Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nechceš nakonec takto zpracovat třeba Židium? Mě to nepřipadá příliš vtipné a ve 30tých letech to takhle taky začínalo. Lidi se rozdělují na slušný a neslušný, Promiňte, ale já tohle prostě nemusím. Běžte s tím někam jinam. Serverů s rasisty je dost.

Zase to s tou (pseudo)humanitou neprehanej,to je taky skodlivy:-)

Odesláno

A když tu máme takový pěkný téma, tak já dám svůj nejoblíbenější židovskej vtip :clap: Starej, ale pořád dobrej :clap:

Umírá Izák Kohn, majitel maloobchodu se střižným zbožím. Leží na smrtelné posteli, okolo něj v houfu všichni příbuzní, utírají si slzy a smutně po něm pokukují.
"Sáro, má manželko před Bohem, jsi tady?" ptá se skomírajícím hlasem Kohn.
"Ano, Izáku, jsem tady." zašeptá Sára.
"Jakube, můj prvorozený, jsi tady?"
"Ano, můj otče, jsem tady."
"Abraháme, můj druhorozený, jsi také tady?"
"Ano, otče, i já jsem tady."
"Rebeko, má nejmladší, ty jsi tu také?"
"Ano, otče."
"Proboha, a kdo je v krámě?"

Odesláno

A když tu máme takový pěkný téma, tak já dám svůj nejoblíbenější židovskej vtip :clap: Starej, ale pořád dobrej :clap:

Umírá Izák Kohn, majitel maloobchodu se střižným zbožím. Leží na smrtelné posteli, okolo něj v houfu všichni příbuzní, utírají si slzy a smutně po něm pokukují.

"Sáro, má manželko před Bohem, jsi tady?" ptá se skomírajícím hlasem Kohn.

"Ano, Izáku, jsem tady." zašeptá Sára.

"Jakube, můj prvorozený, jsi tady?"

"Ano, můj otče, jsem tady."

"Abraháme, můj druhorozený, jsi také tady?"

"Ano, otče, i já jsem tady."

"Rebeko, má nejmladší, ty jsi tu také?"

"Ano, otče."

"Proboha, a kdo je v krámě?"

:-)

Odesláno

Židovský jsou vždycky výborný...

Povídá Mayer Kohnovi: "Tak jsem slyšel, že u nich hořelo?"

"Na ja, Mayer - shořelo dočista všecko."

"A byl pojištěnej?"

Kohn vytřeští oči: "Umgotesvil, Mayer, neni von mešuge? Jak by mohlo hořet, kdybych nebyl pojištěnej?!"

Odesláno

ja nejradsi tenhle: 

Přijde úředník z berňáku na pravidelnou roční inspekci hospodaření do synagogy. 
Prochází se tam s rabínem a hledá, co by mu vytknul.
Úředník: "Koukám, že tu máte hodně svíček. Co děláte s tim voskem, co z nich odkapává?"
Rabín: "Ten sbíráme do krabice a plné krabice pak posíláme do svíčkárny a oni nám za to jednou do roka dají krabici svíček grátis."
Úředník: "No dobře, ale koukám, že tady hodně jíte macesy. Co děláte s těma drobečkama, co z nich padají?"
Rabín: "Ty zametáme, dáváme do krabic, které posíláme do pekáren a pekárny nám pak jednou do roka pošlou krabici macesů zdarma."
Úředník: (Už vážně neví, co by mu vytknul, tak se vytasí s posledním trumfem) "A co ty obřízky, co tu provádíte, co pak děláte s těma předkožkama?"
Rabín: "No tak ty taky sbíráme do krabice a pak je posíláme na berňák."
Úředník: "Proboha a proč je posíláte k nám na berňák?"
Rabín: "No protože oni nám pak jednou do roka pošlou takovýho čuráka, jako jste vy!"

Odesláno

Myslím ,že při použití stejné logiky jako u cigánskejch vtipů jsou jasně antisemitský. Ale byla to pouze ironie! Mě nevadí ani jedny!Vtipy tedy.

Odesláno

Romík se povedl, celá rodina jsme se zasmáli :clap:  Jo, a pouze rasista v tom může vidět něco rasistického, vždyť je to jen vtip, co blbnete :lol2:

Myslím, že stejné vtípky kolují o ženách, mužích, violistech, policajtech atd. Je to dobrej fór a nic politickýho v tom nehledejme.

Odesláno

ja nejradsi tenhle: 

Přijde úředník z berňáku na pravidelnou roční inspekci hospodaření do synagogy. 

Prochází se tam s rabínem a hledá, co by mu vytknul.

Úředník: "Koukám, že tu máte hodně svíček. Co děláte s tim voskem, co z nich odkapává?"

Rabín: "Ten sbíráme do krabice a plné krabice pak posíláme do svíčkárny a oni nám za to jednou do roka dají krabici svíček grátis."

Úředník: "No dobře, ale koukám, že tady hodně jíte macesy. Co děláte s těma drobečkama, co z nich padají?"

Rabín: "Ty zametáme, dáváme do krabic, které posíláme do pekáren a pekárny nám pak jednou do roka pošlou krabici macesů zdarma."

Úředník: (Už vážně neví, co by mu vytknul, tak se vytasí s posledním trumfem) "A co ty obřízky, co tu provádíte, co pak děláte s těma předkožkama?"

Rabín: "No tak ty taky sbíráme do krabice a pak je posíláme na berňák."

Úředník: "Proboha a proč je posíláte k nám na berňák?"

Rabín: "No protože oni nám pak jednou do roka pošlou takovýho čuráka, jako jste vy!"

Chachachááááá, tak ten je luxusní :lol2:   díky, vylepšil jsi mi den!!

Odesláno (upraveno)

To vám takhle vlakem na konferenci jedou tři iOS a tři Android inženýři. Ti z Applu si koupí jen jeden lístek a ti z Googlu se diví ?
Jen co všichni vejdou do vlaku, všichni tři Applisté se schovají na toaletu. Pak přijde průvodčí, zaklepe a řekne: ?Lístek, prosím.? Jeden z inženýrů mu jej podá škvírou ve dveřích. Googlers uznale pokývou hlavou a usmyslí si, že na cestě zpátky také ušetří a také koupí jen jeden lístek.
iOS inženýři je ale znovu překvapí, když si napodruhé nekoupí lístek ani jeden. Googleři se diví, ale hned po příjezdu vlaku zamíří na toaletu. Jeden z Applistů pak zaklepe na dveře a řekne:?Lístek, prosím.?

Upraveno uživatelem Chosef76
Odesláno

To vám takhle vlakem na konferenci jedou tři iOS a tři Android inženýři. Ti z Applu si koupí jen jeden lístek a ti z Googlu se diví ?

Jen co všichni vejdou do vlaku, všichni tři Applisté se schovají na toaletu. Pak přijde průvodčí, zaklepe a řekne: ?Lístek, prosím.? Jeden z inženýrů mu jej podá škvírou ve dveřích. Googlers uznale pokývou hlavou a usmyslí si, že na cestě zpátky také ušetří a také koupí jen jeden lístek.

iOS inženýři je ale znovu překvapí, když si napodruhé nekoupí lístek ani jeden. Googleři se diví, ale hned po příjezdu vlaku zamíří na toaletu. Jeden z Applistů pak zaklepe na dveře a řekne:?Lístek, prosím.?

Éé....já se přiznám zrovna, že jsem to nepochopil. Jaký význam v tom vtipu má to, že se jedná o iOS inženýry a Android inženýry ? Je to v tom vtipu podstatný ? Možná mi uniká pointa díky tomu, že jsem zatím neměl s iOS tu čest...

Odesláno

Nevím, jestli humor, ale nás s bráchou včera při jízdě autem rozesmál billboard s reklamou na eurosračku Stella Artois. Brácha to komentoval: "To je vtip? Někdo nás bude učit, že si tu z piva máme sundávat pěnu nožem, když si ho natočíme do skleničky na víno."

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...