siwi Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Tenhle způsob komunikace se ovšem netýká jenom Škodovky:
Baldic Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 V 2. 4. 2014 v 9:56, carpaccio napsal: Tak u tohohle jsem se smál hodně dlouho... A věřím, že se v tom spousta místních najde: Takhle se citim uplne na kazdem meetingu
Lamiczka Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 V 8. 4. 2014 v 10:24, carpaccio napsal: Růžový Offshory? Sakra to mě nenapadlo Nebo jsem tam měl dát logo chronomagu, ale to tam taky není... V 8. 4. 2014 v 10:37, Tomas_2002 napsal: U mě naštěstí jen 30 minut, ale stejně bude čumět, až mu přijde faktura Pokud to bude dobropis na mé jméno, tak proč ne
carpaccio Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Tak jsem měl v tý hře dvoje JLC (nějaký Master Compressory, či co) - ale spojit se mi je nepodařilo... :/
Rodkopf Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 V 8. 4. 2014 v 18:54, carpaccio napsal: Tak jsem měl v tý hře dvoje JLC (nějaký Master Compressory, či co) - ale spojit se mi je nepodařilo... :/ Já nejdál zlaté Offshore, 6250 bodů, ale druhé nepřišly :/
KFL Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 A nyni vintage video pro fandy Billa Cosbyho a bicich. Nevim, jestli nekdo oceni, ja pri prvnim sledovani spadnul smichy ze zidle . Zacina to az kolem jedny minuty.
zhrado Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Paráda. http://tlacovespravy.sme.sk/ts/3617/tipy-pre-damy-a-slecny-ako-kupovat-hodinky-pre-muzov/?utm_source=sme-zdom-clanok&utm_medium=widget&utm_campaign=tlacove-spravy#rf=wg-f
IzTaPa Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 V 8. 4. 2014 v 21:26, zhrado napsal: Paráda. http://tlacovespravy.sme.sk/ts/3617/tipy-pre-damy-a-slecny-ako-kupovat-hodinky-pre-muzov/?utm_source=sme-zdom-clanok&utm_medium=widget&utm_campaign=tlacove-spravy#rf=wg-f ty woe, to je rozchod hned po zasnoubeni
carpaccio Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Já se rozhodl "ísť do jednoduchosti a vybrať napríklad odvážne vojenské Invicta hodinky. Tie síce ukazujú iba čas, ale majú v sebe neuveriteľný náboj akčnosti, ktorá dodá mužovi odvahu."Odvaha se vždycky hodí. A za největší odvahu budu považovat se s nimi pak přijít pochlubit sem.
Rodkopf Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 (upraveno) Ale fotku s vintage Conquestama a Glencore maj hezkou. Génius: Upraveno 8. dubna 2014 uživatelem Rodkopf
zhrado Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Ten článok evidentne písal tiež magor. Len nie chrono. Celé je to nabité novými informáciami.
Lamiczka Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 V 8. 4. 2014 v 21:26, zhrado napsal: Paráda. http://tlacovespravy.sme.sk/ts/3617/tipy-pre-damy-a-slecny-ako-kupovat-hodinky-pre-muzov/?utm_source=sme-zdom-clanok&utm_medium=widget&utm_campaign=tlacove-spravy#rf=wg-f to je skoro co věta to perla, tohla patří celý do pamětihodností, hlavně závěrečná věta "Takže veľa šťastia a hlavne veľa odvahy!" mě pobavila. Opravdu to chce hodně odvahy vyhodit 10k+ za šmejd typu Hugo Boss. Závěrečný marketingový štěk, že nějvětším prodejcem značkových hodinek je v SR parfumerka dílo dokonal. Hlavně ten článek měl být vydaný o den dřív, pak by to dávalo smysl...
Lu2cz Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 V 8. 4. 2014 v 23:14, Lamiczka napsal: to je skoro co věta to perla, tohla patří celý do pamětihodností, hlavně závěrečná věta "Takže veľa šťastia a hlavne veľa odvahy!" mě pobavila. Opravdu to chce hodně odvahy vyhodit 10k+ za šmejd typu Hugo Boss. Závěrečný marketingový štěk, že nějvětším prodejcem značkových hodinek je v SR parfumerka dílo dokonal. Hlavně ten článek měl být vydaný o den dřív, pak by to dávalo smysl... Tak chudák chlap, kterému podle rady tady těch chytráků jeho nastávající pořídí jako značku dravosti hodinky Invicta, nebo opravdu vyhodí 10k za šmejdy typu DKNY, Boss a spol....
Jeremy Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 V 9. 4. 2014 v 9:33, Lu2cz napsal: Tak chudák chlap, kterému podle rady tady těch chytráků jeho nastávající pořídí jako značku dravosti hodinky Invicta, nebo opravdu vyhodí 10k za šmejdy typu DKNY, Boss a spol....Podle mě chudák chlap, co za jakýkoli hodinky dá přes desítku
horal Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Lidojedi zajmou Pražáka, Brňáka a Ostravaka.Přijde náčelník a povídá:"Máte to špatný, pánové, sežerem vás a z vašich kůží si naděláme kánoe. Ale že jste cizinci, můžete si vybrat, jak umřete." Pražák se zamyslí, řekne si o dvě krabičky rohypnolu, všechny ty prášky sní, usne a tiše umře. Moravák se zamyslí, řekne si o pět litrů slivovice, vypije to na ex, upadne do bezvědomí a umře na selhání jater. Ostravak se zamyslí, řekne si o vidličku a začne se s ní bodat všude, po celém těle Už je samá díra, krev stříká, Ostravak pomalu vypouští duši.Z posledních sil se ještě vzchopí, koukne na náčelníka a povídá:"A maš po kanoji, piˇo!"
Doporučené příspěvky