Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 8. 4. 2014 v 10:24, carpaccio napsal:

Růžový Offshory?

Sakra to mě nenapadlo :lol2:

Nebo jsem tam měl dát logo chronomagu, ale to tam taky není...

V 8. 4. 2014 v 10:37, Tomas_2002 napsal:

U mě naštěstí jen 30 minut, ale stejně bude čumět, až mu přijde faktura :D

Pokud to bude dobropis na mé jméno, tak proč ne :evil:

Odesláno
  V 8. 4. 2014 v 18:54, carpaccio napsal:

Tak jsem měl v tý hře dvoje JLC (nějaký Master Compressory, či co) - ale spojit se mi je nepodařilo... :/

Já nejdál zlaté Offshore, 6250 bodů, ale druhé nepřišly :/

Odesláno

A nyni vintage video pro fandy Billa Cosbyho a bicich. Nevim, jestli nekdo oceni, ja pri prvnim sledovani spadnul smichy ze zidle :).

Zacina to az kolem jedny minuty.

Odesláno

Já se rozhodl "ísť do jednoduchosti a vybrať napríklad odvážne vojenské Invicta hodinky. Tie síce ukazujú iba čas, ale majú v sebe neuveriteľný náboj akčnosti, ktorá dodá mužovi odvahu."

Odvaha se vždycky hodí.

A za největší odvahu budu považovat se s nimi pak přijít pochlubit sem. :D

Odesláno (upraveno)

Ale fotku s vintage Conquestama a Glencore maj hezkou. 

Génius:

Upraveno uživatelem Rodkopf
Odesláno
  V 8. 4. 2014 v 21:26, zhrado napsal:

to je skoro co věta to perla, tohla patří celý do pamětihodností, hlavně závěrečná věta

"Takže veľa šťastia a hlavne veľa odvahy!"

mě pobavila. Opravdu to chce hodně odvahy vyhodit 10k+ za šmejd typu Hugo Boss. Závěrečný marketingový štěk, že nějvětším prodejcem značkových hodinek je v SR parfumerka dílo dokonal. Hlavně ten článek měl být vydaný o den dřív, pak by to dávalo smysl...

Odesláno
  V 8. 4. 2014 v 23:14, Lamiczka napsal:

to je skoro co věta to perla, tohla patří celý do pamětihodností, hlavně závěrečná věta

"Takže veľa šťastia a hlavne veľa odvahy!"

mě pobavila. Opravdu to chce hodně odvahy vyhodit 10k+ za šmejd typu Hugo Boss. Závěrečný marketingový štěk, že nějvětším prodejcem značkových hodinek je v SR parfumerka dílo dokonal. Hlavně ten článek měl být vydaný o den dřív, pak by to dávalo smysl...

Tak chudák chlap, kterému podle rady tady těch chytráků jeho nastávající pořídí jako značku dravosti hodinky Invicta, nebo opravdu vyhodí 10k za šmejdy typu DKNY, Boss a spol....

Odesláno
  V 9. 4. 2014 v 9:33, Lu2cz napsal:

Tak chudák chlap, kterému podle rady tady těch chytráků jeho nastávající pořídí jako značku dravosti hodinky Invicta, nebo opravdu vyhodí 10k za šmejdy typu DKNY, Boss a spol....

Podle mě chudák chlap, co za jakýkoli hodinky dá přes desítku  :eek:

Odesláno

Lidojedi zajmou Pražáka, Brňáka a Ostravaka.

Přijde náčelník a povídá:

"Máte to špatný, pánové, sežerem vás a z vašich kůží si naděláme kánoe. Ale že jste cizinci, můžete si vybrat, jak umřete."

Pražák se zamyslí, řekne si o dvě krabičky rohypnolu, všechny ty prášky sní, usne a tiše umře.

Moravák se zamyslí, řekne si o pět litrů slivovice, vypije to na ex, upadne do bezvědomí a umře na selhání jater.

Ostravak se zamyslí, řekne si o vidličku a začne se s ní bodat všude, po celém těle Už je samá díra, krev stříká, Ostravak pomalu vypouští duši.

Z posledních sil se ještě vzchopí, koukne na náčelníka a povídá:

"A maš po kanoji, piˇo!"

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...