
Odesláno

HUMOR ONLINE.....jednání poslanecké sněmovny,,,,chachacha....Víťa Bárta skuhrá jako krkavec a moralizuje

Odesláno

Já mám Pohlreicha rád, i mě baví. Plus mi v Imperialu i v Divinis vždycky chutnalo. 

Tez tak. A to za par tydnu pujdu v Londyne k Whiteovi na veceri. A Ramseyho znam taky, proste to taky nevidim tak ultrakriticky. Polreich do toho vnasi svuj osobity pristup a vtip.

Odesláno

Já mám Pohlreicha rád, i mě baví. Plus mi v Imperialu i v Divinis vždycky chutnalo. 

Taky ho rád sleduju a líbí se mi, že řeší i ekonomickou stránku provozu kuchyně.

Odesláno

stary, ale dobry...

Ona: "Kuřiš?"

On: "Jo, tři krabičky denně, už dvacet let"

Ona: "To je 210Kč denně, 76.000 ročně a za tych dvacet roku milion a pul. To už si mohl mět Ferrari!"

On: "A ty kuřiš?"

Ona: "Ne".

On: "Tak kaj maš to Ferrari, pyčo?"

Odesláno

Citujeme: slovo má Jan Pilar:

"Takže shrňme si to: prezident se na ruské ambasádě ožírá tak, že nedokáže stát. Ministr financí není schopen ani mluvit. Ministr zahraničí ani zůstat vzhůru. Sekretářka předsedy vlády řídí vojenské zpravodajství. Generálové armády ČR se bojí odporovat jedné úřednici a sledují manželku premiéra. Stát má rozvědku, která ani sama neví, že je sledována. Její velitelé netuší, že budou zatčeni, zatímco vůdci mafie to ví předem a dekují se na připravené jachty na Jadranu. Korupční síť se roztahuje po celé zemi a policie zabavuje stovky milionů a desítky kil zlata ukrytého v bankovních schránkách. Vládu k odstoupení vyzývá klinický psychopat, který sledoval, nahrával a uplácel všechny svoje poslance. Část sněmovny již úřaduje z vězení. Vedení opozice působí jako partička, která právě unikla z Bohnic, a budoucí vývoj státu oznamuje na facebooku prezidentova sotva zletilá dcera. Pro alespoň trochu reálné scénáře je Hollywood. Na všechno ostatní je tu česká politika.:)"

Odesláno

Citujeme: slovo má Jan Pilar:

"Takže shrňme si to: prezident se na ruské ambasádě ožírá tak, že nedokáže stát. Ministr financí není schopen ani mluvit. Ministr zahraničí ani zůstat vzhůru. Sekretářka předsedy vlády řídí vojenské zpravodajství. Generálové armády ČR se bojí odporovat jedné úřednici a sledují manželku premiéra. Stát má rozvědku, která ani sama neví, že je sledována. Její velitelé netuší, že budou zatčeni, zatímco vůdci mafie to ví předem a dekují se na připravené jachty na Jadranu. Korupční síť se roztahuje po celé zemi a policie zabavuje stovky milionů a desítky kil zlata ukrytého v bankovních schránkách. Vládu k odstoupení vyzývá klinický psychopat, který sledoval, nahrával a uplácel všechny svoje poslance. Část sněmovny již úřaduje z vězení. Vedení opozice působí jako partička, která právě unikla z Bohnic, a budoucí vývoj státu oznamuje na facebooku prezidentova sotva zletilá dcera. Pro alespoň trochu reálné scénáře je Hollywood. Na všechno ostatní je tu česká politika.:)"

Au, takhle napsaný to snad ani nepatří do Humoru...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...