El Nano Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 (upraveno) Protože je venku hnusnej denu nás na východě bylo dneska krásně @siwi: Já když byl letos v létě v Ostravě, tak mi Ostravar vážně chutnal...good one Upraveno 18. září 2013 uživatelem El Nano
spineshank Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Dopravák zastaví auto, které jede ve meste 110 a povídá: > D: Dobrý den, vás ridicský prukaz.> R: Nemám, ten mi sebrali pred chvílí vasi kolegové, kdyz me chytili > vozralýho. > D: Tak technicák. > R: Coze technicák, nemám, vzdyt já sem tak zlitej, ze ani nevím, kde > sem to auto ukrad...> D: To je kradený auto ?!!! > R: Jo, ale moment, kouknu se do kaslíku, myslim, ze sem tam neco > takového zahlídl, kdyz sem tam házel pistoli... > D: Jakou pistoli? > R: No, jak jsem s ní vodpráskl toho podelanýho ridice, co mi prekázel > v tomhle aute. Jestli chcete videt jeho zdechlinu, tak je v kufru... > Dopravák ihned zavolá zásahovku, ta prijede, vyskáce, obklící auto a > její séf jde k ridici a povídá: > C: Ridicák! > R: Tady prosim. > C: Technicák ! > R: Tady... > C: Muzu kouknout do prihrádky? > R: Jasne... (samozrejme zádná pistole) C: A do kufru ? > R: Samozrejme... (zádná mrtvola) > C: Tak ted jsem trochu zmatený, tady kolega me zavolal, ze jedete > opilý bez papíru, v kradeným aute, ozbrojenej a s mrtvolou v kufru... > R: No to je skvelý a vsadím se, ze bude jeste tvrdit, ze sem jel moc rychle...
Lamiczka Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 ty voe, furt slabý Můj humor je tak černej, že bych ho hned poslal sbírat bavlnu....tak třeba víte kolik židů se vejde do kyblíku? Cca pět lopat. No dobře, dám silnější kalibr Víš jak se pozná, že konkláve zvolilo papeže žida ? .................. Z komína sixtýnský kaple se začne valit mastnej kouř .... Pánové, musím přiznat, že jsem si pobrečel... A přidám jedno romantické video z metra...
Tomas_2002 Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Pánové, musím přiznat, že jsem si pobrečel... A přidám jedno romantické video z metra... Jojo, to známe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Na třináctém poschodí hoří. Přijedou hasiči, nachystají plachtu a chytají skákající lidi. První skáče cikán. Těsně předtím než dopadne, hasičiuhnou s plachtou. Jeden z nich křičí: "Hééj, ty spálené nám sem nehažte!"
Tomas_2002 Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Já jen....kdyby někdo potřeboval umejt monitor .... http://www.funpic.hu/swf/monitor_cleaner.swf
El Nano Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 use commas! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Georf Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Trocha srandy neuškodí http://www.youtube.com/watch_popup?v=sls5M5YWIOQ&feature=youtu.be
Georf Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Freddy14 Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 (upraveno) Pardon. Už je fuč. ťuk ťuk Kto tam? Otvor. Aký otvor? Otvor do piči. Otvor do piči?Ale lepší je když se říká. Upraveno 19. září 2013 uživatelem Freddy14
Tomas_2002 Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Již od nepaměti se vede spor o to, co je největší bolest.Ženy většinou zastávají názor, že porod.Muži naopak tvrdí, že kopnutí do koulí.Bolest se dá těžko změřit, ale pokusme se rozhodnout tento spor logickou úvahou:Poměrně často se stává, že rok či dva po porodu žena prohlásí: "Miláčku, co kdybychom měli další děťátko?"Naproti tomu není znám jediný případ, kdy by nějaký muž po výše zmíněné zkušenosti řekl: "To by bylo krásné, kdyby mě dnes zase někdo kopl do koulí." Mrkni o stranu z5
hufnor Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Já jen....kdyby někdo potřeboval umejt monitor .... http://www.funpic.hu/swf/monitor_cleaner.swf Ha, Kamil...:-)
Návštěvník Kamil Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Ha, Kamil...:-) Uz je to tu asi postopadesaty.
Bert Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Tohle snad může jenom sem. Inzerát na ebay.com: Patek PhiIippe 5711/1A Nautilus Chronograph. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mikymik Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Hehe, zajímavá je i 99centová historie prodejce
mondeo2 Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 kamarád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mondeo2 Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Konečná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky