jovani Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2009 ale mi to skonverzovali Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JJ Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2009 ale mi to skonverzovali Takhle bych si klidně nechal počítat plat :-D
SRSONOR Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 (upraveno) Test mozku..... Zjisti jestli Tvůj mozek je tak starý jako Tvoje tělo, nebo (proboha snad ne!) - dokonce starší ! Postup: 1.Klikni na odkaz http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html 2. Klikni na "Start" 3. Pockej na 3, 2, 1 4. Zapamatuj si pozici čísel na obrazovce a potom klikej na prázdné kružnice podle velikosti zapamatovaných čísel - od NEJMENŠÍHO do NEJVETŠÍHO ! 5. Na konci hry Ti počítač oznámí číslo, což bude věk Tvého mozku........ Upraveno 26. ledna 2009 uživatelem SRSONOR
kejklik Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 Test mozku..... 5. Na konci hry Ti počítač oznámí číslo, což bude věk Tvého mozku........ Jsem v poho, podle počítače jsem o 19 let mladší, než mám v rodném listu.
leon Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 Posílám všem příznivcům Chronomagu jednu fotečku .
DaDriva Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 Nemecky Knight Rider v praxi http://www.novinky.cz/clanek/159640-video-...se-kostela.html
Gorg Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 ....tematicka groteska http://cz.youtube.com/watch?v=ByFWiv5rhmc&...feature=related
911 Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Jaká je při sexu poloha na Paroubka? Manželka se před manželovýma očima miluje s milencem a manžel komentuje jak by to dělal líp...
Návštěvník Tada Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 No, tak mému mozku je teď oficiálně 52 let, takže už nemusím mít mindrák z toho, že jsou tady všichni starší než já a docela jasně to vysvětlilo, proč sháním zlaté hodinky - už na ně mám prostě věk
Conrad Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 (upraveno) spokojen 21 let dolů,kdybych ještě pokračoval běžím si pro sunar Upraveno 27. ledna 2009 uživatelem Conrad
Radimk Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Tak sem tupej přesně na svej věk... To je dobře nebo špatně??
filo-boxer Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Zadal jsem vsechno spravne a vek mi to urcilo 20 let. Zalezi i na case, nebo min uz nejde? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
falkkon Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 15 let minus.....tak mi došlo proč blbnu s motorkama
911 Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Zadal jsem vsechno spravne a vek mi to urcilo 20 let. Zalezi i na case, nebo min uz nejde? no me to hodilo taky 20 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
utrejch Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 no me to hodilo taky 20 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jak dlouho jsi to hral? Ja se po dvou hodinach nedostal pod 35 ...
xlaque Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Ja som sa po 5 minutach pod 27 nedostal; mam 18, je to dobre, alebo zle ?
chose Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Ja som sa po 5 minutach pod 27 nedostal; mam 18, je to dobre, alebo zle ? Já mám 28 a na 27 jsem se dostal napoprvé, přeber si to
SRSONOR Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Vybráno z diskuse na internetu. Je úžasné, kolik se našlo odborníků ochotných nezištně autorovi dotazu poradit. Datum vložení: 19.8.2005 > 12:31:28 Dotaz: Ahoj. Chtěl jsem se zeptat ohledně zvýšení > kapacity HDD. Mám doma HDD 200GB a na internetu jsem našel návod jak fyzicky > zvětšit jeho kapacitu až na 300GB. A to tak že se trošku povolí ty čtyři šroubky > co drží ten plech. Tím by se měl zvětšit prostor uvnitř a tím pádem by se tam > mělo vejít více dat. Nemá s tím někdo zkušenost? Odpovědi: Ano, ale opatrne! Zhruba to vychazi 1/4 otacky = 23,7 MB, ale musis je > povolit vsechny stejne,nesmi tam byt temer zadny rozdil. Pozor, pokud je povolis > moc ze to uz prekroci o 100% puvodni velikost HDD tak dojde k takzvanemu > osviceni dat a tim padem k redukci pouze na 50% puvodni velikosti HDD ktera uz > nejde opravit Já jsem to zkoušel na jednom staršim harddisku > (1,2GB) a po půl otáčce všech šroubů se nic nedělo, ale když jsem pak povolil > šrouby ještě o kousek, tak už mi vůbec nenaběhnul počítač. Zašrouboval jsem teda > šroubky zpátky, ale pořád to nefunguje. Dělal jsem to v temné komoře, takže k > osvícení dojít nemohlo. Je nějaká možnost, jak z toho harddisku dostat aspoň > těch 50% původní kapacity? Ja jsem to zkoušel a nic...Že vy mi > tady kecáte? akorat mi nejede PC Já bych ty šroubky nastavil > delšíma, tím vznikne prostor i pro 400 GB!!!!!!! Vyzkoušeno!!!!!!!! Jiste, a pokud HD otevrete uplne, bude bezpochyby automaticky naadresovan > veskery jeho okolni prostor a pripraven k zapisu prakticky neomezeneho mnozstvi > dat. Vrtákem 6 mm navrtáš HDD ze strany do otvoru zasuneš brčko a foukneš. > Záleží, jak silný máš dech. Dá se to nafouknout o 75% původní kapacity. Nakonec > se dírka rychle ucpe a zalepí žvýkačkou, aby dofouklé GB neutekly. Si tu z toho niektori robite srandu, ale naozaj to ide vy lamy! Staci > srobovak, pevnu ruku a system. Srobky treba povolovat na kriz po polotacke > (Staci dva zavity, viac by som neriskoval, neskor hrozi strata dat). Po povoleni > treba disk sformatovat s parametrom big, cize napr. format c: /big Mne sa takto > podarilo zvacsit 80GB Maxtor na 160GB!!! Ale to uz je extrem a bola s tym > babracka, je to povolene fakt na doraz a radsej vsetko zalohujem na diskety, ALE > STALO TO ZA TO!!! Jo,zkusit se to může,hlavně napřed zazálohovat > těch 200GB na diskety!! Stačí na to asi jen 140 000 disket. A formátovat je > lepší s parametrem format/superbig. A co namazat sběrnice máslem - aby to po nich lépe jezdilo?!?!
Karlos Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 (upraveno) Směrnice EU Chlápek přišel do koloniálu (obchodu se smíšeným zbožím) a chtěl dvě plechovky krmení pro psa. Máte psa,pane?" ptá se prodavač. "Jasně, že mám!" "Promiňte, pane, ale podle nové vyhlášky budete muset dokázat, že máte psa, než vám prodám psí žrádlo." Chlápek s frustrovaným výrazem ve tváři zmizel a o půl hodiny později se objevil znovu a na vodítku táhl svého psa: "Tady je!" "Děkuji mnohokrát, tady máte ty dvě plechovky." O pár dní později ten samý chlápek znovu přijde a chce dvě plechovky krmení pro kočky. "A máte kočku, pane?" "Jasně,že mám!" "Promiňte, ale musíte mi ji ukázat, než vám pro ni prodám krmení." Chlápek vyběhne z krámu a za chvíli je zpátky a před prodavačem za ocas zvedne kočku. "Děkuji vám, zde je vaše krmení." Další den se chlápek opět objeví v krámě a postaví před prodavače krabici od bot s malou dírou ve víku. Prodavač se ptá: "Dobrý den, co pro vás mohu udělat?!" "Strčte prst do té díry." "Promiňte?" "Udělejte, co říkám!" Tak prodavač opatrně strčil prst dírou do krabice... "Teď ho vyndejte a řekněte mi, jako co to vypadá! "Prodavač vytáhl prst a znechuceně si jej prohlédl: "Uf, vypadá to jako hovno..." "Taky že je! Vzal bych si dvě roličky toaletního papíru." Poslanec, který opilý na přechodu pro chodce srazil dva lidi, se na soudu o přestávce ptá soudce, jaký verdikt může očekávat? Soudce odpovídá: No, ten, co Vám hlavou rozbil přední sklo, dostane pět let za vloupání do auta a ten druhý, kterého náraz odhodil 15 metrů, dostane 10 roků za útěk z místa činu. Upraveno 28. ledna 2009 uživatelem Karlos
Doporučené příspěvky