Povidláček Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 Jen si říkám jestli to bude kapsáře odpuzovat nebo naopak lákat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kat251 Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 Dva dnešní, které pobavily... Křesťanské rádio. Prostor pro dotazy posluchačů. Mezi obvyklé dotazy nábožných babiček zavolá mladý týpek:Redaktor: Dobrý den, máte nějaký dotaz?Týpek: Brý den, zajímalo by mě, jestli v rajské zahradě měli houbičky.Redaktor: V rajské zahradě bylo všechno, takže i houby.Týpek: I lysohlávky?Redaktor: Vše, tedy i lysohlávky.Týpek: Dobrý, to vysvětluje toho mluvícího hada. A jeden trochu nekorektní Přijde bača za ovečkou a říká: "Ovečko, máš dvě možnosti, buď za A) tě vym.dám, nebo za tě vym.dám tvrdě, co ty na to?" A ovečka: "Béééé". :lol2: :lol2:
wizard-ov Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 http://www.super.cz/293134-mares-vyrazil-na-prehlidku-s-hodinkami-v-hodnote-rodinneho-domu-nosi-je-beckham-jay-z-nebo-ronaldo.htmlkdyby jste měli chuť na výrazné pánské hodinky
tommas4 Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Opakujte po mě: "Ahoj, je to ještě aktuální?" :D 1
spineshank Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 mořská mast aneb seamast....mohlo být veselo,škoda http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/76045-byl-jsem-u-5ti-hodin%C3%A1%C5%99%C5%AF-ani-jeden-nev%C4%9Bd%C4%9Bl-seamast/page-2
Jivl Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Bylo-li to tu, tak sorry.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Odesláno 13. září 2014 Muž a žena vedou hlubší rozhovor o různých životních situacích.Přišla řeč na eutanázii.K tomuto citlivému tématuo volbě mezi životem a smrtí muž poznamenal:Nechci aby jsi mě nechala žít v takovém stavu,kdy bych byl závislý na přístrojícha živený tekutou stravou z nějaké flašky.Kdybys mě někdy takhle viděla,vypni ty mašiny co mě drží naživu.Ona vstala,vypla televizi,počítač i ledničku a vylila mi pivo do záchodu......No není blbá!??U zubaře:"Helium?""Zmírní to bolest?""Ne, ale až budete řvát, bude to legrační!"Poctivá studentka:Milenci v noci po milování:Ona: "Máš mě rád?"On: "Ano mám."Ona: "Uděláš něco pro mě?"On: "Všechno na světě."Ona: "Nevyvolávej mě zítra z vlastivědy."Pacient v nemocnici - "Pane doktore, jak to, že necítím nohy" ptá se pacient. "Protože jsme Vám amputovali ruce"..A jedna žena bez smyslu pro humor:Manželka-"Koupil jsi chleba?"Manžel odpoví-"Nákupy nejsou chlapská práce,zlatíčko.""Tak se svlíkni a pojď dělat chlapskou práci!"Manžel-"Ty vůbec nerozumíš srandě,dej mi tašku!""Pane Nováku,proč se chcete s manželkourozvést?"ptá se soudce."Ehm,no...protože mi sexuálně nevyhovuje.""To je blbec,"ozve se z nabitého sálu.""Všem vyhovuje,jenom jemu ne!"Chlap stojí v supermarketu ve frontě u pokladny, když si všimne, že na něj opodál mává blondýna a mile se usmívá.Docela se diví, že zrovna k němu by se hlásila taková kočka.Přesto jde k ní, a aniž by tušil, kam ji zařadit, říká: ?Omlouvám se, ale my dva se známe??Ona na to: ?Možná se pletu, ale myslela jsem, že vy nejspíš budete otec jednoho z mých dětí.?Chlap okamžitě začne pátrat v paměti a vzpomene si na jediný úlet, kdy byl v životě nevěrný:?Sakra,? říká, ?to jste fakt vy? Ta striptérka? Ta, kterou jsem kopuloval jako třetí a jedinej bez gumy na kulečníkovém stole,zatímco mě můj kámoš šlehal po zadku mokrou natí z řapíkatého celeru a vy jste kouřila výčepního???Ne,? zašeptá zdrceně žena, ?já jsem třídní vašeho syna.....
Wanderer Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Odesláno 13. září 2014 Tenhle vtip čtu už mockrát, vždycky začátky jsou různé, ale stačí skočit na konec a je tam. Vždycky. Řapíkatý celer. Až dneska jsem si vygoogloval, jak vlastně vypadá. A na další opakované čtení tohohle vtipu budu mít od teď otázku, co to bylo za debilní chlastačku, aby se tam někdo tahal s řapíkatým celerem... 1
Tondaa73 Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Odesláno 13. září 2014 (upraveno) Tenhle vtip čtu už mockrát, vždycky začátky jsou různé, ale stačí skočit na konec a je tam. Vždycky. Řapíkatý celer. Až dneska jsem si vygoogloval, jak vlastně vypadá. A na další opakované čtení tohohle vtipu budu mít od teď otázku, co to bylo za debilní chlastačku, aby se tam někdo tahal s řapíkatým celerem...Dává se do BLOODY MARY, tak proto asi... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. září 2014 uživatelem Tondaa73
straspol Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Odesláno 13. září 2014 Jojo, ten s řapíkatým celerem je úžasnej, vůbec mi nevadí kolikrát tu je- pokaždý je dobrej !!
utrejch Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Odesláno 13. září 2014 Me ten rapikatej celer prijde trapnej. Uplne to rozbiji rytmus vtipu.
straspol Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Odesláno 13. září 2014 Me ten rapikatej celer prijde trapnej. Uplne to rozbiji rytmus vtipu.Naopak, je to detail, kterej odvede na důležitej moment pozornost od pointy- nebýt tam, byl by ten vtip jen průměrnej..
McStinger Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Odesláno 13. září 2014 (upraveno) Naopak, je to detail, kterej odvede na důležitej moment pozornost od pointy- nebýt tam, byl by ten vtip jen průměrnej.. Celý ten vtip stojí za milú jarmilu. Ale zas musím uznať, že v tomto vlákne patrí k lepším. Ako vyzerá email: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. září 2014 uživatelem McStinger
m.n. Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Odesláno 13. září 2014 Podle toho loga vlevo nahoře - to je za naše prachy?
wizard-ov Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 JJ intelektuální humor ? 2014 kam se hrabe dvaadvacítka z devadesátých let...
Jivl Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Po dopoledním pobavení se v jiném vlákně mne pobavilo toto (snad jsem tu s tím první). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky