Pcho Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 (upraveno) Uz chapu, proc se v Africe prumerne vydelava dolar denne Upraveno 16. října 2014 uživatelem Pcho
Pcho Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 https://www.youtube.com/watch?v=vmXEhBh2Kes
clockyclock Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Kolik potřebuje Čech ke štěstí ?Málo. Podmínkou ale je, aby druhý měl ještě míň..
Sarka Farka Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Maruška jde ke dvanácti měsíčkům pro jahody. "Dobře Maruško, dáme ti je, ale nás všech devět tě přefiknem." "Jak to, vždyť je vás dvanáct?" "To jo, ale červen, červenec a srpen jsou teplý..."
Jivl Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Nádherné, pravdivé, ale smutné..... Kolik potřebuje Čech ke štěstí ?Málo.Podmínkou ale je, aby druhý měl ještě míň..
Baldic Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 trochu to patří do filmovýho vlákna, ale dam to semRelated
Klotzman Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Kam se hrabe Láďa Hruška a jeho toustové sushi. Já umim z chleba a Neurolu udělat Happy meal.
Filip.J Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Generální ředitel řekl na poradě pro odlehčení vtip.Všichni se smáli, jen sekretářka nehnula ani brvou. Ředitel se na ni usmál: "Copak, Alenko, vy jste ten vtip nepochopila?""Ale pochopila, pane řediteli, ale včera jsem dala výpověď."
Filip.J Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 OK: Žil jednou jeden král a ten měl pěknou dceru. Jednoho dne se jim na zámku ucpala kanalizace, tak zavolali instalatéra. Když přišel, princezna mu nenápadně pošeptala: "Otec ti bude za práci nabízet ledacos. Zlato, stříbro, peníze, slivovici, ale ty nic neber, jen ho požádej o starou rezavou podkovu." Instalatér pár hodin čistil kanály a když byl s prací hotov, nabízel mu otec zlato, šperky, peníze i slivovici, ale instalatér trval na tom, že chce jen rezavou podkovu. Král mu ji, se zjevnou nechutí, dal. Když instalatér odešel, povídá otec král dceři: "To jsme s ním ale pěkně vyjebali, co?"
organic Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Já umim z chleba a Neurolu udělat Happy meal.
mondeo2 Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Kam se hrabe Láďa Hruška a jeho toustové sushi. Já umim z chleba a Neurolu udělat Happy mealsi skromě myyslím, že ten chleba ani nepotřebuješ.............
stařenka Oggová Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Je to tak fešáci ,stará dobrá bábka je stále mezi vami .... po plastice a stále při síle ...
spineshank Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Je to tak fešáci ,stará dobrá bábka je stále mezi vami .... po plastice a stále při síle ... WTF???
jungle Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Generální ředitel řekl na poradě pro odlehčení vtip.[/size]Všichni se smáli, jen sekretářka nehnula ani brvou. Ředitel se na ni usmál: "Copak, Alenko, vy jste ten vtip nepochopila?"[/size]"Ale pochopila, pane řediteli, ale včera jsem dala výpověď."[/size]Chvili mi to trvalo, postradal sem taky rediteluv vtip... asi nebudu nacinat druhou sedmicku... Vtip povedenej, to jo )
relativ Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Zamilovaná žena píše svému miláčkovi SMS-ku:"Jesli spíš, pošli mi tvoje sny.Jesli se směješ, pošli mi tvůj úsměv.jesli pláčeš, pošli mi tvoje slzy." Romantický miláček odepsal:"Právě seru. mám ti něco poslat?"
KFL Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Generální ředitel řekl na poradě pro odlehčení vtip.[/size]Všichni se smáli, jen sekretářka nehnula ani brvou. Ředitel se na ni usmál: "Copak, Alenko, vy jste ten vtip nepochopila?"[/size]"Ale pochopila, pane řediteli, ale včera jsem dala výpověď."[/size]
Honza.manta Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Zamilovaná žena píše svému miláčkovi SMS-ku:"Jesli spíš, pošli mi tvoje sny.Jesli se směješ, pošli mi tvůj úsměv.jesli pláčeš, pošli mi tvoje slzy." Romantický miláček odepsal:"Právě seru. mám ti něco poslat?"Tak ten mi spravil náladu!
Doporučené příspěvky