Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tohle mě dneska po ránu pobavilo:

Dvě jeptišky, sestra Logika (SL) a sestra Matematika (SM) byly na cestě domů do svého kláštera.

SM: Všimla sis, že nás už 38 minut pronásleduje nějaký muž? Ptám se,co asi chce?

SL: To je přeci logické - chce nás znásilnit.
SM: Proboha! Při této rychlosti a vzdálenosti nás nejpozději do 15 minut dožene.
Co budeme dělat?
SL: To jediné co je logické: půjdeme rychleji.
SM: To nefunguje.
SL: Přirozeně, že to nefunguje! Ten muž udělá také to jediné co je logické.Půjde rychleji.

SM: Tak co tedy uděláme? Při této rychlosti nás už za minutu dohoní.
SL: To jediné co je logické: Rozdělíme se. Já půjdou jednou cestou a ty druhou.
Nemůže nás pronásledovat obě.

Muž pronásledoval Sestru Logiku.
Sestra Matematika došla do kláštera a měla obavy o sestru Logiku.
Konečně dorazila i Sestra Logika.
SM: Sestro Logiko! Zaplať Pán Bůh, že už jsi tady. Pověz mi, co se stalo!
SL: To jediné co je logické: Ten muž nás nemohl obě pronásledovat, takže šel za mnou.

SM: No jo! Ale co se stalo potom?
SL: To jediné co je logické: běžela jsem nejrychleji, jak jen jsem mohla.
SM: A potom?
SL: To je přeci logické. Začal utíkat také co nejrychleji, jak jen uměl.
SM: No a co pak?
SL: Stalo se to, co se stát muselo. Dohonil mne.
SM: Chudáčku, co jsi pak udělala?
SL: To jediné co je logické: Vyhrnula jsem si sukni nahoru.
SM: O! Sestro! A co udělal ten muž?
SL: To jediné co je logické: Spustil si dolů kalhoty.
SM: O ne! A co se stalo potom?
SL: Není to přeci logické? Sestro? Jeptiška s vyhrnutou sukní může přeci
utíkat rychleji než muž se spuštěnými kalhotami!

Odesláno

Chlapík přijde k doktorovi a stěžuje si, že jeho mladá žena s ním sedm měsíců odmítá souložit. Doktor tedy paní objedná.

Ta přijde a doktorovi vysvětluje:
"Víte, před sedmi měsíci nám ukradli moje auto, manžel na nové nemá a tak musím každé ráno jezdit do práce taxíkem.

Jenže nemám peníze a když se mě taxikář zeptá: "Tak zaplatíte, nebo jak?" tak já musím "nebojak".

Do práce kvůli tomu přijdu pozdě, šéf si mě zavolá a povídá:"Tak zapíšeme to do výkazu, nebo jak?" no a já zase musím "nebojak".

Z práce zase musím jet taxíkem a s taxikářem znovu "nebojak".

Domů přijedu děsně utahaná a na sex už nemám ani pomyšlení."

Doktor se zamyslí a povídá: "No, takže to řekneme manželovi, nebo jak?

Odesláno

Chlapík přijde k doktorovi a stěžuje si, že jeho mladá žena s ním sedm měsíců odmítá souložit. Doktor tedy paní objedná.

Ta přijde a doktorovi vysvětluje:

"Víte, před sedmi měsíci nám ukradli moje auto, manžel na nové nemá a tak musím každé ráno jezdit do práce taxíkem.

Jenže nemám peníze a když se mě taxikář zeptá: "Tak zaplatíte, nebo jak?" tak já musím "nebojak".

Do práce kvůli tomu přijdu pozdě, šéf si mě zavolá a povídá:"Tak zapíšeme to do výkazu, nebo jak?" no a já zase musím "nebojak".

Z práce zase musím jet taxíkem a s taxikářem znovu "nebojak".

Domů přijedu děsně utahaná a na sex už nemám ani pomyšlení."

Doktor se zamyslí a povídá: "No, takže to řekneme manželovi, nebo jak?

Můj dnešní den stojí za ...

Díky, tohle mi pomohlo!

Návštěvník Kamil
Odesláno

:)

Bomba! Nejlepší je hulahop trpaslice. :D

EDIT: Ještě by mě zajímalo, na co byla ta šlehačka v plechu.

EDIT2: A ještě odkaz. Kam se na něj hrabou naši politici.

Odesláno

Bomba! Nejlepší je hulahop trpaslice. :D

EDIT: Ještě by mě zajímalo, na co byla ta šlehačka v plechu.

Na ty dvě bloncky?

Jinak nechtěl bych vidět účtenky zahraničních výletů našich zákonodárců... :lol2:

Odesláno

26 plechovek piva přímo z pivovaru ve finském Harwallu..musí hodně chutnat :)

Karjalabeer.jpg

a co ta položka 26 krát --- něco -- asi let vrtulníkem za ----  192 289 doláčů............. :lol2:

Odesláno

a co ta položka 26 krát --- něco -- asi let vrtulníkem za ----  192 289 doláčů............. :lol2:

dostal chuť na finské pivko, byla to rychlovka a doručení helikoptérou (pokud byla jetá, tak snad byla i součástí balení jako Kindervajíčko :D :D )

Odesláno

no jo, doprava pivečka na osobní request není nejlevnější, ale zase co by šikovný a ochotný hoteliér pro svého dobrého zákazníka neudělal, no ne? :)

Odesláno

otázkou je, jestli to kluci taky proclili ????

dostal chuť na finské pivko, byla to rychlovka a doručení helikoptérou (pokud byla jetá, tak snad byla i součástí balení jako Kindervajíčko :D :D )

Odesláno

Je to minimalne 2000 kilometru, takže minimalne 10 hodin letu. to museli slavit dost dlouho.

Odesláno

Ale jo, jako joke na levicovýho ministra, kterej se zviditelnil na zahájení olympiády máváním duhovou vlajkou, v tu sobotu se vožral tak, že ho hokejisti nesli na pokoj a druhý den nemohl jít ani na padesátku, je to trefný.

A ještě tvrdí, že chlastat a slavit úspěchy je vlastně v popisu jeho práce...

Odesláno

Ale jo, jako joke na levicovýho ministra, kterej se zviditelnil na zahájení olympiády máváním duhovou vlajkou, v tu sobotu se vožral tak, že ho hokejisti nesli na pokoj a druhý den nemohl jít ani na padesátku, je to trefný.

Parádní joke  :smile_anim:

A ještě tvrdí, že chlastat a slavit úspěchy je vlastně v popisu jeho práce...

Bandi, ale s tím se dá souhlasit ;)

Odesláno

10ad0d27f4.f.jpeg

Stručnosť je sestra talentu. (Anton Pavlovič Čechov)

... super, tenhle humor mám rád. 

Díky McStingere (vlastně všichni tři ...)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...