Locque Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 (upraveno) Angličtina pro začátečníky: Paincelebrate Soup Boleslav Polívka Tunecelebrate Littlecarrot Ladislav Mrkvička Martin Give-a-present Martin Dejdar Peacecelebrate Little Miner Miroslav Horníček Fun the Titman Švanda dudák Springcelebrate Hedgehog Jaroslav Ježek Christopher the B.astard from After Spoons and Without Satellites Kryštof Harant z Polžic a Bezdružic Upraveno 6. září 2013 uživatelem Locque Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 To mi připomnělo: Unvomitable truth ..... Nezvratná pravda (irrevocable truth)Welded wine ..... Svařené víno (hot wine)Hand-bag TV ..... Kabelová televize (cable TV)From-under-her laundry ..... Spodní prádlo (underwear)Pulling birds ..... Tažní ptáci (migrating birds)Poisoning mechanism ..... Trávicí ústrojí (digestion system)Selective driving ..... Výběrové řízení (job competition)Crotch writing ..... Klínové písmo (cuneiform syllabary)Guilty basements ..... Vinné sklepy (wine cellars)Sausage of lovers ..... Párek milenců (a pair of lovers)Goose burp ..... Husí krk (goose neck)For me, behind me ..... Pro mě, za mě (I don't care) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 (upraveno) Do CIA přijímají nové agenty. Uchazeči musí projít sérií náročných fyzických a psychických testů. Když zbydou jen dva vhodní chlápci, ředitel agentury se rozhodne, že musí podstoupit ještě nejnáročnější test loajality vůči svému zaměstnavateli.Dá agentovi pistoli a říká: ´Vedle v místnosti je vaše tchýně. Běžte a zastřelte ji.´ První chlápek vezme bouchačku, zmizí v místnosti a po pěti minutách vyjde, hlavu sklopenou, vyčerpaný výraz ve tváři, a říká: ´Ne, nejde to, prostě to nemůžu udělat.´Druhý chlápek zmizí v druhé místnosti. Chvilku je ticho, ozve se několik výstřelů a pak tupé, dřevěné zvuky a ženský jekot. Po chvilce vyjde maník ven, je celý od krve, a říká: ´V tý pistoli byly slepý náboje, tak jsem ji musel umlátit židlí.´ * Posledni slova ktere slysel terminator pred smrti?* Dyk more zelezo! Upraveno 6. září 2013 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Franta se přihlásí na konkurz do truhlářské dílny.Šéf mu povídá : " my tady máme tvrdý podmínky , musíte po čuchu poznat co je to za dřevo"Franta na to : " Ale jo , já mám třicet let praxi , tak sem s tím prknem."Zavážou mu oči a daj mu očuchat buk.Franta čichá , čichá a povídá : "To je jasnej buk!"Pak mu daj břízu.Franta čichá, čichá a zas : To je bříza!"Šéf kejvne na sekretářku , ta sundá kalhotky a lehne na stůl.Franta čichá , čichá a pak povídá nejistě :"Mohli byste mi to prkno otočit?"Sekretářka se otočí , Franta zase nasaje a vítězně zahuláká:"Tak tohle sou dveře od hajzlu ze starý rybářský lodi !!!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Franta se přihlásí na konkurz do truhlářské dílny.Šéf mu povídá : " my tady máme tvrdý podmínky , musíte po čuchu poznat co je to za dřevo"Franta na to : " Ale jo , já mám třicet let praxi , tak sem s tím prknem."Zavážou mu oči a daj mu očuchat buk.Franta čichá , čichá a povídá : "To je jasnej buk!"Pak mu daj břízu.Franta čichá, čichá a zas : To je bříza!"Šéf kejvne na sekretářku , ta sundá kalhotky a lehne na stůl.Franta čichá , čichá a pak povídá nejistě :"Mohli byste mi to prkno otočit?"Sekretářka se otočí , Franta zase nasaje a vítězně zahuláká:"Tak tohle sou dveře od hajzlu ze starý rybářský lodi !!!" Tak tohle me zvedlo naladu, diky Mondeo2!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Jo tady jsou toho mrakyhttp://silent.host.sk/zabava/rozne/01_kurz_anglictiny.html To mi připomnělo: Unvomitable truth ..... Nezvratná pravda (irrevocable truth)Welded wine ..... Svařené víno (hot wine)Hand-bag TV ..... Kabelová televize (cable TV)From-under-her laundry ..... Spodní prádlo (underwear)Pulling birds ..... Tažní ptáci (migrating birds)Poisoning mechanism ..... Trávicí ústrojí (digestion system)Selective driving ..... Výběrové řízení (job competition)Crotch writing ..... Klínové písmo (cuneiform syllabary)Guilty basements ..... Vinné sklepy (wine cellars)Sausage of lovers ..... Párek milenců (a pair of lovers)Goose burp ..... Husí krk (goose neck)For me, behind me ..... Pro mě, za mě (I don't care) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 http://openiazoch.zoznam.sk/cl/138054/Ksefty-nezneho-pohlavia-Nekupite-pozitivny-baby-test Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 Průzkum: čtvrtina českých dětí ví jak používat iPad,ale to nic není,100% čínských je umí vyrábět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 Nikdy jsem nepochopil hru na babu... Přece když máš babu už nehoníš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 Nikdy jsem nepochopil hru na babu... Přece když máš babu už nehoníš...No logicky, honíš přece, když babu nemáš, když babu máš a honil bys, tak by bylo něco špatně, ale možná kecám, už jsem to dlouho nehrál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buran Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 Svěřuje se psychiatr chirurgovi: "Měl jsem v ordinaci pacienta, co měl utkvělou představu, že je anděl.""A co jste s ním udělal, pane kolego?""Uřezal jsem mu křídla a ona ho přešla legrace!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 Nikdy jsem nepochopil hru na babu... Přece když máš babu už nehoníš... No logicky, honíš přece, když babu nemáš, když babu máš a honil bys, tak by bylo něco špatně, ale možná kecám, už jsem to dlouho nehrál... Pitomci Krásně jste mi proslunili ráno!!! Tak mně napadl jeden starej: Už vás někdy chytili, jak onanujete na záchodě?Ne?To je ale skvělá schovávačka, co?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 Jano sa stále chváli, že rozpozná všetko, čo mu nalejú do pohára a tak sa ostatní dohodnú a nalejú mu do pohara benzín!- Fúj vy svine! Však to je BENZÍN!!!- No hej, ale koľko oktánový? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 Furt si říkám no tak co malé dítě na skluzavce a hledám pointu. Ha kápl jsem na to !!!klouzačka.gif Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 taky sem na to prvne nechapave koukal.. njn, bylo to tak prudky, ze sem se z toho posral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 Hele, já jsem na to čuměl taky delší dobu než jsem na přišel... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 no nebýt Sibiře, tak bych na to nepřišel nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky