Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

kamarád

Jestli se nepletu, tak to je práce uživatele pantural (penturil, talehtat, a kdo ví, kolik těch účtů ještě má). Doporučuju od něj tuto animaci, když jsem to viděl 2009 poprvé, tak jsem koukal dost...

Odesláno

Jestli se nepletu, tak to je práce uživatele pantural (penturil, talehtat, a kdo ví, kolik těch účtů ještě má). Doporučuju od něj tuto animaci, když jsem to viděl 2009 poprvé, tak jsem koukal dost...

No, na můj vkus to mohlo být klidně o nějakých 5 minut kratší :hang:

Odesláno

Tohle je hodně brutální masakr!

Velebnosti du blejt to nemůže myslet vážně, oba se tam chovají jak retardovaní a vaří neuvěřitelný sr..ky, tohle snad ani nejde vysílat v TV před 22 hodinou a jako pořad o vaření, možná tak jako varování, tohle doma učitě nedělejte...

Jinak mi to připomnělo recepty ala mimibazar a jejich chuťovky, zde je jen výběr specialit, ale kdyby někomu nestačila strohá galerie salámistů (vynález přímo z nejhlubšího mimipekla), tak doporučuju otrlejším povahám zavítat přímo ke zdroji a toto kouzelné slovo dát do hledání

Odesláno

Ty kjávo... To je sjačka...

:smile_anim:  to snad není ani možný, že si toto dovolí prezentovat v televizi, že za to dostane zaplaceno a že se na to ještě někdo dívá a vaří podle toho....

Odesláno

Nejlepší je ten konec - jak po uchutnání mají oba co dělat, aby nehodili šavli... :-)

Někdy se ptám, proč vlastně máme radu pro rozhlasové a televizní vysílání, vždyť toto je ohrožování mravní výchovy jak vyšité :lol2:

Odesláno

Už ?

attachicon.gifhint.jpg

toho sem si samozřejmě všimnul, ale vzhledem k tomu že to je koleno ženský za ní mě to nepřišlo uplně to co bych měl vidět, ten úd v tom samozřejmě vidím:-D, tak pak sem to chápal správně

nicméně díky za dovysvětlení :smile_anim:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...